How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

bi benmi sevmiyorum bu park yatakari yaa benneyaptımki
tebessumcum yazisalim sekerim, gonder linkleri.
sagol kızlar fikir belirten herkesi tatli yanaklarindan ve gobislerinden opuyorum sekerler.
oy birligi ile park yataga karar verildi. insallah oda olcumuz de yeterli gelir.
(ben kuzenimin cocugundan baya devasa bisi bu gibi hatirliyorum ya hadi bakalim)

canım bende sevmiyorum ahşap beşikler daha hoş geliyor ama ne bilim yaa herkeste kesinlikle park yatak diyor kafam karışık

canım oda dedigin seyin icinde bir dolap bir sifonyer bir yatak oluyor, ki yataklarin buyuk bir kismi da yanındaki cekmece zamazingosu ve bariyerleri cikartılarak normal yataga dönüşüyor, sonucta buydugunde kullanamayacagi hicbir parca yok icinde.bu yuzden fuzuli bir masraf degil de, eninde sonunda alınacak birseyi onceden alarak (bu cocugun bir dolabı olacak buyuyunce de) erken yapılmıs bir masraf diyebiliriz buna, dedigin gibi cocuk odadan birsey anlamaz, ama cocuk aynı zamanda aldıgımız o suslu tulumlardan, orulen cici bici hirkalardan, kısaca süs için yapılmış hicbirseyden anlamayacak, sonucta cocugun en rahat ettigi yer annesinin kucagı; ne besigi, ne puseti ne baska birseyi..

esimin de dedigi gibi bebegin bir masrafı yok, biz anneler masraf yaratıyoruz..

yani bu alınan seylerde bir mantık aramak zaten hata, tamamen duygusal bir durum bu, kendi kendimizi tatmin ediyoruz.istiyoruz ki herseyin en iyisi bebeklerimizin olsun.

parayla alınan herseyin telafisi vardır, simdi alınmaz ileride alınır, kırılır dökülür başkası alınır.Asıl Allah bebislerimize saglık versin, huzur versin, guzel yazılar yazsın.

o yuzden yeri dar olanlar, alamayacak olanlar, gonlunden daha süslüsü daha pahalısı gecenler en ufak uzuntu yasamasınlar, zaten o bebek onları hatırlamayacak, gelip sizi suclamayacak bana neden bunu almadin diye

onemli olan bu bebeklere guzel odalar hazırlamak degil guzel gelecekler hazırlamak kızlar hepimize bunu nasip etsin Allah

neden bu kadar alındın canımbenneyaptımki
bu kadar açıklama yapmanı gerektiren bişey yazmamıştım ki ben zaten dedim alanlar alınmasın diye..dolaplar bana şahsen çok küçük geliyor....karyola bence yatağa dönüşenlerden alınması gerekiyor dedim...
şifonyer vs onlarda çok küçük geliyor bana...ben 3 ten sonra genç odasına yakın bir takım alıp uzun yıllar kullanmasından yanayım...sonuçta öyle bir oda alsam bile ilkokulda kullanmayacak bana göre..daha kullanışlı takımlar tercihim dedim..
ablamda oda yaptı çocuk şimdi 5 yaşında hiçbirşey sığmıyor dolaba şifonyere..işin ilginç tarafı çocuk odasını beğenmiyor bebek odası gibi diye..ben bu açılardan baktım olaya..
ona bakarsan bende kendi şartlarıma göre park yatak aldım ve seven kadar sevmeyende dolu..ben kimseye alınmam sevmiyor diye..tercih meselesidir
aldılarınızı da güle güle kullanına.s.

arkadaşlar ben de martta doğum yaptım ve bebeğim doğmadan önce ona ahşap karyola aldım (çok güzeldi heves ettim) bebeğim bu karyolada 6 ay yattı çünkü hem dardı(60cm) hem de ayaklanınca dişleri falan karyolaya çarpacak diye ödüm kopuyordu mecburen gidip park yatak aldım karyolası da odasında divanımsı bişey gibi duruyor bunu aldığıma çok pişman oldum görsel olarak ve sağlık açısından park yataktan daha iyi ama hareketlenince hiç kullanışlı olmuyor eninde sonunda park yatağa mahkum oluyor insan haberiniz olsun kolay doğumlar dilerim hepinize:)

neden bu kadar alındın canımbenneyaptımki
bu kadar açıklama yapmanı gerektiren bişey yazmamıştım ki ben zaten dedim alanlar alınmasın diye..dolaplar bana şahsen çok küçük geliyor....karyola bence yatağa dönüşenlerden alınması gerekiyor dedim...
şifonyer vs onlarda çok küçük geliyor bana...ben 3 ten sonra genç odasına yakın bir takım alıp uzun yıllar kullanmasından yanayım...sonuçta öyle bir oda alsam bile ilkokulda kullanmayacak bana göre..daha kullanışlı takımlar tercihim dedim..
ablamda oda yaptı çocuk şimdi 5 yaşında hiçbirşey sığmıyor dolaba şifonyere..işin ilginç tarafı çocuk odasını beğenmiyor bebek odası gibi diye..ben bu açılardan baktım olaya..
ona bakarsan bende kendi şartlarıma göre park yatak aldım ve seven kadar sevmeyende dolu..ben kimseye alınmam sevmiyor diye..tercih meselesidir
aldılarınızı da güle güle kullanına.s.

yok sekerim ne alınması, bence sen alınmıssın, ben yaptıgın yoruma kendi yorumumu ekledim ki gerisi sana acıklama icin degil genel olarak arkadaslara fikrimi belirtmekti, kimse uzulmesin onu, bunu alamayacagim diye...

bak yine sadece kendi fikrimi soyleyecegim; alınmak yok:utangac:

benim aldıgım yatak odasının dolabı 3 kapılı, kocaman bir dolap ki gezdigim nerdeyse butun mobilyacilardakiler de bu ebatlardaydi, nerdeyse benim dolabim kadar buyuk. sifonyerimin resmini de albumume ekleyecegim kısa bir sure icin (mobilyaci gorse cok kizar, cunku foto cekmem bile yasakti, kırmadılar beni sagolsunlar) bir sifonyerin olmasi gerektigi olculerde, sanırım senin yigeninin mobilyalari kucukmus, bence de anneler alırken cocugun ileride kullanabilecegi bir mobilya secmeliler.

benim de yigenim var o yaşlarda, spidermanli oda istiyor, ama biz onlarin her yoruldugu yere han yapamayiz sonucta, benim planim da bu mobilyayi Allah uzun omur verirse yatagı uzadıktan sonra da sıgmayacak kadar buyuyunceye kadar kullanmak, bunu dusunerek uzerine oyuncak istemedim, duz beyaz olacak mobilyalar, ilerde batmanli spidermanli biseyler isterse de duvar kagıdıyla aksesuarla degistirmeyi planliyorum odayı.

hepimiz dilerim aldıklarımızı gule oynaya saglıkla kullanırızz, opucukkklerr

Arkadaşlar park yatak ve karyola arasında kalanlar için yazıyorum. 1. çocuğumda park yatak kullandım.Park yatağı tercih etmemin en önemli sebebi, çocuk ayağa kalkmaya başladıktan sonra) ki bu da 7. ayda bile olabiliyor ) yataktan aşağıya sarkıp düşme tehlikesi olması idi. Çünkü yakın bir arkadaşım yaşası ve beni hamileyken uyarmıştı. Ayrıca şehir dışına çıktığımızda ilk iki yıl özellikle her yerde yatak sorunumuz oldu, kanepelerde yatırıp da dakikada düştü mü diye kontrol etmem gerekmedi. :)

Canım ben sana yardımcı olayım... Ben de 2 hafta önce hallettim alışveriş işini... Benim korkum, iyice ağırlaşmak, çabuk yorulmak ve havalar soğuduğunda karda buzda kendimi ve bebişimi tehlikeye atmamaktı.. Ayaklarım hala beni tşıyorken gezdim. Biberondan tırnak makasına, pusetten yatağa kadar herşeyi birgünde alıp döndüm.. :))) Ama araştırmamı önceden yapmıştım, pc başında...
Zıbın ve pijamalarda 6 takım yetiyormuş..Zevkin için daha fazla almak istersen sen bilirsin. çıtçıtlı bodylerin kısa ve uzun kollu olanları tavsiye ediliyor, kolsuzlar kullanışsız oluyomuş. Ben 5 er 6 şar da onlardan aldım. içli dışlı zıbın takımı alınca altına patikli alt giydiriyosun, pijama oluyo zaten. Dış giyim olarak henüz 3 tane tulum aldım, belki bir ara çıkıp birkaç tane daha alırım... 2 tane de hastane çıkış setim var. onun dışında gerekli olanları bir liste yapıp kızlarla paylaşmıştım, istersen bulur sana da yollarım...
Bizde de yardım eden yok, herşeyi kendi başımıza yapıyoruz... Oda takımı falan alacak halim de yok. Bir puset (ikili set) bir de park yatak tamamdır, dedim. Çok da uygun aldım, ilgilenirsen onlarla ilgili de bilgi verebilirim. Albümüm de resimleri var, bak istersen. Haa, ne diyordum, bizde de yardım falan yok ne yazık ki... herkes kendi yağıyla kavruluyor. Üstelik hem eşim hem ben 2 ay önce işsiz kaldık, kriz yüzünden.. :(((
çok sağol canım ya,yazdıklarını şimdi gördüm..gerçekten çok yardımcı oldun..bende işsiz kaldım ve bi sürü borç var,yavaş yavaş alıyoruz o yüzden..bahsettiğin listeyi de bi versen çoook sevinirim..çevremde pek yardımcı olacak kimse yok bende hiç anlamıyorum,gereksiz şeyler almak istemiyorum...aldıklarının resmi listesi ne varsa görmek isterim...çoooook teşekkürler...

çok sağol canım ya,yazdıklarını şimdi gördüm..gerçekten çok yardımcı oldun..bende işsiz kaldım ve bi sürü borç var,yavaş yavaş alıyoruz o yüzden..bahsettiğin listeyi de bi versen çoook sevinirim..çevremde pek yardımcı olacak kimse yok bende hiç anlamıyorum,gereksiz şeyler almak istemiyorum...aldıklarının resmi listesi ne varsa görmek isterim...çoooook teşekkürler...

Canım merhaba,
Şu an evde değilim, görümcemlerde kalıyoruz... Birkaç gün içinde hatta mümkün olursa yarın falan listeyi bulup sana göndericem. Şimdi öpüyorum seni...

kızlar bende bugün park yatak ve baston bebek arabasını aldım...bebek arabaları çok ağır geldi bu hem hafif hemde yeni doğduğu andan itibaren kullanabiliyorsun..maclaren bebek arabası ve craft park yatak aldım..Haşim İşcan geçidinden aldım....travel sistem bebek arabasının sadece arabasını aldım...xlr modeli....craft ta 804 modeli...

ördüğüm battaniyenin ön yüzü...

getattachmenbp1.jpg

Son düzenleme:
Şimdi ön yüz göründü... demin kırmızı çarpı işareti vardı sadece... Ellerine sağlık canım, ön yüzü çok güzel olmuş. Arka yüzü de görünce söylicem... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hah şimdi gördüm... Ben arka yüzü daha çok beğendim... Renkler ön plana çıkmış... Ellerine sağlık canım benim, çok güzel yapmış. bebişin de iyi günlerde kullanır inşallah...

valla çok güzel olmuş, güle güle kullansın prensesin...ben daha ters düz örgüdeyim. bi de kesmeyi biliyorum. artırmada delikler oluşuyo:DDD

ayşin nesifis olmuş battaniyen ben de böyle bir battaniye istiorum işte annem örsün söyleyim de
ben becereemem iyi günlerde kullansın bebeğin

Back