Canım ben sana yardımcı olayım... Ben de 2 hafta önce hallettim alışveriş işini... Benim korkum, iyice ağırlaşmak, çabuk yorulmak ve havalar soğuduğunda karda buzda kendimi ve bebişimi tehlikeye atmamaktı.. Ayaklarım hala beni tşıyorken gezdim. Biberondan tırnak makasına, pusetten yatağa kadar herşeyi birgünde alıp döndüm.. :))) Ama araştırmamı önceden yapmıştım, pc başında...
Zıbın ve pijamalarda 6 takım yetiyormuş..Zevkin için daha fazla almak istersen sen bilirsin. çıtçıtlı bodylerin kısa ve uzun kollu olanları tavsiye ediliyor, kolsuzlar kullanışsız oluyomuş. Ben 5 er 6 şar da onlardan aldım. içli dışlı zıbın takımı alınca altına patikli alt giydiriyosun, pijama oluyo zaten. Dış giyim olarak henüz 3 tane tulum aldım, belki bir ara çıkıp birkaç tane daha alırım... 2 tane de hastane çıkış setim var. onun dışında gerekli olanları bir liste yapıp kızlarla paylaşmıştım, istersen bulur sana da yollarım...
Bizde de yardım eden yok, herşeyi kendi başımıza yapıyoruz... Oda takımı falan alacak halim de yok. Bir puset (ikili set) bir de park yatak tamamdır, dedim. Çok da uygun aldım, ilgilenirsen onlarla ilgili de bilgi verebilirim. Albümüm de resimleri var, bak istersen. Haa, ne diyordum, bizde de yardım falan yok ne yazık ki... herkes kendi yağıyla kavruluyor. Üstelik hem eşim hem ben 2 ay önce işsiz kaldık, kriz yüzünden..
((