canım bebişin güzel ve sağlıklı günlerde kullanacak odasını. hayırlı ugurlu olsun. Neyse cok onemlı olan seylerı halletmıssın bıle.. darısı basımıza.. ne kadara mal oldu aldıkların.. nerden aldın?
Kızlar aldıklarınız çok çok sevimli, bizde önümüzdeki ay Türkiye'ye gelince başlayacağız hazırlıklara, sizinkilere baktıkça sabırsızlanıyorum... Sağlıkla ağız tadıyla giysinler inşallah...
Yatak veya beşik alan ya da gezip dolanan arkadaşlara bir sorum olacak, bizde aile geleneği olarak aile içinde dolanan bir beşiğimiz var ahşap-bambu bir beşik; inşallah sağlıkla ilk aylarını onda geçirecek, ancak o beşiğe yeni örtüler ve bebek yatağı almam gerekiyor. Alışverişleriniz sırasında gözünüze çarpan ve önerebileceğiniz bir yer var mı?
Yatak konusuyla alakasız bir sorum daha var, buhar makinaları gerekli mi, iyonlu soğuk olanları falan var chicco'da... Gerçekten işe yarar ve mantıklı aletler mi merak ettim, çünkü allah nasip ederse doğumlarımız havalar soğukken gerçekleşecek ondan dolayı kalorifer vs etkisiyle odalarının neminin yetersiz olma olasılığı var, eski yöntemlere göre avantajını bilen var mı?
bende bugün annemle konuştum..ya herşeyini almış bize hiçbirşey bırakmamış..şöyle eşimle çıkıpta doya doya alışveriş yapamadık yahu...işte bi bebek arabasıyla,park yatağı..oda kavga gürültü:))) ben alcam sen almıcan diye diye...
neyse bakalım merak ediyorum kızıma anneannesi neler almış..bayramda göreceğiz..ay az kaldı yaa.4 gün sonra annemin babamın yanındayım inşallah.çok özledim yaaasenağlamasenağlama
canım annemlerde dediki ilk torunun odası bize düşer ben dedim ki oda yapmıycam o da dediki ben sana parasını vereyim sen gönlüne göre al. anacığım beniiim .çok akıllı kadındır oooo. öyle de oldu ama biz daha almayagdemedik giderken onları da götürcem gönüllerine hoş gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?