Bak ben örneğini koyayım yeleğin. Akıllı iple örülmüş. Bende akıllı ip aldım pembe-yeşil iki renkli. Eltimin minik kızına çok yakışacak eminim.
Kızlar anladığım kadarıyla Mart ayında doğuracaksınız. Bende takvimde Mart 27 olarak gözüküyor. Hepimizin için hayırlısı. Ben daha bişey almadım. Annem aldırmıyor :) Bebek hareketleri duyulsun öle alınırmış Buda 3,5-4 ayı bulurmuş. Bir de ilk başta kilot (don) almamız gerekiyormuş. herşeyden önce bebeğe kilot alınırmış tam olarak nedenini bilmiyorum.Donansın diye mi acaba:) Duydunuz mu böyle bir şey? Hırka da yelekde çok güzel olmuş ellerinize sağlık ben çok beceriksizim annemlere ördüreceğim. görümcem ocakda doğurdu ondan biliyorum en gerekli şey ayakları üşüyor diye patik. o gerçekten işe yaradı. İnternette çok güzel patik örnekleri var.Bi de cinsiyeti belli olursa o zaman neler almayız ki. Ama biz çok fazla kışlık almaya gerek yok sanırım. Mart Nisan da kalın giyer sonra biraz daha yumuşar hava.Görüşürüzzzz.
bu da bizim hırkamız, büyük oldu ama. dedim ya can sıkıntısını geçirmek için ördüm.Buketcim senin modelde çok güzel. şimdiden ellerine sağlık.
Hamile kıyafeti alan varmı? Ne zaman giycez acaba? Gerçi sanırım bazı arkadaşlar hamile pantolonu giymeye başlamış ama. Şimdilik penye kaprilerle geçiştiriyoruz. Göbeğim bigün çok şiş oluyo bi gün olmuyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?