Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

buket-26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2007
3.228
324
163
45
:teytey:Hadi bakalım güzel hamişler neler alırsak paylaşalım. Birbirimize fikir olsun. Fotolarını da koymayı unutmayalım. Gerçi sanırım çoğumuz cinsiyeti belli olunca alışveriş yapmaya başlarız ama....olsun. :dance:

ayyy dört gözle bu sayfayı bekliyordum Buket. ama erken mi ki acaba. bunu diyen benim ama yaz tatilinde evde canım sıkılınca 1 hırka bir de yelek ördüm. erken biliyorum ama ne yapayım yaaaa. kaç yıldır bunları bekliyorum ben. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

Erken biliyorum ama olsun ya heyecanlıyız,sabırsızız...vs...Güya 6 aylık olmadan bişey almıycam diyorum ama pek dayanabileceğimi de sanmıyorum :asigim:
Maaşallah canım ya marifetlisin desene. Fotoğrafını koyda örneğini alayım cicim kaydirigubbakcemile3
Bende elimde örüyorum bitane yelek ama kendime değil eltimin bebesi oldu daha anca örüyorum. Nasıl olsa kışın giyecek yetiştiririm ben ona. Kendi bebişimede örücem Allah izin verirse.

Bak ben örneğini koyayım yeleğin. Akıllı iple örülmüş. Bende akıllı ip aldım pembe-yeşil iki renkli. Eltimin minik kızına çok yakışacak eminim.

bu da bizim hırkamız, büyük oldu ama. dedim ya can sıkıntısını geçirmek için ördüm.Buketcim senin modelde çok güzel. şimdiden ellerine sağlık.

Son düzenleme:
Kızlar anladığım kadarıyla Mart ayında doğuracaksınız. Bende takvimde Mart 27 olarak gözüküyor. Hepimizin için hayırlısı. Ben daha bişey almadım. Annem aldırmıyor :) Bebek hareketleri duyulsun öle alınırmış Buda 3,5-4 ayı bulurmuş. Bir de ilk başta kilot (don) almamız gerekiyormuş. herşeyden önce bebeğe kilot alınırmış tam olarak nedenini bilmiyorum.Donansın diye mi acaba:) Duydunuz mu böyle bir şey? Hırka da yelekde çok güzel olmuş ellerinize sağlık ben çok beceriksizim annemlere ördüreceğim. görümcem ocakda doğurdu ondan biliyorum en gerekli şey ayakları üşüyor diye patik. o gerçekten işe yaradı. İnternette çok güzel patik örnekleri var.Bi de cinsiyeti belli olursa o zaman neler almayız ki. Ama biz çok fazla kışlık almaya gerek yok sanırım. Mart Nisan da kalın giyer sonra biraz daha yumuşar hava.Görüşürüzzzz.

Sağol canım.Büyük olsun daha iyi zaten kışa girene kadar büyüycek bebişlerimizde. İyi yapmışsın beyaz yapmakla. Cinsiyetini öğrenene kadar idare edicez. Gerçi kızlara pembe,erkeklere mavi çok klasik geliyo bana. Allah bebişinin üstünde görmeyide nasip etsin inşallah canım.

Seninde hamişliğin hayırlı olsun canım. Bak hiç duymamıştım don olayını.
Olsun canım annenler örer en güzellerini. Nasıl olsa daha çok zaman var.

evet ya herkes sölüyor bende gidip alamadım henüz bi don :) ama ilk o alınıyormuş sizde alın bence. yani ufak olucağına büyük olsun herkes diyor ki çok alma bi kere giyecek hemen büyüyor biliyorum az giycek ama insan hayatı boyunca kaç kere bebek yapar ki. Benim gibi 30 una gelmiş biri en fazla 2 tane yapabilir o 2 tane içinde insan dünyayı alır acımaz.Ben kıyafetleri ve ayakkabıları sevdiğim kadar bi de kullanılacak eşyalara takıntılıyım onlar benim daha çok hoşuma gidiyor. Yok tarağı yok banyo yıkama aleti, odasında ki süsleri.İnternette bi site var isterseniz veririm oradanda bakarsınız çok hoş şeyler var.

Ben çok fazla şey almayı düşünmüyorum. Tabi eğer dayanabilirsem.......

Hadi annişler gösterin marifetlerinizi bakalım. Örgüler başlamadımı daha?

biliyorsunuz bizim bebek micro enjeksiyon sonucu oldu ve hala tedirginlikler var ve hep düşündüğüm bebek doğana kadar acil olmayan hiçbirşey almayacığımdı. odasını bile doğumdan sonra yaparız diyordum. ama zaman geçtikçe dayanamayacağım sanırım. çok farklı bir heyecan bu. Allahım hepimize sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin. bizde imkanımız el verdiğince gönlümüze göre hazırlıklarını yapalım bekleyelim kuzucuklarımızı.

ay kızlar bunlar ne şirin şeyler ben hiçbirşey almadım almayacam sadece hamile olduğumu öğrenmeden önceki hafta memleketime gitmiştim anneanneme gittim kızım bir daha görürüm görmem seni dedi bir poşetten minik bir yelek çıkarttı ponponlu çok tatlı mavili beyazlı walla kadının içine doğmuş şaşırdım!ama havalar serinlesin biraz ip alacam patik felan örecem bir de merserize birşeyler örecem pek beceremem ben ev işlerini ama iş başa düştü yapcaz artık :)))))

ellerinize saglik kizlar guzel olmus bebislerinizin cicileri, bende beceremem pek anlamam boyle seylerden annem sagolsun yapip getirecek, oglumada yapmisti bir kere giydirmeden kaldirdim gerci, ama annem dinlemiyor oruyor, orsun bakalim hevesini alsin:CüvCüv: bende hicbirsey almadim daha cinsiyetini ogrenene kadarda almam heralde

ellerinize sağlık..hepsi çok güzel..
ama bende almama taraftarıyım.zaten bir önceki bebeğime almıştım bir sürü şey.hastaneye yatana kadarda almıycam..

Hamile kıyafeti alan varmı? Ne zaman giycez acaba? Gerçi sanırım bazı arkadaşlar hamile pantolonu giymeye başlamış ama. Şimdilik penye kaprilerle geçiştiriyoruz. Göbeğim bigün çok şiş oluyo bi gün olmuyokaydirigubbakcemile3

ben bugunlerde alirim heralde , hicbirseyim olmuyor ne giyecegimi sasirdim artik yaa

ben daha bebişime bişey almadım..ama akşam kendime bi pantolon aldım pantolonların beli sıkmaya başlayınca beli lastik olan çok şık bi pantolon aldım...kot görünümlü hamile pantolonu değil aslında ama ben şimdilik öyle kullanıyom beli rahat oluyor göbeğimi acıtmıyor kesmiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…