kızlar elitbebek ve aktifbebe sitelerinden alışveriş yapan sorun yaşayan yada memnun kalan varmı?
park yatak siparişini vermek istiyorum bir türlü güvenemiyorum,iade şartlarında ürünün paketi açılmışsa kabul etmeyiz diyor,ama üründe defo arıza sorun varsa kargo gelince açın kontrol edin diyor ,bu ne çelişki ,açmadan kurmadan nasıl anlıycaz üründe arıza olduğunu,açınca sorun olduğunu görünce tekrar paketleyip gönderince (kargoyuda biz ödüyoruz oda ayrı sorun) açılmış deyip almıycaklarmı,
piyasada çok pahalı park yataklar
ben bugüne kadar hepsiburada dışında bir siteden alışveriş yapmadım açıkcası ordan memnundum ama inanılmaz fiyat koymuş benim istediğim yatak için ben aynı ürünü diğer sitelerden 20 lr daha uyguna alabiliyorum kargo ücretsiz olarak,hepsiburada istersen 1000 lrlık ürün al kargoyu ücretsiz yapmıyor(park yatak için 20 lr kargo istiyor)
ne yapacağımı şaşırdım
..ah ah annemin düşüncesinin 100 de 1 ini kayın validemden görsem keşke..ilk torunu,sanki 10 tane var..tınlamıyor bile...
Herkese selamlar,
Şimdi gezdiğim sitelerin birinde gözüme çarptı, sizlere de haber vereyim dedim; bebek telsizi almayı düşünenler varsa "Beko Baby Time Bebefon" indirime girmiş kdv dahil 29,50 ytl, kameralısı kdv dahil 50,74 ytl... Yanılmıyorsam kamerasız olanı 75 ytl idi daha önce, ben henüz almadım, link veremiyorum ama site ismini yazmamda bir sakınca yok sanırım hepsiburada sitesinde, bulamazsanız özelden mesaj atarsanız, linkini yollarım...
ben dediğim mağazadan 225 liraya müzikli, titreşimli, gece lambalı, sallanabilen ve alt açma ünitesiyle oyuncak barı da olan kraft marka bir yatak aldım. Evde kurdum, gayet güzel görünüyor...
canım bende epey bakındım yataklar için ,sonunda stork garden lux park yatakda karar kılmıştım,kesemize uygun olur diye düşündüm hepsiburada sitesinin en çok sevdiğim özelliği kullananların bol bol yorum yazması,en çok beğenilen yatak buydu 40 dan fazla olumlu yorum almış,ama fiyat olarak indirimde değildi bu bahsettiğim yatak 150 ye yakın bir fiyat konmuş ve üstünede 20 lr kargo istiyor(oysa çoğu sitede 90 100 lr üstü hep kargo bedavadır) madem üründe karar kıldım ozaman uygun bir yerden alayım dedim başka bir sitede 132 ye hatta havale yaparsam 126 lr ya alabiliyorum kargo da bedava,ama işte güven sorunum var,uygun alayım derken sorunlar geri iadeler yaşayıp daha pahalıya gelmesin
ürün özellikleri
Işık,Müzik,Titreşim
Uyku Perdesi
İkinci Arakat ( İlk 8 Ay Kullanım İçin)
Tente Ve Oyuncak
Sallanma Özelliği
Yanlarda Özel Cepler
Alt Açma Ünitesi
Yanda Fermuarlı Oyun Penceresi
Özel Dizayn
300 Tenye Kumaş Kalitesi
2 Yıl Garantili
ölcüler 115x78x80
yorumlarıda şöyle Hepsiburada.com : GARDEN LUX 2008 OYUN PARKI | Bebek & Çocuk
piyasada henüz aynı üründen göremedim ama uygun değildir bu kadar
Ben yakından gerçeğini görmediğin ürünü almamanı tavsiye ederim, çünkü benim internetten almaya niyetlendiğim pekçok yatağı mağazada görünce basit buldum... Ben aslında 140-150 ytl ye bir yatak almaya niyetliydim, gücüm o kadardı çünkü... Ancak mağazaya gidince beğendiğim en ucuz yatak 225 ytl ye aldığım kraft oldu... Bu bilgi de aklında bulunsun.. Mağaza dolaşarak ürünü beğenmeni,internetten de almanı tavsiye ederim. Kiiii mağazalarda internetten daha fazla pazarlık şansın var, hele de nakit vermeye razıysan... :))
buda çok iyi fikir,internetten alıcaktım ama hep bir huzursuzluk var içimde ,evet mecbur nakit alıcaz kredi kartlarına faiz ödemekten yorulduk,pazarlık payı da varsa mağazada çok haklısın en iyisi bizzat görüp almak
çok teşekkür ederim,akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler
ay kızlar telaşlandım şimdi..siz ne kadar çok hazırlık yapmışsınız..ben sadece bi hastane çıkış takımı aldım,başkada bişey almadık...daha marta var ama geçmi kalıyorum....(( peki kaç tane tulum falan almayı düşünüyorsunuz,çok çabuk büyüdükleri için fazla almamak lazım diyorlar kararsızım...?? bu arada ne kadar şanslısınız,aileleriniz yardım ediyor maddi olarak,bizde nerde öyle adetler......
kızlar elitbebek ve aktifbebe sitelerinden alışveriş yapan sorun yaşayan yada memnun kalan varmı?
park yatak siparişini vermek istiyorum bir türlü güvenemiyorum,iade şartlarında ürünün paketi açılmışsa kabul etmeyiz diyor,ama üründe defo arıza sorun varsa kargo gelince açın kontrol edin diyor ,bu ne çelişki ,açmadan kurmadan nasıl anlıycaz üründe arıza olduğunu,açınca sorun olduğunu görünce tekrar paketleyip gönderince (kargoyuda biz ödüyoruz oda ayrı sorun) açılmış deyip almıycaklarmı,
piyasada çok pahalı park yataklar
ben bugüne kadar hepsiburada dışında bir siteden alışveriş yapmadım açıkcası ordan memnundum ama inanılmaz fiyat koymuş benim istediğim yatak için ben aynı ürünü diğer sitelerden 20 lr daha uyguna alabiliyorum kargo ücretsiz olarak,hepsiburada istersen 1000 lrlık ürün al kargoyu ücretsiz yapmıyor(park yatak için 20 lr kargo istiyor)
ne yapacağımı şaşırdım
canım marka modeli yaz google da arat başka bilindik sitelerde vardır illaki...
aynen canım benim annemde dedi ama eşim kabul etmezki öyle birşeyi..bende etmem yaa..bizde anne baba olarak bişeyleri almak istiyoruz..ah ah annemin düşüncesinin 100 de 1 ini kayın validemden görsem keşke..ilk torunu,sanki 10 tane var..tınlamıyor bile...
Fenci bizde de durum farklı değil. Ev kredisi ödeyince açılamıyorum. O yüzden az ve öz almaya çalışıyorum
canım istanbulda ev almak şart. e kredi ödeyince de dediğin gibi durum zor. az ve öz oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?