E
EU2
Ziyaretçi
kızlar elitbebek ve aktifbebe sitelerinden alışveriş yapan sorun yaşayan yada memnun kalan varmı?
park yatak siparişini vermek istiyorum bir türlü güvenemiyorum,iade şartlarında ürünün paketi açılmışsa kabul etmeyiz diyor,ama üründe defo arıza sorun varsa kargo gelince açın kontrol edin diyor ,bu ne çelişki ,açmadan kurmadan nasıl anlıycaz üründe arıza olduğunu,açınca sorun olduğunu görünce tekrar paketleyip gönderince (kargoyuda biz ödüyoruz oda ayrı sorun) açılmış deyip almıycaklarmı,
piyasada çok pahalı park yataklar
ben bugüne kadar hepsiburada dışında bir siteden alışveriş yapmadım açıkcası ordan memnundum ama inanılmaz fiyat koymuş benim istediğim yatak için ben aynı ürünü diğer sitelerden 20 lr daha uyguna alabiliyorum kargo ücretsiz olarak,hepsiburada istersen 1000 lrlık ürün al kargoyu ücretsiz yapmıyor(park yatak için 20 lr kargo istiyor)
ne yapacağımı şaşırdım
Canım ben bu siteleri hiç kullanmadım ama almak istediğin park yatakla ilgili bilgi verirsen yardımcı olurum. ben de seninle aynı şekilde düşünüp internetten arıyordum, sonra nette beğendiğim yatağı gidip mağazasından aldım ama çok uygun... Sitesine koyduğu fiyat farkı da sadece kargo kadar... Bize çok yardımcı oldular, sen de beğenebilirsin.. irembebe mağazanın ve sitenin adı... bir bak istersen...bir de ebebekta park yataklarda kampanya var... 139 liraya çok güzel bir tane vardı..