How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

kızlar elitbebek ve aktifbebe sitelerinden alışveriş yapan sorun yaşayan yada memnun kalan varmı?
park yatak siparişini vermek istiyorum bir türlü güvenemiyorum,iade şartlarında ürünün paketi açılmışsa kabul etmeyiz diyor,ama üründe defo arıza sorun varsa kargo gelince açın kontrol edin diyor ,bu ne çelişki ,açmadan kurmadan nasıl anlıycaz üründe arıza olduğunu,açınca sorun olduğunu görünce tekrar paketleyip gönderince (kargoyuda biz ödüyoruz oda ayrı sorun) açılmış deyip almıycaklarmı,
piyasada çok pahalı park yataklar
ben bugüne kadar hepsiburada dışında bir siteden alışveriş yapmadım açıkcası ordan memnundum ama inanılmaz fiyat koymuş benim istediğim yatak için ben aynı ürünü diğer sitelerden 20 lr daha uyguna alabiliyorum kargo ücretsiz olarak,hepsiburada istersen 1000 lrlık ürün al kargoyu ücretsiz yapmıyor(park yatak için 20 lr kargo istiyor)
ne yapacağımı şaşırdım

Canım ben bu siteleri hiç kullanmadım ama almak istediğin park yatakla ilgili bilgi verirsen yardımcı olurum. ben de seninle aynı şekilde düşünüp internetten arıyordum, sonra nette beğendiğim yatağı gidip mağazasından aldım ama çok uygun... Sitesine koyduğu fiyat farkı da sadece kargo kadar... Bize çok yardımcı oldular, sen de beğenebilirsin.. irembebe mağazanın ve sitenin adı... bir bak istersen...bir de ebebekta park yataklarda kampanya var... 139 liraya çok güzel bir tane vardı..

ben dediğim mağazadan 225 liraya müzikli, titreşimli, gece lambalı, sallanabilen ve alt açma ünitesiyle oyuncak barı da olan kraft marka bir yatak aldım. Evde kurdum, gayet güzel görünüyor...

..ah ah annemin düşüncesinin 100 de 1 ini kayın validemden görsem keşke..ilk torunu,sanki 10 tane var..tınlamıyor bile...

canım aynen bendede aynı sorun var ,annem herşeyi üstlenmek istiyor ama ben durumlarını bildiğim ve zaten maddi olarak bugüne dek çok destek olduğu için kıyamıyorum daha fazla sıkıntıya girsinler istemiyorum,öte yandan sevgili kayınvalidem bebekle ilgili herhangi birşeyi üstlenmek şöyle dursun birde kendi faturalarını bize ödetiyor,çok sinirleniyorum ama birşey diyemiyorum,şu an onların üstümüze yıktığı borçlar yüzünden bankalara faiz ödüyoruz ,bebekle ilgili herhangi bir hediyeleri sözkonusu değil istemiyorumda gölge etmeseler başka ihsan istemiyorum,bizi kendi halimize bıraksalardı şimdi baştan sona en güzel mobilyalardan komple bir çocuk odası bile alabilirdik,şimdi eşim beşiğin acelesi yok bebek doğsun kucağımıza alalım sonra alırız beşiği park yatağı diyor,ne yani benim bebeğim doğacak ama yatacak bir yeri olmayacak öyle mi zıplıyorum burda sinirden :oklava:,annemse aldığı maaşı bize vermeyi teklif ediyor sırf faiz ödemeyelim diye düşünebiliyor musun(ağlarsa anam ağlar gerisi yalan zaten :kızgın:)

Herkese selamlar,
Şimdi gezdiğim sitelerin birinde gözüme çarptı, sizlere de haber vereyim dedim; bebek telsizi almayı düşünenler varsa "Beko Baby Time Bebefon" indirime girmiş kdv dahil 29,50 ytl, kameralısı kdv dahil 50,74 ytl... Yanılmıyorsam kamerasız olanı 75 ytl idi daha önce, ben henüz almadım, link veremiyorum ama site ismini yazmamda bir sakınca yok sanırım hepsiburada sitesinde, bulamazsanız özelden mesaj atarsanız, linkini yollarım...

Herkese selamlar,
Şimdi gezdiğim sitelerin birinde gözüme çarptı, sizlere de haber vereyim dedim; bebek telsizi almayı düşünenler varsa "Beko Baby Time Bebefon" indirime girmiş kdv dahil 29,50 ytl, kameralısı kdv dahil 50,74 ytl... Yanılmıyorsam kamerasız olanı 75 ytl idi daha önce, ben henüz almadım, link veremiyorum ama site ismini yazmamda bir sakınca yok sanırım hepsiburada sitesinde, bulamazsanız özelden mesaj atarsanız, linkini yollarım...

Bu telsizlerde ses kalitesi, kapalı alanda çekme menzili gibi özellikler önemliymiş... En iyisi Philips diyorlardı... gerçi o da en iyi olarak anılmasına rağmen en pahalı değldi... Bu Bekonunkiler nasıl acaba?

Adacyocum, inan hiçbir fikrim yok bende özellikleri neleri hangi markalar falan var diye bakıp not alırken, indirimi fark ettim ve daha eşimle konuşmadan size yazdım, kullanan bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun oluruz.

ben dediğim mağazadan 225 liraya müzikli, titreşimli, gece lambalı, sallanabilen ve alt açma ünitesiyle oyuncak barı da olan kraft marka bir yatak aldım. Evde kurdum, gayet güzel görünüyor...

canım bende epey bakındım yataklar için ,sonunda stork garden lux park yatakda karar kılmıştım,kesemize uygun olur diye düşündüm hepsiburada sitesinin en çok sevdiğim özelliği kullananların bol bol yorum yazması,en çok beğenilen yatak buydu 40 dan fazla olumlu yorum almış,ama fiyat olarak indirimde değildi bu bahsettiğim yatak 150 ye yakın bir fiyat konmuş ve üstünede 20 lr kargo istiyor(oysa çoğu sitede 90 100 lr üstü hep kargo bedavadır) madem üründe karar kıldım ozaman uygun bir yerden alayım dedim başka bir sitede 132 ye hatta havale yaparsam 126 lr ya alabiliyorum kargo da bedava,ama işte güven sorunum var,uygun alayım derken sorunlar geri iadeler yaşayıp daha pahalıya gelmesin

ürün özellikleri
Işık,Müzik,Titreşim
Uyku Perdesi
İkinci Arakat ( İlk 8 Ay Kullanım İçin)
Tente Ve Oyuncak
Sallanma Özelliği
Yanlarda Özel Cepler
Alt Açma Ünitesi
Yanda Fermuarlı Oyun Penceresi
Özel Dizayn
300 Tenye Kumaş Kalitesi
2 Yıl Garantili
ölcüler 115x78x80
yorumlarıda şöyle Hepsiburada.com : GARDEN LUX 2008 OYUN PARKI | Bebek & Çocuk

piyasada henüz aynı üründen göremedim ama uygun değildir bu kadar

canım bende epey bakındım yataklar için ,sonunda stork garden lux park yatakda karar kılmıştım,kesemize uygun olur diye düşündüm hepsiburada sitesinin en çok sevdiğim özelliği kullananların bol bol yorum yazması,en çok beğenilen yatak buydu 40 dan fazla olumlu yorum almış,ama fiyat olarak indirimde değildi bu bahsettiğim yatak 150 ye yakın bir fiyat konmuş ve üstünede 20 lr kargo istiyor(oysa çoğu sitede 90 100 lr üstü hep kargo bedavadır) madem üründe karar kıldım ozaman uygun bir yerden alayım dedim başka bir sitede 132 ye hatta havale yaparsam 126 lr ya alabiliyorum kargo da bedava,ama işte güven sorunum var,uygun alayım derken sorunlar geri iadeler yaşayıp daha pahalıya gelmesin

ürün özellikleri
Işık,Müzik,Titreşim
Uyku Perdesi
İkinci Arakat ( İlk 8 Ay Kullanım İçin)
Tente Ve Oyuncak
Sallanma Özelliği
Yanlarda Özel Cepler
Alt Açma Ünitesi
Yanda Fermuarlı Oyun Penceresi
Özel Dizayn
300 Tenye Kumaş Kalitesi
2 Yıl Garantili
ölcüler 115x78x80
yorumlarıda şöyle Hepsiburada.com : GARDEN LUX 2008 OYUN PARKI | Bebek & Çocuk

piyasada henüz aynı üründen göremedim ama uygun değildir bu kadar

Ben yakından gerçeğini görmediğin ürünü almamanı tavsiye ederim, çünkü benim internetten almaya niyetlendiğim pekçok yatağı mağazada görünce basit buldum... Ben aslında 140-150 ytl ye bir yatak almaya niyetliydim, gücüm o kadardı çünkü... Ancak mağazaya gidince beğendiğim en ucuz yatak 225 ytl ye aldığım kraft oldu... Bu bilgi de aklında bulunsun.. Mağaza dolaşarak ürünü beğenmeni,internetten de almanı tavsiye ederim. Kiiii mağazalarda internetten daha fazla pazarlık şansın var, hele de nakit vermeye razıysan... :))

Ben yakından gerçeğini görmediğin ürünü almamanı tavsiye ederim, çünkü benim internetten almaya niyetlendiğim pekçok yatağı mağazada görünce basit buldum... Ben aslında 140-150 ytl ye bir yatak almaya niyetliydim, gücüm o kadardı çünkü... Ancak mağazaya gidince beğendiğim en ucuz yatak 225 ytl ye aldığım kraft oldu... Bu bilgi de aklında bulunsun.. Mağaza dolaşarak ürünü beğenmeni,internetten de almanı tavsiye ederim. Kiiii mağazalarda internetten daha fazla pazarlık şansın var, hele de nakit vermeye razıysan... :))

buda çok iyi fikir,internetten alıcaktım ama hep bir huzursuzluk var içimde ,evet mecbur nakit alıcaz kredi kartlarına faiz ödemekten yorulduk,pazarlık payı da varsa mağazada çok haklısın en iyisi bizzat görüp almak
çok teşekkür ederim,akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler

buda çok iyi fikir,internetten alıcaktım ama hep bir huzursuzluk var içimde ,evet mecbur nakit alıcaz kredi kartlarına faiz ödemekten yorulduk,pazarlık payı da varsa mağazada çok haklısın en iyisi bizzat görüp almak
çok teşekkür ederim,akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler

Rica ederim, ne demek... :))

ay kızlar telaşlandım şimdi..siz ne kadar çok hazırlık yapmışsınız..ben sadece bi hastane çıkış takımı aldım,başkada bişey almadık...daha marta var ama geçmi kalıyorum....:((( peki kaç tane tulum falan almayı düşünüyorsunuz,çok çabuk büyüdükleri için fazla almamak lazım diyorlar kararsızım...?? bu arada ne kadar şanslısınız,aileleriniz yardım ediyor maddi olarak,bizde nerde öyle adetler......

lightlila canım bende çok kararsızdım park yatak konusunda...netten alsammı almasammı diye..kampanyalı üründen aldım..75x110 ölçülerde...rengine falan bayıldım..senin saydığın bütün özellikler mevcut..kurduk duruyor şimdi odanın köşesinde..ben105 e almıştım ama kampanya bitmiş.şuan aynısı 170 ten başlıyor ve site site değişiyor..tam zamanında almışız...ama gezecek yer ve vaktiniz varsa gez dolaş derim benim yoktu..

ay kızlar telaşlandım şimdi..siz ne kadar çok hazırlık yapmışsınız..ben sadece bi hastane çıkış takımı aldım,başkada bişey almadık...daha marta var ama geçmi kalıyorum....:((( peki kaç tane tulum falan almayı düşünüyorsunuz,çok çabuk büyüdükleri için fazla almamak lazım diyorlar kararsızım...?? bu arada ne kadar şanslısınız,aileleriniz yardım ediyor maddi olarak,bizde nerde öyle adetler......

Canım ben sana yardımcı olayım... Ben de 2 hafta önce hallettim alışveriş işini... Benim korkum, iyice ağırlaşmak, çabuk yorulmak ve havalar soğuduğunda karda buzda kendimi ve bebişimi tehlikeye atmamaktı.. Ayaklarım hala beni tşıyorken gezdim. Biberondan tırnak makasına, pusetten yatağa kadar herşeyi birgünde alıp döndüm.. :))) Ama araştırmamı önceden yapmıştım, pc başında...
Zıbın ve pijamalarda 6 takım yetiyormuş..Zevkin için daha fazla almak istersen sen bilirsin. çıtçıtlı bodylerin kısa ve uzun kollu olanları tavsiye ediliyor, kolsuzlar kullanışsız oluyomuş. Ben 5 er 6 şar da onlardan aldım. içli dışlı zıbın takımı alınca altına patikli alt giydiriyosun, pijama oluyo zaten. Dış giyim olarak henüz 3 tane tulum aldım, belki bir ara çıkıp birkaç tane daha alırım... 2 tane de hastane çıkış setim var. onun dışında gerekli olanları bir liste yapıp kızlarla paylaşmıştım, istersen bulur sana da yollarım...
Bizde de yardım eden yok, herşeyi kendi başımıza yapıyoruz... Oda takımı falan alacak halim de yok. Bir puset (ikili set) bir de park yatak tamamdır, dedim. Çok da uygun aldım, ilgilenirsen onlarla ilgili de bilgi verebilirim. Albümüm de resimleri var, bak istersen. Haa, ne diyordum, bizde de yardım falan yok ne yazık ki... herkes kendi yağıyla kavruluyor. Üstelik hem eşim hem ben 2 ay önce işsiz kaldık, kriz yüzünden.. :(((

kızlar elitbebek ve aktifbebe sitelerinden alışveriş yapan sorun yaşayan yada memnun kalan varmı?
park yatak siparişini vermek istiyorum bir türlü güvenemiyorum,iade şartlarında ürünün paketi açılmışsa kabul etmeyiz diyor,ama üründe defo arıza sorun varsa kargo gelince açın kontrol edin diyor ,bu ne çelişki ,açmadan kurmadan nasıl anlıycaz üründe arıza olduğunu,açınca sorun olduğunu görünce tekrar paketleyip gönderince (kargoyuda biz ödüyoruz oda ayrı sorun) açılmış deyip almıycaklarmı,
piyasada çok pahalı park yataklar
ben bugüne kadar hepsiburada dışında bir siteden alışveriş yapmadım açıkcası ordan memnundum ama inanılmaz fiyat koymuş benim istediğim yatak için ben aynı ürünü diğer sitelerden 20 lr daha uyguna alabiliyorum kargo ücretsiz olarak,hepsiburada istersen 1000 lrlık ürün al kargoyu ücretsiz yapmıyor(park yatak için 20 lr kargo istiyor)
ne yapacağımı şaşırdım

canım marka modeli yaz google da arat başka bilindik sitelerde vardır illaki...

aynen canım benim annemde dedi ama eşim kabul etmezki öyle birşeyi..bende etmem yaa..bizde anne baba olarak bişeyleri almak istiyoruz..ah ah annemin düşüncesinin 100 de 1 ini kayın validemden görsem keşke..ilk torunu,sanki 10 tane var..tınlamıyor bile...

biz kredi de ödediğimiz için kabul ettik tatlım ayda 1500 ytl kredi ödüyoz. ya bir de ilk torunları olduğu için öyle gerçi eşim kabul etmek istemedi ama ben ettim hehehhehehekaydirigubbakcemile3

Fenci bizde de durum farklı değil. Ev kredisi ödeyince açılamıyorum. O yüzden az ve öz almaya çalışıyorum

canım istanbulda ev almak şart. e kredi ödeyince de dediğin gibi durum zor. az ve öz oluyor.

vallahi bizim de krediler var, annem oda takımını ben alacağım dediginde o yuzden hiiiiç hayır demedik,Allah razı olsun onlardan vallahi, hatta o gazla babannesine de puset ana kucağı setini havale ettim.hic sormadim da alabilir misiniz diye,modeli bu, sizin payınıza da bu düştü anneciğim dedim,sagolsunlar kırmadılar beni,ilk torun avantajını kullanıyorum:) tum akrabalar ve arkadaslar arasında da listeyi paylaştiriyorum, birine dönence, birine küvet derken bu işten bedava çikma durumumuz bile olabilir:)

sonucta her gelen birsey alacak ve cogu gereksiz olacak, bu yontemle o risk ortadan kalkıyor.hic utanmayın kızlar

ama benim ailem de eşimin ailesi de alamasaydi bunlari yine de canlari sağolsun diyecektik tabi ki, sonuçta bu bebeklerin süslü yataklardan çok ninelerinin dedelerinin sevgisine ihtiyaçları olacak, Allah hiçbirini başımızdan eksik etmesin.

bizim bebişler zaten kriz bebekleri olacak ne yazık ki kızlar, dışarıda onca insan işsiz kalmışken aç iken zaten çok şey almak, israf yapmak hiçbirimizin içine sinmez, o yüzden ne kadar heyecanlı olsak da frenlememiz de gerek kendimizi

Kızlar maşallah görmeyeki nelr almışsınız öle yiğenlerim güle güle kullansınnnn hepsini herşey yakışır bebişlerimizeeee bizlerede :)

Back