hayırlı olsun inşallah karnın kocaman olur benim dikkatimi çeken madem 4 haftalık kalbi nasıl duyuluyor?CADIARZU
Sevgili anne adaylari ve yol arkadaslarim...sanirim benim simdilik sizinle olan yol arkadasligim sona erdibugun bebegim benden ayrildi....cok uzgunum,cok mutsuzum ve cok....yani anlatilamaz duygular icindeyim.ama esim,ailem ve beni seven herkes icin guclu ve ayakta olmaliyim...bugune kadarki tum paylasimlarimiz icin hepinize cok tesekkur ediyorum...kisada olsa anne olmak cok guzeldi.hepinize guzel hamislikler diliyorum ve bebislerinizi opuyorum...sevgiler...
beeen geldiiiiiiiiim :lepi::lepi:
teyzeleri duydum bebişimin kalp atışını :sm_cool::sm_cool::sm_cool: güp güp güp pek güzel atıyordu, boyuda 0,83 cm olmuş fasulyemin. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın, sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah. kısa zamanda duymayanlar da duyar inşallah :teytey::teytey::teytey::teytey:
tesekkur ederim canim.ben dun ikinci kan testimi aldim açikcasi zarfi açarken çok heyecanladim çunku hormon seviyesi dusmusse doktorun dedigi dogru çikacakti yani gebelik durmus demekti.ben zarfi açtim ve aglamaya basladim pazartesi yaptigim testte 5595 ken dunkunde 4650 ydi.arkadasimi aradim ve doktora gitmeye gerek yok çunku gebelik durmus dedim.arkadasim gidelim doktor ne yapmamiz gerektigini soyler dedi.otobuse de binmedim yuruyerek gittim doktora aglaya aglaya.doktor test sonuçlarina bakar bakmaz gebeligin bittini soyledi.ama yinede ultrasonla bakmam gerek dedi.ve sonra bir mucize oldu.doktor da sasirdi kan tahlillerinde bir hata olmus çunku bebek iyi ve hersey yolunda dedi.bebisim buyumus kalp atislarina bile bakti doktor kalbide atiyor kusumun.sanirim geç dollenme oldu.çunku doktor bebegin 3 yada 4 haftalik oldugunu soyluyor.sata gore 7 haftayi geçtim halbuki.Allaha sukurler olsun çok guzel bir surpriz oldu benim için.insallah boyle devam eder.sizinleyim yani hiç bir yere gitmiyorum.beraber buyutucez bebislerimizi :sm_cool: :dance: :teytey:
Sevgili anne adaylari ve yol arkadaslarim...sanirim benim simdilik sizinle olan yol arkadasligim sona erdibugun bebegim benden ayrildi....cok uzgunum,cok mutsuzum ve cok....yani anlatilamaz duygular icindeyim.ama esim,ailem ve beni seven herkes icin guclu ve ayakta olmaliyim...bugune kadarki tum paylasimlarimiz icin hepinize cok tesekkur ediyorum...kisada olsa anne olmak cok guzeldi.hepinize guzel hamislikler diliyorum ve bebislerinizi opuyorum...sevgiler...
vallahi canim ben bu doktordan birsey anladim dersem yalan olur.zaten beni bir hafta bunalima soktu bos yere.ama kalbini duymadik gorduk.cizelgeler geçip duruyordu ben birsey anlamadim tabi.doktora duyabilir miyim dedim çok kuçuk oldugu için duyamazsin dedi sesi açti ama ses gelmedi.ama kalbi atiyor dedi.kesin olarak kaç haftalik oldugunu sali gunu soylicekmis.kaç hafta kaç gun soylermis ama saatini soyleyemezmis naniknanik espri yapti bizim doktor.ben çok mutluyum saglikli olsunda varsin bir iki hafta geç olsun.
evet canim malesef burdada 3 hakin var hamileleik boyunca bi sorun olmadigi sürece bende ilk hamileligimde karnim agriyo öyle oluyo böyle oluyo daha fazla girmistim oh cnaima deysin onlar öyle yaparsa bende böyle yaparim
offffff biz de oraları medeniyet yeri sanardık o kadar az mı hastane o ne biçim tarih ne uzak.inşallah gel de burda baktır.
Arkadaşlar slm ben bugün kalp atişini gördüm bebişimin çok mutluyum.sesini duyamadim çünkü bizim doktorlar artik ses açmiyorlar ses dalgasi bebeğe zarar veriyormuş.böyle bir karar almişlar.ama çok şükür net gördüm büyütülmüş şekilde.darisi görmek isteyenlerin başina.sidocuğum umarim en kisa zamanda inşallah hamile kalip sağlikla kucağina alman dileğiyle.bütün hamişler bu aylar çok dikkatli olunmasi gereken aylar.zaten düşük yapilan gebelikler sağlikli gebelik olmuyormuş.
arkadaslar hic bulantim yok hic bi sorunum yok desem yeridir bi arkadas bulanti yoksa gebelikte sorun vardir dusuk olabilir yada engelli olabilir yazmis cok canim sikildi o arkadasin nickini hatirlamiyorum ama okuyosa hangi sitede okumus o bilgiyi yazarsa cok sevinirim. zaten kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum acaba bi sorunmu var diye icim icimi yiyordu simdi hepten panik oldum bu konuda bilgisi olanlar lutfeeennn paylassin benimle. midemin bulanmasini istiyoruummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?