2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adayayı canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.......benim randevum saat 6da bende çok heyacanlıyım rabbim inşallah mutlu i şekilde döneriz......
 
Selam kızlar 8 + 5 günlük hamileyim 2 gündür ateşim yüksek olduğunu düşünüyorum neden acaba benim gibi olan varmı böyle bir ateş basıyo bir sıkıntı mide bulantısını artık hiç söylemiyorum zaten o fena halde devam
 
bilmiyorum ne olacak..
hiç bir şey yiyip içemiyorum..bebeği besleyememekten de korkuyorum.ama vitamin hapı yeterli oluyor sanırım..
hangi hapları kullanıyorsunuz kızlar?

merhaba saruböceq ben sadece folic plus kullanıyom günde 3 kere. drum başka bi hapa gerek yok diyo siz neler kullanıyosunuz?
 
ya kızlar bende sizler gibi yorum yapmak istiyporum ama eşim bilgisayar kullanmama izin vermiyo radyasyon yayıyor diye
 
takvimimi nası ekliycem kızlar?

takvimi hazırladıysan yeni bir sayfada açıp adres çubuğunda yazanları kopyalayıp,kadınlar klübündeki detay bilgilerimi düzenleye tıkla,sayfanın en alt kısmında kilo ve doğum tarihi takip çizelgesi yazan yere yapıştır ve değişiklikleri kaydet...bu kadar...
 
beeen geldiiiiiiiiim :lepi::lepi:
teyzeleri duydum bebişimin kalp atışını :sm_cool::sm_cool::sm_cool: güp güp güp pek güzel atıyordu, boyuda 0,83 cm olmuş fasulyemin. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın, sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah. kısa zamanda duymayanlar da duyar inşallah :teytey::teytey::teytey::teytey:
 

Allah bağışlasınnn, nazaralardan saklasın.. şimdi gitmez bi süre kulağından.. Allah hepimizin fasulyesini analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:
 

Canım çok sevindim, gözün aydın dakikada kaç atıyordu? :teytey:
 

gozun aydin canim.bende dun duymadim ama gordum bebegimin kalp atisini :teytey::teytey:bu kadar korkunun ardindan surpriz oldu doktor da sasirdi bebegimi gorunce.resmen umidi kesmistik çunku.gebelik durmus demisti doktorum.çok mutluyum.bu arada bilgisayara uzun sure bakamiyorum hersey birbirine giriyor sanki.tansiyonum dusuyor sanirim.çok halsizim.
 
Son düzenleme:
adayadayi coksevindim canımmm:teytey:
allah bizede nasip etsin hayirlisi ile kalp atislarini duymayi.
cuma gidecegiz ama daha duyamayiz heralde
 
kizlar neden butun hamislerin takvimi yok.ben bazi mesajlari okudugumda bebegin kaç haftalik oldugunu merak ediyorum.hadi hamisler takvimlerinizi gormek istiyorum.a.s.
 
kalp atışını duymadan bebiş takvimi yapmayacağım ay adayadayı çok sevindim süper ya darısı başımıza...
 
kizlar ben galiba turkiyeye gelicem tak etti canima buralar simdi eve geldim mektup gelmis hastaneden 2 eylul ilk ultrason tarihim nasil beklerim ben okadar aglamak istiyorum gercekten.
 
beatrise cok sevindim senin adina acikcasi bende senin adina korkmustum baya cunku umitsiz konusuyodun. cok sevindim canim buranin doktorlari boyle biseyden anlamiyorlar bebeklerimiz Allaha emanet.
 
offffff biz de oraları medeniyet yeri sanardık o kadar az mı hastane o ne biçim tarih ne uzak.inşallah gel de burda baktır.
 
beatrise cok sevindim senin adina acikcasi bende senin adina korkmustum baya cunku umitsiz konusuyodun. cok sevindim canim buranin doktorlari boyle biseyden anlamiyorlar bebeklerimiz Allaha emanet.

tesekkur ederim canim.ben dun ikinci kan testimi aldim açikcasi zarfi açarken çok heyecanladim çunku hormon seviyesi dusmusse doktorun dedigi dogru çikacakti yani gebelik durmus demekti.ben zarfi açtim ve aglamaya basladim pazartesi yaptigim testte 5595 ken dunkunde 4650 ydi.arkadasimi aradim ve doktora gitmeye gerek yok çunku gebelik durmus dedim.arkadasim gidelim doktor ne yapmamiz gerektigini soyler dedi.otobuse de binmedim yuruyerek gittim doktora aglaya aglaya.doktor test sonuçlarina bakar bakmaz gebeligin bittini soyledi.ama yinede ultrasonla bakmam gerek dedi.ve sonra bir mucize oldu.doktor da sasirdi kan tahlillerinde bir hata olmus çunku bebek iyi ve hersey yolunda dedi.bebisim buyumus kalp atislarina bile bakti doktor kalbide atiyor kusumun.sanirim geç dollenme oldu.çunku doktor bebegin 3 yada 4 haftalik oldugunu soyluyor.sata gore 7 haftayi geçtim halbuki.Allaha sukurler olsun çok guzel bir surpriz oldu benim için.insallah boyle devam eder.sizinleyim yani hiç bir yere gitmiyorum.beraber buyutucez bebislerimizi :sm_cool: :dance: :teytey:
 

gözün aydin canim cok sevindim ins sorunsuz bi hamilelik gecirir ve alirsin ebbegini kucagina
 
kizlar ben galiba turkiyeye gelicem tak etti canima buralar simdi eve geldim mektup gelmis hastaneden 2 eylul ilk ultrason tarihim nasil beklerim ben okadar aglamak istiyorum gercekten.

evet canim malesef burdada 3 hakin var hamileleik boyunca bi sorun olmadigi sürece bende ilk hamileligimde karnim agriyo öyle oluyo böyle oluyo daha fazla girmistim oh cnaima deysin onlar öyle yaparsa bende böyle yaparim
 

hayırlı olsun inşallah karnın kocaman olur benim dikkatimi çeken madem 4 haftalık kalbi nasıl duyuluyor?CADIARZU
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…