2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı



ya super birsey canim ya tam kabardigi yeri oksadim sanki bebegimin sirtini oksuyormusum gibi oldu, bir iki haftaya sende hissedersin inslh canim:dance:
 

canim gozun aydin cok sevindim, su gunler bir gecse birde kucagimizda gorsek, mis gibi melek kokusunu duysak:asigim:
 
xnazanx amin canım amin...
elim göbişimde onunla konuşuyorum özlediğimi sakın beni bırakmamasını beni üzmemesini söylüyorum şimdilik dinliyoooooo bakalım sonunu bilmiyorum
 
Peki ben şimdi doktorun dediğini yapmiyim mi? Valla kafam karıştı.

benım doktorum da bana folik asitle eleviti verdı beraber kullanıyorum sabahları tok karnına günde 1 adet dokorun ne dedıyse öyle yap cnm gerek olmasa inan zaten vermezdi demi :1rolleyes:
 

slm eylül ben alanyadayım.başkent üniversitesi hastanesinde çalışıyorum.burdaki doktorlar bana göre çok iyi hiç araştırmadım başka doktor falan.evet canım her şeyin yolunda olduğunu görmek çok güzel.darısı tüm isteyenlerin başınagamyoncuiremsu
 

hadi gözün aydın seninde, dün bende yaşadım aynı mutluluğu :CüvCüv::CüvCüv: çok güzel gerçektende. Allah herkese nasip etsin.:lepi::lepi:
 
Merhaba kızlar, ben de 2009 mart annesi olacağım kısmetsesositososito şuan 7 haftalık bir miniğim var :roflol:
 
çok sevindim hayatım.Hakkaten çok güzel bir duygu.Benimki de 7 haftalık ama daha kalbinin sesini duyamadık, ona biraz üzülüyorum:çok üzgünüm:
 
hadi gözün aydın seninde, dün bende yaşadım aynı mutluluğu :CüvCüv::CüvCüv: çok güzel gerçektende. Allah herkese nasip etsin.:lepi::lepi:

dün toplucami doktordaydik ne:CüvCüv:
benimde dün randevum vardi.. gödrük yine melegimizi.. :asigim:
ya ultrasoda baktinmi ne güzel uslu uslu görünüyor masallah
onun haricinde gün boyu midemi desiyor sanki, midem bulaniyor..
cok yaramz olcak cok .. anlasildi simdiden
:CüvCüv:
 
cerezcim senin kaç haftalık miniğin? Benim de bulantılarım var ama kusmuyorum çok şükür.
 
dün hepiniz doktordaymışsınız hakkaten. bende cumartesi gidicem, bi öncekinde kalp atışını dinlemiştim.15 gündür görmüyorum meleğimi..çok özledim..
 
demek 13.hafta, ayy ne güzel.Darısı başıma.İnşallah ben de görürüm o haftaları :)Sağlığı nasıl?Bir de aslında en önemli sorum; kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?Biz 5 haftalıkken gittiğimizde doktorum daha çok küçük,ilerki haftalarda duyacağız endişelenme" dedi.Ona güveniyorum ama insan ne bileyim sıkıntı yapıyor yine kendine
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…