ayyyyy ne güzel :sm_cool::sm_cool::sm_cool: bende bir hissetsem, o kadar çok merak ediyorum ki nasıl bir duygu diye. geçen bir arkadaşla görüştüm 39. haftadaydı hıçkırığını bile hissediyorsun elini karnına koyduğunda. başkasının bebeğinde bile bu kadar güzelken kendi bebişinde ne tatlı olur herhalde. :CüvCüv::CüvCüv:
arkadaşlar dün bebişimi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
miniğimi....meleğimi.......kuzucuğumu......gördüm.annesini babasını görünce nasılda heyacanlandı aşkım kalbi nasılda atıyordu oyyyyyy gurban olsun annesi.tam 8 hafta 1 günlüğüz.boyumuz 14mm......1 aydaha folic plus 3 aydan sonra elevit kullacam rabbim izin verirse....arkadaşlar rabbim tatmayanlarada tattırsın kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı şekilde hepinizi öpüyorum
Peki ben şimdi doktorun dediğini yapmiyim mi? Valla kafam karıştı.
sibel07 sende antalyalısın sanırım hangi hastaneye gidiyosun?bebğinin kalp atışlarını duyduğuna çok sevindim...onun sağlıklı olduğunu bilmek görmek çok güzel değilmi...inşallah hep birlikte kucağımızdada göreceğiz..
arkadaşlar dün bebişimi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
miniğimi....meleğimi.......kuzucuğumu......gördüm.annesini babasını görünce nasılda heyacanlandı aşkım kalbi nasılda atıyordu oyyyyyy gurban olsun annesi.tam 8 hafta 1 günlüğüz.boyumuz 14mm......1 aydaha folic plus 3 aydan sonra elevit kullacam rabbim izin verirse....arkadaşlar rabbim tatmayanlarada tattırsın kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı şekilde hepinizi öpüyorum
hadi gözün aydın seninde, dün bende yaşadım aynı mutluluğu :CüvCüv::CüvCüv: çok güzel gerçektende. Allah herkese nasip etsin.:lepi::lepi:
cerezcim senin kaç haftalık miniğin? Benim de bulantılarım var ama kusmuyorum çok şükür.
dün hepiniz doktordaymışsınız hakkaten. bende cumartesi gidicem, bi öncekinde kalp atışını dinlemiştim.15 gündür görmüyorum meleğimi..çok özledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?