2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarrr.....bugün doktora giden keseyi veya kalp atışlarını duyan arkadaşları tek tek tebrik ediyorum...allah hep böyle mutlu günler göstersin bize inşallah...bugün bende 5 te gittim ama malesef görüşemedim doktorla....son muyenenin üstünden 10 gün geçmesi gerekiyomuş...bunu randevu alırken neden söylemezlerki..boşa gittim yanii..p.tesi için randevu verdiler ama salı günü falan gideceğim sanırım,hem bebeğimin kalp atışlarınıda daha net duyabiliriz belki..
 
arkadaslar bu sabah doktora gittim nezaman ultrasona girebilirim dedim biz haber vercez dedi ve hamilelik suresince sadece 2 kez girebiliyormusum cok canim sikildi bu duruma. biriktirdigim biraz param var acaba eve bi ultrason aleti almaya yetermi :)) cok sanslisiniz nezaman isteseniz bebeginizi gorebilirsiniz. Buketcim ekledigin ve iyi dileklerin icin tesekkurler.
 
kızlar bişey sorucam bu kese boyu dediğiniz ultrason kağıdında nerede yazıyor bende 11.7 ve 12mm diye bişey var ama omuki?şöyle anlatayım şöyle yazıyor...MSD 12mm.........birde altta D1 11.7mm yazıyor..kese ölçüleri bunlarmu oluyor...bu bir hafta öncesinin ölçüleri...sizdekilerdede böylemi yazıyor?
 

Ege-Deniz, öncelikle tebrik ederim. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin...
Senin durumunu çok iyi anlıyorum, hele Türkiye ile kıyaslayınca gerçekten insan şaşırıyor. Ben de eğitim için bir süre Londra'da kalmıştım, o zaman gebe olan bir arkadaşımın kontrolleri sırasında İngiltere'de tüm gebelik boyunca 2 bazen doğumun hemen öncesi son olmak üzere 3 kez ultrasona girebildiklerini öğrenince çok şaşırmıştım.
Şimdi bu sayfada 10 günde bir, haftada bir rutin kontrollerin ise ayda bir olduğunu okuyunca şaşırıyorum ben de senin gibi. Ama bana sorarsan sen o biriktirdiğin parayı ultrasona harcama, çünkü biz ülkemizde bazı şeyleri çok abartılı yaşıyoruz. Gerek yok böyle sık ultrasona falan. Sağlıklı olup olmadığını anlamaya yetiyor 2-3 ultrason, bu gereksiz tetkik, tahlil, görüntüleme, ilaç kullanımını irdelesek içinden çıkamayız ama böyle işte. Bebişinle sağlıklı günler geçirirsin umarım, O'nu bir daha ki gördüğünde çok değişmiş olacak kesin...

By the way "hi"to London, I missed Costa Coffee (take away) and Crossiant...
Camden Town, Trafalgar Square, Covent Garden, Picadilly Circus vee Oxford Street...:içelim:
 
canım benım ultrasyondan kagıdımda şöyle yazıyo D1=6.5mm benım tam 5 hafta 4 gunlukken buydu senınde 11.7 mm oluyor buketcım masaallah canım cok sevındım herseyın normal olmasına allahım böyle devam etsın hepımızın ınsaallah a.s.
 

Buketcim, tebrik ederim...
İnşallah sonuna kadar sağlılı devam eder gebeliğin, kalp seslerini duymak için çok acele etme bence, çünkü görmen önemli olan. Sağlıklı olduğunu görerek bu haftalarda teşhis ediyorlar sanırım. Ama illaki duymak istiyorum diyorsan Doppler Ultrason denilen bir ultrasonla bakmaları gerekli diye okumuştum bir yerlerde. Bunu zaten 20-22. haftalarda öneriyorlarmış-ileri düzey olduğu için-ama erken dönem de çok da gerekli bir şey değil diye biliyorum...

Bu arada ben satımı maalesef yanlış söylemişim. 12 Haziran olarak düzeltebilirsen çok sevinirim...

Teşekkürler şimdiden:CüvCüv:
 
Arkadaşlar,öncelikle kalp atışlarını duyan tüm anneleri kutluyorum ve inanın çok ama çok sevindim!!Burdan paylaşıyorum mutluluğunuzu kendim yaşamış gibi!! a.s. Ama ben çok üzgünüm!!senağlama Çünkü kahverengi akıntım hala devam ediyor,bugün 5. gün!Progestonu dün sabah kullanmaya başladım günde 3 tane.Ayrıca adetimin ilk günü yapılan kan testim 381,2 çıkmıştı dün korkudan tekrarladım yani 3. günde 1350 çıktı!!Yani değerlerim çok iyi,bebek 5,5 6 haftalık olmuş.Gelişiyor.Ama neden hala devam ediyor bu akıntılar?Çok korkuyorum!!Doktorum bunun yerleşmeyle alakalı olduğunu ama tabiiki dinlenmem gerktiğini vurguladı!!Yatıyorum zaten hep,hiç işte yapmıyorum.Ama bitmiyor.... :çok üzgünüm: Böyle akıntım karverengi bulaşık geliyor,tuvalete gidince görüyorum,çamaşırımda birşey olmuyor.Ama süre 5,6 gün olunca artık iyice endişelenmeye başladım!!!Ya giderse bebeğim? senağlama Yaşayanınız yada bileniniz varsa böyle bir şeyi lütfen yardım edin!! :çok üzgünüm:
 

cevabın için çok teşekkürler kızıldeniz....kesenin boyunu gösteren D1 yazanmış demekki..çünkü kağıtta daha birçok şey var anlamakta güçlük çektim..
 

yadaji arkadaşım ben ilk hamileliğimde 2 ay adet görür gibi kahverengi lekelenmelerim oldu...ama sadece içççamaşırımda görüyodum...ilk ay hadi yerleşme kanamasıydı ama 2.ayda aynı şey oldu..bana ilaç falanda vermemişti yatak istirahati demişti..kızım şu an 8 yaşında...(şimdi düşünüyorumda niye bana ilaç vermemiştiki)
 
merhaba kızlar bn aranıza yenı katıldım yanı hamıle olarak tup bebek bolumunden buraya terfı edenlerdenım...
bnde ınsallah hersey yolunda gıderse mart annesı olacagım ve bnm kuzum yapılan hesaplara gore bnm dogum gunu hedıyem olacak.. hemen hemen aynı gune gelıyr ıkımızın dogum gunu.... cok mutluyum rabbım mutlulugumuzu daım etsın ınsallah
 

nilaylay aramıza h. geldin...umarım hepbirlikte sorunsuz bir hamilelik geçiririz...
 

Ne güzel bir doğum günü hediyesi Nilaylay...
İnşallah sağlıklı, huzurlu, mutlu bir gebelik yaşarsın ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın...
Aramıza hoşgeldina.s.
 

sakın boyle dusunme...su an ıcınde ve hepsını hıssedıyor.herkesın bunyesı farklı tepkıler verıyor.senın ıcın dogru cevap bu arkadasım.hıııc bııısssııııyyyllleeerrr olmaz bebegıne hayırlısıyla:dance:
 

16 eylül,canım çok teşekkür ederim!!! a.s.a.s.Gerçekten!!En azından böylede olabileceğini öğrenmiş olmak çok güzel!Kızınada koskocaman harika,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir hayat diliyorum!!!Peki bir şey daha sorucam;kendiliğinden aniden mi kesildi 2 ay sonra?süreklimi geliyordu,olası adet günlerinde mi 2 ay geldi canım?Kusura bakma anlamaya çalışıyorumda....
 

Canım hayırlısı olsun!Güzel ve sağlıklı bir 9 ay diliyorum!! a.s. Bizede böyle güzel bir sürpriz oldu,bizim bebeğimizde babasıyla aynı gün doğucak!!! :dance: Tabii eğer zamanında gelirse...Karışılmıyorki...Bakalım ne zamanı seçecek bizim minikler?!! :1rolleyes:
 

Canım Sidocum!!Seni görünce çok sevindim!!Koparmayalım iletişimi,birbirimize anlatacağımız çok şey olucak!! :1hug: Umarım öyledir!!!Eğer kan seviyesi düzgün çıkmasa mahvolucamda o bari iyi ve gelişimi tam!!O da olmasa....İnsan beklerken ne olucağını ister istemez karamsarlığa düşüyor sanırım!!!Umarım bundan sonrası güzel olur!!! :1rolleyes: Sen nasılsın canım,nasıl gidiyor?
 

yazdıkların o kadar doğru ki gerçekten abartmakta üstümüze yok:1rolleyes:
 
Arkadaşlar bugün gittim doktora keseyi falan göremedik daha küçükmüş dedi. Zaten benim doktorum da değildi. Çok sinirlendim. Diğer testleri falan yaptık ama keşke doktorum olsaydı. Yarın test sonuçlarını alıcam. Sizler yarı doktor olmuşsunuz artık tecrübelerinizle bana durum nasıl bilgi verirsiniz değil mi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…