bende var canim kisa bir zaman önce öğrendim ama hamilelikle sanki bitti hiç olmadim allaha şükür
Bende 2-3 yıl önce vardı...ilaçlar falan atlattım...şimdi iyiyim..ama ara sıra çok nadirde olsa geri geliyor özellikle yazın..sıcaklar bastırdıkça...bu konuda doktora görünmeyi düşünüyorum tekrarlarmı acaba diye...umarım soruzsuz geçiririm...sende varmı şu an?
Evet ben geçen sene çok kötü bir kriz geçirmiştim,çarpıntı ,nefes alamama ,öleceğim sanmıştım kalbim çok hızlı atıyordu,kolumun uyuştuğunu hissediyordum ..çok korkmuştum bunun dışında içimde nedeni belli olmayan bir mutsuzluk duygusu vardı.Evdeydim yalnızdım uzun süre yatıp ağladım sonra patronumu,kocamı,annemi arayıp hepsinide kalp krizi geçiriyorum diye korkuttum eşim yurtdışındaydı çok çaresiz hissetti kendisini,annem anladı psikolojimin bozulduğunu çık dışarıya dolaş biraz geçmesse git doktora diye azarladı, bir kaç saat sonra sakinleşip normale döndüm.İlaç kullanmadım ama tekrar da etmedi.Çok sevimsiz bir duyguydu asla tekrar yaşamak istemem..senağlama
kızlar şimdi döndüm doktorumdan ya çok heyecanlıyım kelimeler karışıyor yazarken.gördüm kalp atışlarını gördüm.pıt pıt atıyordu.ay müthiş bir duygu.allahım hepinize o anı nasip etsin kızlar.kalbini gördüm inanamıyorum.ultrasonda 6+6 çıktı.iki hafta önce ilk gidişimde başka bir doktora gitmiştim.bana dört beş haftalık gibi demişti,tam birşey söylememişti.bugün yeni doktoruma gittim.6+6 olduğunu da öğrendim.ha bu arada size komik bir şey anlatayım.ben kalp atışlarını gördüğümde inanılmaz heyecanlandım,elim ayağım titredi o an.eşim de ayak ucumda duruyordu,doktor ekranı o da görsün diye iyice çevirdi.baktım eşimden hiç tepki ses bir hareket yok.içerisi loştu.şöyle dikkatle bir baktım yüzüne neden bu adam birşey demiyor diye,ağlıyordu! güleyim mi ağlayım mı bilemedim o an.bunu hiç unutmuyacağım herhalde.müthiş bir an allah duymayanlara en kısa zamanda yaşatsın kızlara.s.
slm kızlar bende 7 haftalık hamileyim kalp atışlarını halen duymadım 1 ağustosta gidicem doktora ama çok ateşim oluyor hormonlarım değişiyormuş allah hepimize sağlıklı evlatlar versin allahım olmayanlarada nasip etsin kızlar çk susuyorum izmir çok sıcak birde izmirde oturan varmı hangi hastaneyi ve hangi doktoru tavsiye edersiniz şimdiden tşkler listede adım yazıyormu bulamadım da:CüvCüv:
tatlım şimdi ultrason kağıtlarımı çıkardım baktım.12 temmuzda ilk kez doktora gittiğimde dört beş hafta arası görünüyor dediğinde 6.8 mm.yazıyor kağıtta.bugün 6+6 günlük 9.0 mm.yazıyor burada.bence seninki geç döllenmedir.o yüzden azıcık daha küçük.merak etme allahın izniyle sağlıkla büyeyecek bebişin.geç döllenme varsa kese daha küçük oluyormuş.yoksa birşeyden değildir tatlım.içini ferah tut sen.cok sevındım canım.allah bızede nasıp etsın.bende keseyı gordum bugun. 5.3 mmydı.ama kucuk gıbı geldı bıras bana.abartıyomuyum ne? 5 artı 2 gunluk hamıleyımde.bı akıl verın bana.sızınkıler nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?