Arkadaşlar merak ettiğim konu şu; düne kadar yoğun bir şekilde olan mide bulantım bugün birden bire kesildi ve sanki hamile dğeilmişim gibi bir hisse kapıldım. Karnımda ne bir gerginlik hissi var ne de başka bir belirti doğal olarak çok panik oldum uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum çok fazla vakit bulup katılamıyorum ama bugün bana bu konuda öneri ve yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim. Bu arada 8 haftalık hamileyim ve geçen sene 7 haftalıkken bebeğim karnımda ölmüştü ( kalbi durmuştu) nedeni araştırılmamıştı doktor ilk gebelik olabilir demişti
şimdiden teşekkür ederim. ( işten çok fırsat bulamıyorum yazmaya )
BUKETÇİM BURDA ayrı bir liste olduğunu bilmiyordum evet eklerseniz sevinirim bende 7+5 günlük hamileyim ama şimdi kafam karıştı ben 6 haftalıkken gittiğimde sadece keseyi gördük kalp atışlarınımı görmemiz gerekiyordu yada kese içinimi görmek gerekiyordu sadece kesenin içinde bir nokta ışık vardı o kadar
Arkadaşlar merak ettiğim konu şu; düne kadar yoğun bir şekilde olan mide bulantım bugün birden bire kesildi ve sanki hamile dğeilmişim gibi bir hisse kapıldım. Karnımda ne bir gerginlik hissi var ne de başka bir belirti doğal olarak çok panik oldum uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum çok fazla vakit bulup katılamıyorum ama bugün bana bu konuda öneri ve yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim. Bu arada 8 haftalık hamileyim ve geçen sene 7 haftalıkken bebeğim karnımda ölmüştü ( kalbi durmuştu) nedeni araştırılmamıştı doktor ilk gebelik olabilir demişti
Kizlarrrrrr size iyi haberlerle döndüm elhamdülillah :))))) hersey yolundaymis cok sükür kese gözüktü,cok kaygi yapmistim ama demek ki hakikaten yapmamak lazimmis...biz hemen geriliyoruz ama annelik böyle birsey olsa gerek napalim
Buketcim artik beni de ekleyebilirsin insallah:))) SAT:13 haziran, dogum 20 Mart insallah. umarim hepimiz bu süreci cok cok iyi sekilde geciririz...
adayadayi ne yaptın canim duydun mu bebisinin kalp atisini? Bak bana doktor 10 gün sonrasina verdi randevuyu. su an 5+5 ve sanirim 7.haftayi beklemek istedi...telas etme yani.
bir de kizlar sunu ögrendim cok erken doktora gitmek insana sadece stres oluyormus azcik daha bekleyip gitmek daha mantikli..yok kese gözüktü mü yok bilmem su oldu mu diye hep stres yapiyor insan. kac gündür kabuslardan uyuyamadim bile yani..neyse hepsi geride kaldi insallah...umarim bu sürecte bebesimi cok yormamisimdir....
herkese bol günesli,aydinlik günler... :=)
iyi günler
Ya nasıl oluyorda 14. hafta duyuyoruz yaaaaaaa. Hani 7-8. haftalar duyuluyodu. Herkes başka başka söylüyo dimi nazancım. Neyse Allah sabır versin bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?