Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar,
benim size sormak istedigim birsey var... sat'im 12 haziran benim ve
goguslerimde muthis agri-sizi karisik bir durum devam ediyor hala..
Yani yuz ustu yatinca ve sutyenle muthis rahatsiz oluyorum ...
Sizin de goguslerinizde boyle bir sorununuz var mi, siddetli mi, ne kadar surer...
Ister istemez tedirgin oldum, baska bir sey olmasin diye
cevaplarinizi bekliyorum...
KızılDeniz saol canim. bakalim artik yarin bakicam insallah bir sorun cikmaz. dua et...
Ayrica Uglywife ilk zamanlarda hakikaten cok yogun bir aci hissi oluyor,yani bende de oldu ama herkeste de olacak diye birsey yok...düsün ki gögsümün üstüne yatamiyordum..ama ara ara agri hafifledi..vs ama bu sabah yine hissettim cok yogun bir sekilde...
Ya kizlar bir de sanki karnim patlicak 3 gündür, o kadar cok geriliyor ki sanki iki kisi karnimi tutmusta cekistiyor... bu normal mi peki? sanki yumurtalik kismi gibi geliyor ama aci geziyor da aslinda..aci veren yeri tam anlatamiyorum yani...tek bildigim karnimin patlicak gibi olmasi ve yere egilirken bile sanci vermesi..normal mi sizce?
ayy zaten doktora gidince anlicaz ya hayirlisi bakalim...
hayirli geceler...
canim normal rahmin genisliyor, geriliyor gibi hissetmen normal, benimde yumurtaliklarima yakin bir yerde aci var, basinca felan aciyor yani, ultrasyona girdigimde tam o aciyan yere tuttu doktor birde baktim bebisim varmis orda:dance:
Günaydın arkadaşlaaaaaar. Huzurlu ve endişesiz bir gün geçirmemizi diliyorum.
günaydıııın a.s.a.s. güzel dileklerin için teşekkürler canım, senin de güzel geçer günün inşallah. bugün büyük gün. bebişimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz, inşallah duyabiliriz, inşallah atıyordur minik kalbi tıp tıp tıp tıp :lepi:
adayadayı günaydın canım benim ama doğru 6 haftada mümkün olmuyor duymak kalp atışlarını miniklerin benim 8 haftama girdim cuma günü gidiceezz bizde yani duymassan üzülmee tatlım sonra duyacaksın