2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


bende aynıyım cnm öğünlerimi yiyorum oda ekmeksiz...aralarda light süt yada meyve ama almışım ve alıyorum işte offfffff......

bu arada ben düzenli hiç sürmüyorum krem yağ falan...sadece banyodan sonra...kimi sabah akşam sürüyor..çatlayacaksa çatlar..yağda yatsak yine çatlar...

bide mavi damar kan hacminin artmasından dolayı belli oluyor..çatlak deil korkmayın
 
cok sevindim senin adina che hadi bunuda atlattin darisi basima. bende bugun aradim 3 lu sonucu icin henuz cikmamis yarina ogrenirim umarim.
 
9 desem


ne güzel yaaaa kilo almadıkdan sonra yiyin gari

şiştim kıssss şiştim resmen davula dondum allah sonumu hayır etsin walla yiyorum bende ne olcaksa olsun allah allah yemesem sanki ölcem gibi yiyelim gitsin jnm demi ama :CüvCüv: 18 hafta sonra kızlar 100 e dayandım derim :roflol: bebişimin jnı sağolsun ama ben bu 5 kadeş konusunda hala ısrarcıyım doğunca direk 5 kardeş .:jeyyar:
 
canlar ben nasıl aldım biliyomusunuz bütün olarak almışım kiloyu.
yani o 4 kilo sadece göbeğimde değil benim vücudumda yayılı..
veririz veririz benim işim daha zor..
 
günaydın kızlar, ben de 8 kilo aldım, yemiyorum da diyemem. eşim de kilo aldı ben yerken o da fırsat buluyo tabi::)) 3 gündür de annemdeydim aşırı kalorili bir isteğimi yaptı. napayım alıyoruz işte:)

bu arada arkadaşlar benim de göğüslerim de çatlama başladı. renkli kısmın çevresinde oluştu. kuzenim dün kalçasını gösterdi tek yağ sürmediği yermiş. aman allahım... acayip çatlamış. yanlar değil saddece heryere sürmek lazım yağları.

alt baldırlar dahil karın, göğüs, yan bıngıllar, kalça, iç bacak, kollar hergün en az 2 defa yağlanmalıymış. benim de çok müsait çatlamaya ama bakalım, göğüslerle son bulur umarım.
 
buket nerelerdesin ya.. gündüzleri pek online olamıyorsun galiba.. güncelledin mi hamiş listemizi...

Melekcim biraz seyrek giriyorum nete artık. Kendime uğraş buluyorum evde. Evdeki dolapları kanepe sandıklarını falan düzenliyorum. Bebişimin eşyaları için yer açmaya çalışıyorum. Alışverişe başlamadan yerlerini hazırlayım tosun paşamın cicilerinin.
Listeyi hemen güncelleyim canım.
 
sayfalar yine sapıttı. Az önce mesaj yazdım saatini sabah 11 diye gösterdi kaç sayfa öncesine yazdı. Sapıttı yine yawf.
 

sonrada yağlı güreş turnuvası başlatırız aramızda:roflol:
kız o nee öle alt üst baldır yan kol bacak göğüs bel karın...bir tek ökçeler kaldı yağsız.-tatlicadiarzu- ee nasıl duracaız öle peki ben zaten çok rahatsız oluyorum yağlı yağlı...
 
Melekcim biraz seyrek giriyorum nete artık. Kendime uğraş buluyorum evde. Evdeki dolapları kanepe sandıklarını falan düzenliyorum. Bebişimin eşyaları için yer açmaya çalışıyorum. Alışverişe başlamadan yerlerini hazırlayım tosun paşamın cicilerinin.
Listeyi hemen güncelleyim canım.
 

aynen canım ya bende yağa pek dayanamam sürekli silesim gelir hiç çatlama olmadı belirtilerde yok ama olursa mecbur :)
 
bende sadece duştan duşa bebe yağı kullanıyorum genelde karın ve göğüs kısmına çatlaklar için....bakalım kaç çatlakla bitiricez bu dönemi şimdilik bişey yok ama ....umarım ileridede olmaz....
 
Bebeğinizle bu haftalardan itibaren iletişim kurmanız önemlidir. Onunla iletişim kurmanın en etkili yolu ellerinizi karnınıza koyarak ona hitaben konuşmaktır. Erkeklerin sesleri nispeten kalın olduğundan, bebeklerin yeni gelişmekte olan işitme sistemleri baba adaylarının seslerini çok iyi algılayamayabilir. Baba adayının yine ellerini eşinin karnına koyarak inceltilmiş (tiz) bir sesle konuşması bebekle iletişimde daha etkili bir yol olabilir. Bizler zaten çocuklarla konuşurken hep refleks bir şekilde sesimizi inceltiveririz. İşte bu refleksimizin temelinde yine aynı gerçek, yani bebek ve çocukların ince sesleri daha iyi duyduğu ve bu tür sesleri daha çok sevdiği gerçeği yatar. Çocuklara yönelik müziklerde de aynı prensip işler. Bebeğinize müzik dinletmek isterseniz müzik sesini kendinizin dinleyeceği kadar açın ve yumuşak melodiler tercih edin. "Beyin geliştirici müzikler" için bolca para vermek yerine kendinize müzik arşivinizde bulunan uygun melodilerden birkaç albüm oluşturun.
 
kızlar aşırı meyve yiyen var mı kilolarca meyve yiyorum ..sonuıç mide ağrısı ve yorgunluk
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…