2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 10 haziran 24 temmuzda gidicem bence sende bu hafta git 6 haftalik duyma ihtimali ok.inşallah duyariz bebişlerimizin kalp atişini.
 

:)) geçmiş olsun canım aynı dertten bende muzdaribim ben 2 haftadır yaşıyorum bunu alıştım buna paşa paşa gidip çıkarıyorum, kraker yöntemini denedim bişeye yaramadı bende 3.ayın bitmesini ve rahatlamayı hayal ediyorum sadecekafamçokkarıştı
 


canim sen kac haftalik hamilesin? ayrica 3 ay dolduktan sonra basliyor asil sabah bulantilari, benim ilk hamileligimde oyle olmustu bebek buyudukce sabah acliga dayanamaz olmustum daha yataktan kalkmadan birsey yemeliydim yoksa ya cikariyordum yada bayiliyordum:), bunda olmuycak sandim ama 8 haftalikken basladi:bbo:
 
ben dün bir de neyi farkettim arkadaşlar 2 gün folik. a. içmeyi unutmuştum, mide bulantım azaldı o günlerde, sonradan farkettim, var mı böyle bir şey sizde
 

:)) ben 7+3 üm benim ilk hamileliğimde üçüncü aydan sonra yavaşlayarak geçmişti..3.aydan sonra devam etmesi daha kötü tüm hamilelilk boyunca çıkarmak Allah yardımcın olsun umarım bu sefer öyle olmaz..ben 16.haftada normale döndüğümü hatırlıyorum sonrasında da kilo almam yavaşlamıştı ama ilk üç ayda kusmayım diye her midem kazındığında bi sürü şey yiyerek 9 kilo almştım sanırım yine aynı şey olucak son 2 haftada 2 kilo almışım:icecream:
 
ben dün bir de neyi farkettim arkadaşlar 2 gün folik. a. içmeyi unutmuştum, mide bulantım azaldı o günlerde, sonradan farkettim, var mı böyle bir şey sizde

evet tatlım ben de folik asite başladığım gibi bulantılarım başladı,dayanamadım doktorumu aradım.folik asitin bulantı yaptığını söyledi ve çok zorlanıyorsan içme dedi.işe gidememeye başlamıştım çok kötüydü ben de bıraktım maalesef.
 
aaa çok ilginç folik asiti neredeyse 8 aydır alıyorum hamilelik öncesi başladım 6+1 im hiç midem bulanmıyor folik asitin mide bulandırdığını hiç duymamıştım.zaten 2. aydan sonra folik asitin pek bir manası kalmıyacak.acaba ondan sonra hangi vitaminleri alacağız bilginiz var mı?
 
baby nurse ilgin için çok teşekürler canım o kremi denicem o zaman bakalım artık.bana bir de anway diye bi nemlendirici önerdiler ama bilmiyorum nasıl gelir...bu işler çok zor kızlar yaa..hayırlısyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alsak.:)
 
buketçim badem yağı içinde tüylendiriyor falan dediler amaaa.ooof yaaa kullancaz artık bişiler.neyse geçenlerde baktım hamişlerin listesi var ama aralarında ben yokum çok üzülmüştüm ama şimdi baktım ki ben de artık o listedeyim:)))çok tsk ederim beni de aranıza kabul ettiğiniz için canım....hepinizii opüyorum kendinize dikkat edin emiiii????
 
ben de sigara içiyordum ama ben de çift çizgiyi görünce hemen sigarayı bıraktım sadece sabah kahveme devam ediyorum. sanırım onun da zararı olmaz dimi kızlar???bir de benim sol tarafıma sürekli kramp seklinde ağrrılar giriyyo çok değil amaa yine de zaman zaman oluyor işteee.siz dde yaşıyomusunuz bunları hamişler???
 
evet aycacoskun benimde oluyor doktorum çok şiddetli değilse ve kanama yoksa normaldir rahim biyüyüor demişti
 
aman şimdilik kanama falan yok inşallaah da olmaz canım...bende bebiş yerleşiyo rahime diye duydum amaa tabi diyorum yaa herkes bişi diyo herşeyin hayırlısı değil mi????
 

nazancım seninle dönemimiz aynı gidiyor. Belirtilerin zorlamaya başlamış seni. Beyaz leblebi de iyi geliyormuş bulantıya. Bende bol bol uyku var. Nerdeyse kafamı kaldırmıycam yastıktan. Bide sık acıkıyorum ve kan şekerim düşüyo. Bide iştahım olsa.....
 

Evet aycacım o tüylenme olayını bende duydum ama benim zaten şimdiden göbişim tüylendi yaaa. Bide bademyağı kullansam nasılolcak bilmem. Koltukaltıma 1 hafta olmadı sir yaptırdım hemen fışkırmış bunlar yaa. Çok çabuk uzamaya başladılar. Bebişim erkek herhalde..fisfisfis
 
Sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı? Sanırım yaptırılıyormuş aşılar için.benneyaptımki
 


buketçim teşekkürler. allah inşallah tüm hamişlere sağlıklı sıhhatli bebeklerini almayı nasip eder. benim yalnız satım 21 mayıs ama yumurtlamam geç oldu. 15 haziranda yumurtladım yani döllenme 15 haziran sonrası oldu. şubat değil benim doğum tarihim, tam tarihi yarın druma gidicem allah kısmet ederse kalp atışlarını duymak için. o zaman belli olucak inşallah doğru tarihi yarından sonra size söylerim. :sm_cool:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…