:1rolleyes:ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR SON ADET TARİHİNİZİ VERİRSENİZ, TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİNİZLE SİZİ HAMİŞ LİSTEMİZE DAHİL EDEBİLİRİM.![]()
merhaba canım son adet tarihim 6 hazirandı.ama doğumu hesaplayamadım,nasıl hesaplıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1rolleyes:ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR SON ADET TARİHİNİZİ VERİRSENİZ, TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİNİZLE SİZİ HAMİŞ LİSTEMİZE DAHİL EDEBİLİRİM.![]()
merhaba canım son adet tarihim 6 hazirandı.ama doğumu hesaplayamadım,nasıl hesaplıyorsun?
cananca benimde satım 10 haziran haftaya perşembeye randevu aldım kalp atışını duyarmıyız diye size vçok geç vermişler randevuyu.neyse duylımda atışları geç olsun güç olmasın
Genelde yazar aslında
Ölçü aldıkları rakamlar var ultrason kağıdının üzerinde
mesela kese ölçüsü GS:15mm 5w3d gibi
5 hata 3 günlük demek...
canım [/B] w ingilizce "week" yani haftanın d ise "day" yani günün kısaltması seninki şimdi 6 hafta 0 günlük. belki de üzerine görme diyorlar ya öyle birşey oldun.
sen şuanda 4hafta 6günlük hamilesin ama ultrason kesenin büyüklüğüne göre hesaplamıştır canımaklım karıştı şimdi...bilen biri varsa lütfen bişey söylesin..5w3d kaçıncı haftada olduğunu söylüyosa o zaman bendede 6wOd yazıyor yani 6 haftalıkmı oluyor..ama ben son adet tarihine göre 4 hafta 5 günlük hamileyim..aklım karıştı hemde çoookkkCADIARZU
evet iyi değilmiş duyguncum ..sadece dün içtim bişey olurmuki korktum bak şimdi bişey olmaz dimi kızlar?
kızlar kaç haftalıkken karnından bakıyorlar?