2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ne güzel cinsiyetlerini biliyosunuz ona göre biseyler örülüyo alisveris yapiliyo.biz de biliyoz mu bilmiyomuyuz belli degil.önce erkek dedi sonra kiz dedi.en son kontrolde biliyosunuz fazla incelemedi.incelemedigine göre en son kiz dedigine göre kiz galiba ama alistiramadik biz kendimizi.sabah ise giderken bile esim bana yine de erkek gibi geliyo diyo:) o ansil anlayacaksa:)hislerimiz bizi yaniltmaz belki diyo. biz ilk günden beri erkek diye hissediyoduk.rüyamin da etkisi var galiba.olsun artik kiz da olsa erkek de olsa önce saglikli olsun ama merakimiz da gitse daha iyi olacak.
 
hekatcim önce sagligi önemli.. ama cinsiyetlerinide dogal olarak merak ediyoruz..
canim sen kacinci haftadasin??
 
evet canim cok merak ediyoruz cinsiyetini.bugün 18+3 olduk ama hareketlerini henüz hissedemeyenlerdenim:)

az kalmis zaten o zaman annesi hareketlerini hissetmeye..
ben 19. haftada hissetmistim.. seninkininde eli kulagindadir yani
:jeyyar:
 
senin yasadigin yerdede diger yaziyor canim..
sen nerdesin ya??

ben de almanyadayim ama 1 yil oldu daha geleli.alisamadim.kursa gittim sinavi kazandim sertifikami aldim ama yinede iyi degilim.doktorda konusamiyorum bu da moralimi bozuyo kendimi eksik hissediyorm.
 
ben de almanyadayim ama 1 yil oldu daha geleli.alisamadim.kursa gittim sinavi kazandim sertifikami aldim ama yinede iyi degilim.doktorda konusamiyorum bu da moralimi bozuyo kendimi eksik hissediyorm.

daha 1 yil olmus canim..
zamanla alissirsin.. evde esinle almanca konussan daha cabuk ilerler almancan..
hos benimde evde esimle almanca konusmam lazim ama zor oluyo tabii..oda sertifika icin kursa gidiyorda..

ama türk kadindoktorlarida var canim.. etrafinda bi arastir, onlara git.. benim kendi doktiorum türk mesela.. hos hangi sehirde yasadiginada bagli.. büyük sehirlerde bulabilirsin ama..
 

dogru ama esim cok yogun evde birde benimle almanca konusmayla ugrasamiyo.yasadigimiz yerse isim vemeyim kücük sehir oldugu icin türk doktor yok.napalim ya bu dili ögrenmek icin cok calisacam ya da böyle gidecek.bu yastan sonra da dil ögrenmek zor.türkiyede memurlugu birakip geldim burda dil olmadigi icin evdeyiz.
 

imkansiz degil ya..ögrenirsin zamanla.. kulak dolgunulugu falan..
dert etme.. zaten cesaretlenip konustunmu arkasi gelir
:1hug:
 
merhaba kizlar bugun canim cok sikiliyor hic bi nedenide yok 30 lu haftalara gelmeyi cok istiyorum zaman bi turlu gecmiyor bebegimde tepiklemiyo zaten. sizlerlede bi cok sey farkli uymuyo o yuzden kafam karisiyo mesela burda tetanoz asisi falan yapmiyorlar seker yuklemesi falan yok hic bi vitamin kullanmiyorum doktor vermedi bi tek 3 lu testimizi yaptik sonucta cuma gunu cikcak hayirli bi sonuc olur umarim. beni mutlu eden tek sey 11 kasimda kizimi gorecek olmam :)) bide aksam 5 te kocisimi tabi:))
 
hekatcim bende ilk geldigimde cok zorlanmistim hatta bunalima falan bile girmistim ustelikte ingilizce vardi bende ama pratik yoktu ve sana sunu soyliyim calismadan yada sosyal olmadan dil ogrenmek zorlasiyor bence arkadas edin ama zaten bebisin dogunca baska annelerle tanisirsin oyun parklarinda. benimde derdim kocama turkce ogretiyorum:))oda pek hevesli baya konusuyo artik:))
 

canim dr bize de ne seker yüklemesi ne de tetanozdan bahsetti simdilik.daha ilk randevuda magnezyum verdi.ben sadece magnezyumla folik asit iciyorum.bunlari doguma kadar kullanacaksin dedi.vitamin de vermedi kan hapi da vermedi daha.
 
ege-deniz.. canim burda genelde yapmiyorlar tetanoz asisini.. yada herseyi tek tek sormak lazim.. zihniyet su: aglamayan bebege meme verilmez.. bunu uyguluyorlar.. illa bilgi sahibi olcaksin.. cok sükür KK varda hic birseyden eksik kalmiyoruz
 
ege-deniz.. canim burda genelde yapmiyorlar tetanoz asisini.. yada herseyi tek tek sormak lazim.. zihniyet su: aglamayan bebege meme verilmez.. bunu uyguluyorlar.. illa bilgi sahibi olcaksin.. cok sükür KK varda hic birseyden eksik kalmiyoruz

dogru diyosun hacer ama ben soruyorum yinede vermiyor doktor vitamin. yani soyle dedi kullanmak istiyorsan hamilelere uygun vitaminden alip kullanabilirsin ama benim sana vermem gereken bi vitamin yok kan tahlilinde herseyin normal dedi neden vereyimki diyor. bende gidip almadim bunun ustune. zaten 1 bucuk hafta sonra tekrar kan tahlilim var .
 

canım ya siz hala eleviti kullanıyormusunuz? doktor benden 1 ay önce kadar kesti yerince calsium verdi. Şimdi demir kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum sadece. Neden elevıt kullanmıyorum acaaba
 
hekat tan alinti : canim dr bize de ne seker yüklemesi ne de tetanozdan bahsetti simdilik.daha ilk randevuda magnezyum verdi.ben sadece magnezyumla folik asit iciyorum.bunlari doguma kadar kullanacaksin dedi.vitamin de vermedi kan hapi da vermedi daha.


hekat sen kac haftaliksin ki benim bildigim folik asit ilk 3 ay kullaniliyor ama belki yanlis biliyorda olabilirim. doktorunun vardir bir bildigi.
 
Son düzenleme:

kan tahlillerin iyi ciktiysa bisi yok.. beslenmede düzgün olduktan sonra.. vitaminler ek zaten..
benimkide bisey vermiyor bakalim..
 
hekat sen kac haftaliksin ki benim bildigim folik asit ilk 3 ay kullaniliyor ama belki yanlis biliyorda olabilirim. doktorunun vardir bir bildigi.[/QUOTE]

bugün 18+3 üz.canim folik asit konusunu ben de 3 ay biliyodum o yüzden en sonki randevuda tekrar sorduk kullanacazmi diye.evet dedi bittikce alin doguma kadar magnezyum ve folik asit kllanilacak dedi. folio diye bir ilac benimkisi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…