2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zaman geeçmiyor ya
az kaldı 1 saat sonra görecem canımı umarım iyidir umarım üzmez annesini
 
Bende dün akşam birdaha asansöre binmemeye karar verdim arkadaşlar. Yengemler taşınacak evini temizledik, 23:00 te eve dönüyorduk,asansöre bindik eşim ben yengem. Binerken de endişeli bindim ya bozulurda kalırsak diye. Tam asansör hareket etti, bi takırtı bi sallantı tak diye kaldık durdu asansör askıda. Tamda ortada kaldık,kapı açılmıyo. Benim aklıma filmlerdeki sahneler geliyo hani asansör birden boşluğa düşüyo falan ya. senağlama
Kendi kendime kızıyorum biryandan şomağızlı diyorum bozulur diye düşündün bak oldu klava:
Kendimden çok bebişim için korktum ya bişey olursa diye. Zaten eşimle yengeminde sırf benim için akılları gitti.
Neyse alarma basıyoruz kimse duymuyo. Gecenin bi vakti. Bide elektrikler gittimi o sırada kafamçokkarıştı
Babamı,amcamı falan aradık gelin biz kaldık asansörde diye. Onlar gelmeden elektrikler geldi. Biz içerden düğmelere basıyoruz yok. Apartmana iki genç geldi seslerini duyduk kapıyı çaldık dediler üst kata çıkmayı deneyin 3 numaraya basın. Ay bi bastık çalıştı şükür. Meğer alta inişte tutukluk yapmış.
20 dakikamız asansörün içinde geçti böyle. Bidahamı asansör dursun köşesinde valla iner çıkarım o merdivenleri. Allah muhtaç etmesin.
Sonra eve geldik ben korkmadım diyorum ama bebişime bişey olsaydı ya düşseydik vs.. diye düşünürken bi ağlama krizi tuttumu beni eve gelir gelmez. Halimi görcektiniz trajikomik bir geceydi.
Allaha şükür kıyamam ben bebişime annelik bu işte önce bebişim şimdiden başladık bile. :CüvCüv:
Sağ salim kavuştur yarabbim cümlemizi.
 

geçmiş olsun canım ya.bende her asansöre bindiğimde korkarım aslında.Allahım bebeklerimizi korusun her türlü kaza beladan.
 
geçmiş olsun buketçim karnında küçücük bir melek var o sizi korumuştur merak etme sen
allah başka kaza bela vermesin inşallah
 
buket geçmiş olsun canım
kızlar ben çıkıyorum
umarımm giderim umarım bebişmi görürm
gelince yazarım hadi öptüm hepinizi
 
merhaba güzel anneler..

buketcim gecmis olsun canim..

bende gece bebegimle alakali kabuslar gördüm.. hic hos degildi.. fazla anlatip sizide ürkütmiyeyim..
neyse uyandim.. rüyaymis, rahatladim baya.. ama su son haftalarda bebegimin kipirtilarini o kadar alismisimki, kipirdamayinca korktum bugün.. neyseki yarim saat önce basladi yine turlar atmaya.. icime su serpildi.. anne olmak böyle bisey galiba arkadaslar.. hep endise icinde..
 
öncelikle buketcim geçmiş olsun. stres olmuşsun baya canım.
buketcim ve laviniacım güzel dilekleriniz için çooook teşekkür ederim.
 
aaa ben saatlerdir giremiyordum yaa database error veriyordu gene :1no2: neyse
existhunder , melek ve selence cim tesekkur ederim kızlar hepinize.
bakalim buyuyen gobislerimizle nasil olacak bu araba mevzuu :dance:
bukeeettt cok cok gecmis olsun canım, ben o felsefeye cok inanirim.kotulugu cagirmissin resmen.neyse allah beterinden saklasin.
bocekcim aman yavrusukusun tekmelemeyemi basladi yaaa hihoyyyt bende istiyorum bendeeee.masallah
 
slm herkese...geçmiş olsun buketcim sanada....bende yeni geldim doktordan kızımı gördüm..318 gr olmuş teyzeleri..parmağını emip duruyordu...babası görünce bir mutlu oldu anlatamam...her ay görmek için sabırsızlanıyoruz...bir an önce geçsede şu zaman kavuşsak yavrularımıza...
 
Hepiniz sağolun canlarım. Bebeğimin endişesiyle uyudum ama çok güzel bir rüya gördüm. Bebeğim doğmuş kucağımda,emziriyordum. Aman allahım müthiş bir duygu. gerçek gibiydi.
Allahım hepimize tattırır inşallah.
 
geçmiş olsun canım. Benim klostrofobim var, kendimi o an düşünemiyorum bile :bbo:

Tekrar geçmiş olsun canıma.s.
 
merhaba arkadaşlar, beni baş ağrılarım yine başladı. deliricem. pazartesinden beri kendimde değilim. doğal olarak dinleniyorum, dün dayanamadım parol aldım. patates kestim sardım başıma, ferahlatıcı bant yapıştırdım. yok bugune sarktı. bi dinç uyanamıyorum. boynum çok gergin. muz denemedim sindirim problemi yaratıyo(((
 
selam güzel anneler iki gündür inanılmaz yoğumun giremedim
nazancığım oğlusun hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
buketciğim canım geçmiş olsun sanada
 
arkadaslar; bu konuyu yazsammi yazmasam mi diye cok dusundum, kimsenin keyfi kacsin istemedim ama dusundum de zaten bazi anne babalarin keyfi yillardir hic yok..cunki cocuklari losemi hastasi.
Elime Losevin 3 aylik dergisi geldi biraz once.
Oradaki bir fotograf beni mahvetti.Butun cocuklarin oldugu bi resim var, cogu cocuk hastaliginin farkinda degil, gülüyor ya da etrafla ilgileniyor vs. ama bir tanesi yawrum dirsegini yanagina dayamis.dudaklarini bukmus agladi agliyor belki.
bu cocuklarin hicbirinin hicbir sucu gunahi yok, bizim / abimizin / komsumuzun / is arkadasimizin cocugu da olabilir allah korusun.
hepsi o kadar masum o kadar tatli.hepsine sifa diliyorum Allahtan.
ama dilekler bir yana bu kurumun yardim ihtiyaci var arkadaslar.biliyorsunuz hepiniz tabiki ama bir lösemili cocuklar koyu insaa ediliyor. bu koy icin
Tüm bankalardan 0660 numarali hesaba para yatirarak ya da
Avea / Turkcell / Vodafone dan 3406 ya mesaj gondererek 5 ytl bagista bulunabilirsiniz.
herkes zaten biliyordur bir de ben hatirlatmak istedim.
saglicakla kalin...
 

ayyy bende bir ay önce görmüştüm emzirdiğimi aman allahım ya böyle güzel bişey olamaz gerçek gibi uyanmıştım aynı şeyleri hissettim şimdi sen anlatınca müthiş bişeya.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…