duydum canım duydumböcekcim bak kalp atislarinida duymussun.. masallah
hani nerde bakim senin hamis cizelgen hmm :1closedeyes:
merhaba arkadaşlar,
az önce bebeğimle ilk randevumdan geldim. çok şükür keseyi gördük. 0.8 cm'lik bir kesem var :sm_cool: 2. aşamayıda geçtik hayırlısıyla haftaya kalp atışları için randevu verdi dr. bakalım inşallah kalp atışlarını da duyarız. bu arada bir de miyom var, rahimin dış duvarında 2,64 cm. olmuş. şimdilik bir problem yok ama ilerleyen dönemde ne olur bilmiyorum. Allahım sağ salim bebeklerimiz kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
merhaba arkadaşlar, ben de mart annelerinden biri olcam allah kısmet ederse ama kaç haftalık olduğumu bilmiyorum. sat 21 mayıs ama iğne tedavisi gördüm yumurtlamam geç oldu. 15 haziranda çatlatma iğnemi oldum. 9 temmuzda bhcg 4184dü ve 12 temmuzda keseyi gördük. dr 22sinde kalp atışları duyulur dedi. allahım inşallah kalp atışlarını da duyarım sağ salim. kaç haftalık olduğu 22sinde belli olur dedi sizce ben hangi tarihi baz alıcam?
merhaba kızlar, size bir şey sorucam.çarşamba akşamından beri folik asit alıyorum.ilaca başlayana kadar bir şeyim yoktu.ilacı almaya başladıktan sonra mide bulantılarım başladı.bugün öyle kötü oldum ki gözümü açamadım resmen.bana ilaç yaptı gibi geliyor.ilaca başlayana kadar iyiydim.acaba aynı şeyi yaşayan oldu mu?
kızlar ben bugün izine çıkıyorum...28/7 de burdayım 10 gün yokum 8 haftalık gidip 9 haftalık gelicem kısmetse....bebişlerinize dikkat edin.....Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip ettirsin...iyi muhabbetler sizlere.... a.s.
Ne gussel bir suru hamis katilmis aramiza,
Herkes mutlu sonu yasar bebisini saglikli sihhatli alir kucagina insallah...
Benim esim disinda tek sirdasim sizlersiniz kizlar
nassi guzel bir sirri paylasiyoruz aslinda
Buyusun bebisler biraz 3. ayimizi tamamlayalim da oyle soyleyelim sevdiklerimize
Ama siz olmasaydiniz, bu siteyi bulamasaydim dayanamaz catlardim ben sanki yaaaa
Iyi ki varsiniz
Bu arada zaman gecmiyor bir turlu ben 5+1'im henuz, bebisimin kalp atislarini bir gorsem diye bekliyorum ama gunler gecmiyor, nassi bekliyceez biz 9 ay...
Aman saglikli olsunlar da bekleriz, bekleriz icimizde olsunlar yeterki
canım benım cok sevındım :dance::sm_cool:hayırlı ugurlu olsunn rahat bir gebelık gecırmen dılegımle inşaallah sag salım alırız bebişlerimizi kucaklarımıza bütün hamişler :asigim:Selam benide araniza alirmisiniz
anne oluyorummmmm 1 saat önce test yaptim. Pozitif çikti 2 tane kocaman çizgiiiii
7 yil bekledim allahim hayirlisiyla kucağima almayi nasip etsin .
Bütün anneler için ayni dileklerde bulunuyorum........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?