2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


canım çok geçmiş olsun kendine daha çok dikkat etmen gerekiyor artık.
 
kapkara....sibel07....denizbayhan....ruhe_haben....burcusenk..../calamity/
Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar.Allah sağlıkla bebişlerinize kavuştursun inşallah.
 
:1rolleyes:ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR SON ADET TARİHİNİZİ VERİRSENİZ, TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİNİZLE SİZİ HAMİŞ LİSTEMİZE DAHİL EDEBİLİRİM.
 
Son düzenleme:
masallah mart anneleri cogalmis ne guzel:lepi: aramiza yeni gelen arkadaslar h. geldiniz aramiza:dance:
 
hayirli cumalar arkadaslar..
listemiz gün gectikce kabariyor masallah
allahim nazarlardan saklasin bizleri
 
Selam benide araniza alirmisiniz

anne oluyorummmmm 1 saat önce test yaptim. Pozitif çikti 2 tane kocaman çizgiiiii

7 yil bekledim allahim hayirlisiyla kucağima almayi nasip etsin .
Bütün anneler için ayni dileklerde bulunuyorum........
 
bebekecem hoşgeldin hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. 7 yıl beklemişsin problem neydi canım. mutluluğunu şaşkınlığını tahmin edebiliyorum.
 
kızlar ben bugün izine çıkıyorum...28/7 de burdayım 10 gün yokum 8 haftalık gidip 9 haftalık gelicem kısmetse....bebişlerinize dikkat edin.....Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip ettirsin...iyi muhabbetler sizlere.... a.s.
 
haziran ayı uğurlu mu geldi ne hamişler artmış allah dahada çok arttırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz
 
kapkara....sibel07....denizbayhan....ruhe_haben....burcusenk..../calamity/
Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar.Allah sağlıkla bebişlerinize kavuştursun inşallah.


saol canim hosbulduk

:1rolleyes:ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR SON ADET TARİHİNİZİ VERİRSENİZ, TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİNİZLE SİZİ HAMİŞ LİSTEMİZE DAHİL EDEBİLİRİM.

benim 29 mayis tahmini dgum tarihimde 5 mart Allahin izniyle tabi
 
merhaba arkadaşlar, ben de mart annelerinden biri olcam allah kısmet ederse ama kaç haftalık olduğumu bilmiyorum. sat 21 mayıs ama iğne tedavisi gördüm yumurtlamam geç oldu. 15 haziranda çatlatma iğnemi oldum. 9 temmuzda bhcg 4184dü ve 12 temmuzda keseyi gördük. dr 22sinde kalp atışları duyulur dedi. allahım inşallah kalp atışlarını da duyarım sağ salim. kaç haftalık olduğu 22sinde belli olur dedi sizce ben hangi tarihi baz alıcam?
 


ayy ne mutluluk yasanir simdi sizin evde ailede:teytey: cok sukur sabretmissin rabbimde vermis , inslh hayirlisiyla kucaginada alirsin minik bebisinia.s.
 

canim bildigim kadariyla sat dikkate aliniyor, 22 sinde kalp atislari duyulur dediyse 7 haftalik falan olacaksin o tarihte suan 6 haftaliksin bence:teytey:
 
merhaba kızlar, size bir şey sorucam.çarşamba akşamından beri folik asit alıyorum.ilaca başlayana kadar bir şeyim yoktu.ilacı almaya başladıktan sonra mide bulantılarım başladı.bugün öyle kötü oldum ki gözümü açamadım resmen.bana ilaç yaptı gibi geliyor.ilaca başlayana kadar iyiydim.acaba aynı şeyi yaşayan oldu mu?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…