C
cananca51
Ziyaretçi
henüz taptaze bir haber bizim için:) ilk bebeğimiz geliyor inşallah
canım tebrik ederim hoşgeldin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
henüz taptaze bir haber bizim için:) ilk bebeğimiz geliyor inşallah
kızlar bende bugün biraz kanamam oldu bende tam hadi bir daha keseye baktırayım diye usg ye inmiştim bugün serum başladılar progestan başladılar yatak istirahati tabii çok yoruldum bu aralar mesai yoğundu neyse yatıyorum anlayacağınız......kendinize dikkat edin ilk haftalar önemli.....
hoşgeldin arkadaşım bebeğin hayırlı olsun son adetin neydi?henüz taptaze bir haber bizim için:) ilk bebeğimiz geliyor inşallah
hoşgeldin canım allah kucağına almayı nasip etsinMerhabalar bende yeni katıldım aranıza..6+3 haftalık hamileyim..
amin canım inşallah..
fire vermeden tamamlayabilirsek Allahın izniyle..
kapkara....sibel07....denizbayhan....ruhe_haben....burcusenk..../calamity/
Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar.Allah sağlıkla bebişlerinize kavuştursun inşallah.
:1rolleyes:ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR SON ADET TARİHİNİZİ VERİRSENİZ, TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİNİZLE SİZİ HAMİŞ LİSTEMİZE DAHİL EDEBİLİRİM.
Selam benide araniza alirmisiniz
anne oluyorummmmm 1 saat önce test yaptim. Pozitif çikti 2 tane kocaman çizgiiiii
7 yil bekledim allahim hayirlisiyla kucağima almayi nasip etsin .
Bütün anneler için ayni dileklerde bulunuyorum........
merhaba arkadaşlar, ben de mart annelerinden biri olcam allah kısmet ederse ama kaç haftalık olduğumu bilmiyorum. sat 21 mayıs ama iğne tedavisi gördüm yumurtlamam geç oldu. 15 haziranda çatlatma iğnemi oldum. 9 temmuzda bhcg 4184dü ve 12 temmuzda keseyi gördük. dr 22sinde kalp atışları duyulur dedi. allahım inşallah kalp atışlarını da duyarım sağ salim. kaç haftalık olduğu 22sinde belli olur dedi sizce ben hangi tarihi baz alıcam?