2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim buda erkek olucak galiba yaa, yumurtlama gunumu 9 haziran olarak hesaplamistim nette, doktor dogum yapacagim tarihe 2 mart dedi, yorumcuda 9 haziranda dollenip 2 martta dogacak cocuga erkek diyo:uhm:

canim ya ben kizlari cok severim hatta her carsiya ciktigimda kiz elbiselerine bakarim. erkeklere el bile surmem ama hep 2 oglum olmasini istemisimdir.

yani simdi yorumcuda kiz cikiyor. cin takviminde erkek. ama benim icime de erkek doguyor.
esime de. tabi beli olmaz.

ama herseyden onemlisi Allah saglicakla hamileligimizi tamamlanamizi saglikli bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin.
 
günaydın herkese kızlarr.bişey soracağım bu aralar benim normal akıntılarım baya yoğunlaştı sizlerde de oluyor muu
 
canım benimde akıntım arttı beyaz bir akıntım var kokusuz ama sürekli çamaşır değiştirmem gerekiyo
 
merhaba arkadaslar bende araniza katildim.internette yaptigim hesaplamaya gore 14 martta dogum yapacakmisim.henuz doktora gitmedim.
 
canım hayırlı olsun benimde 10 mart gözüküyo doğumum bekleyebiliy0san ay basını bekle derim çünkü kalp atışlarınıda duyabilirsin bana 23 temmuzda gel kalbini dinleyelim dedi seninki daha geç baslar ama keseyi görmeye gidebilirsin
 
tesekkurler arkadaslar.9 ayi birlikte gecirmek çok zevkli olacak.ayin 24 une randevu aldim.sabirsizlaniyorum umarim hiç bir aksilik yoktur.
 
evet canım aynı söylediğin gibi koku falan yok beyazımsı sadece miktarı arttı.bir de günlük ped kullanıyorum sizce sağlıklı mı
günlük peti drlar önermiyor %100pamuklu kilot kullan pet içinde evdeki pamuklu eski atletler yada gazlı bez arasına az birşey pamuk sarsan çok sağlıklı petler naylon olduğu için hava aldırmıyor ve buda nemli ortamdan enfeksiyona sebep oluyor canım sebamed in ph 5.5 genital bölge temizleyicisi çok iyi doktorlar tarafından tavsiye ediliyor vagen ph ını koruyarak enfeksiyona karşı kalkan oluyor gebelikte önlem için iyi bence birde ilişkide mutlaka kondom kullanın grşrz
 
canim gunluk pedlerin pamuklusu var. ben surekli onlardan kullaniyorum. gunde 2 defa degistiriyorum. cok saglikli oluyor hem de ic camasirim temiz kaliyor.

ama dedigin gibi sentetikler zararli. hele su sicaklarda mantara da sebep olur Allah muhafaza.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…