Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne guzeeel. ben d eikizim olmasini isterdim ama biri kiz biri erkek. ruyamda gormustum. bir ornek giydirmistim. birinin cicekli etegi vardi. digerinin ayni kumastan cicekli pantolonu. boyle askilari vardi pantolonun. cok sekerlerdi.
gercek olsun insallah.
kizlar ben cok acikiyorum ya, doymak bilmiyorum , surekli birseyler yemek istiyor canim off yemeyim diyorum ama dayanamiyorum kendimi mutfakta buluyorum:) migde bulantim , tiksinmem felanda yok ye babam ye bakalim nereye kadarkarnim simdiden 3 aylik gibi oldu
bu arada benim yorumcu da kiz cikiyor butun gunler. cin takvimine gore de erkek. kimisi o cok dogru diyor. kimisi digeri. hadi hayirlisi. benim icimden hep erkek geciyor.
saglikli olsun, hayirli evlat olsun da kiz erkek farketmez.
bu arada yorumcu. coma 1 gunluk uyelik ucretsiz.gerci ben 1 gun diye uye olmustum ama simdi ayni email ve sifre ile halen acabiliyorum oturumumu. hep bakabiliyorum bebek cinsiyeti bolumune.
ne guzeeel. ben d eikizim olmasini isterdim ama biri kiz biri erkek. ruyamda gormustum. bir ornek giydirmistim. birinin cicekli etegi vardi. digerinin ayni kumastan cicekli pantolonu. boyle askilari vardi pantolonun. cok sekerlerdi.
gercek olsun insallah.
canım seninle haftamız hemen hemen aynı benim beta hcg 2 ye katlaması gerekirken 4 e katlamış.doktor ikiz olabilir dedi.senin değerin de yüksek ikiz olabilir yani
Allah her isteyene ikiz nasip etsin. Kibelecim biliyomusun ben ikizim. Kardeşim erkek. Annem bikerede 1kız 1oğlan doğuruvermiş. Ne güzel bişey bu. Ama kuşak atlıyormuş beni tutmaz sanırım.
canim cin takvimi dollenme oldugu aya gore bakilacak. bu sitede okumustum gene.
kız hayırlı olsun neler yaptın hamıle olmak ıçın hayıt suyu keçıboynuzu falan yapmışşın senın yazılerını oncede okuyordum adamın kahvesıne koymussun sonunda dahıcı planların bosa çıkmadı
yorumcuda hamile kaldigin tarihi istiyor ben ne zaman hamile kaldigimi nerden bileyim yani gununu iki gune bir deniyorduk , neye gore tarih yazicam ben oraya?
canim orasi degil bebek belirleme bolumu 2 cesit. sen digerine bakmissin.
benim dedigimde dogum gunu tarihini giriyorsun. regl uzunlugunu son reglinin tarihini giriyorsun. hamile kaldigin muhtemel tarihleri veriyor. sen bulamadiysan ben bakayim.