Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnnnn kıızlarrrr canım sende aramıza hoşgeldinnn bebişini umarım sağlıklı olarak kucağına aldığın günü görürsünkızlar ben de aranıza katıldım beni de listeye ekleyin son adet tarihim 11 haziran
günaydın canım:Şeniz:
cts bebeğimin kalp atışını duydum.güm güm atıyordu:asigim:
amin canım inşallah.
biraz mide bulantılarım başladı gibi.sende varmı bir şeyler.
hayırlısı olsun ne güzel bende bu akşam baktıracağım:teytey::dance::teytey::dance:günaydın canım:Şeniz:
hoşgeldin canım inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırızkızlar ben de aranıza katıldım beni de listeye ekleyin son adet tarihim 11 haziran
kızlar ben de aranıza katıldım beni de listeye ekleyin son adet tarihim 11 haziran
ilk zamanlar öyle oluyor sonrada sen tutamayacaksın kendini şimdi bulantıdan öyle....bende aynıyım boşver zaten ilk aylar kilo almamak gerekiyorsaruboceq bebeğini duymuşsun gözün aydın ya kızlar benim hiç iştahım yok ve bişeyden biraz yiyince tıkanıyorum iştahlı olanlara imreniyorum doğrusu bide hafif bulantım var inş böle kalır
yeni hamisler katilmis aramiza hepiniz h.geldiniz kizlara.s.
hafta sonu ilk defa as erdim kizlar:roflol: sasirdim vallahi canim deli gibi tursu istedi ,koca bir tabaga doldurup aksama kadar tursu yiyesim geldi, yedimde gerci ama kesmedi evde yapilmis tursulardan istiyor canim ya ahh annecim yanimda olsaydinda bana tursu kursaydin:1rolleyes::roflol: