- 2 Mart 2009
- 430
- 2
- 38
bu hafta acayip sakar bir hafta geçirdik.ben parmağımı vurdum çatlak dediler sonra değilmiş anlaşıldı ama çok ağrılar çektim.2gün öncede dışardan geldik hemen çıkıcaz reyyan kaşla göz arası düşüverdimagzı burnu kanamaya başladı.tam o sırada uyudu.hemen koşa koşa hastaneye gittilk röntgen çekildi tomografiye sokamadık ağladı..doktor baktıda burnunda kırık yok çok şükür.ama çok korktuk şişti bide morardı burnu.allah korusun yavrularımızı.orada düşündümde çocuğu hastalanıp ellerinde ölenler var yada aylarca yoğun bakımda yatanlar ne kadar kötü bişey allah korusun..
huriyecim bende düşünüyorum ama çok zor olacak yani ben çok zor geçiriyorum hamileliğimi.o sırada reyyana kim bakacak.eşimin işinden başka şehirdeyiz nerede doğuracam.eşimin yanında olsam kayınvalidemgil yine gelicek ve yine plak başa sarıcak o zor günler tekrar gelicek.annemin yanında olsam çocuklar babalarından uzak kalacaklar.hadi bunları geçtim tatile getirsek yani seneye haziranda doğum yapsam yinede işin içinden çıkamıyorum.ben istiyorum ama ailevi konulardan biraz daha kalıcak sanırım.yoksa evde bebek kokusunu özledim..
huriyecim bende düşünüyorum ama çok zor olacak yani ben çok zor geçiriyorum hamileliğimi.o sırada reyyana kim bakacak.eşimin işinden başka şehirdeyiz nerede doğuracam.eşimin yanında olsam kayınvalidemgil yine gelicek ve yine plak başa sarıcak o zor günler tekrar gelicek.annemin yanında olsam çocuklar babalarından uzak kalacaklar.hadi bunları geçtim tatile getirsek yani seneye haziranda doğum yapsam yinede işin içinden çıkamıyorum.ben istiyorum ama ailevi konulardan biraz daha kalıcak sanırım.yoksa evde bebek kokusunu özledim..