2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet Esmacım hala kayınvalidemleyiz... evraklarımız henüz gelmedi:KK43:(( ama göreve başlayanlar olmuş inşallah bizimkide en kısa zamanda gelir....

slm kızlr okudumda yazdıklarınızı bunların hareketleri nasıl benziyo birbirlerine ya aynı burçtan olmalarından galiba.sudede park diye bi tutturuyo anlatamam çıldırıyoruz resmen.ikinci çocuğum olsun nasıl istiyorum bilseniz ama şartlar el vermiyo sudeye bile bakmıyo kimse resmen ortada bi hafta biri diğer hafta biri bakıyo perişan oldu kuzum kreş bakıyoz işte bi taraftan bide kim görse şimdi tam zmanı ara vermeden yap falan diyolarmı sizede bende tamam kulağa hoş geliyoda ben artık tükendim diyorum.kendimi çok yıpranmış hissediyorum zaten kim görese nekadar yorgun görünüyosun diyolar.

çok sıkıldım moralim çok bozuk kızlar kimseye anlatamıyorum çünkü kimse anlamıyor başta kocam....şu iş bi olsada artık kendi evimde olsam hayırlısıyla... parasızlık muhtaçlık hepsinden kötüsü insanların hatta en yakınının bile tripleri yok yere ezmesi..... sinirlerim alt üst oldu Allah yardımcımız olsun:KK14::KK14::KK14:

çok sıkıldım moralim çok bozuk kızlar kimseye anlatamıyorum çünkü kimse anlamıyor başta kocam....şu iş bi olsada artık kendi evimde olsam hayırlısıyla... parasızlık muhtaçlık hepsinden kötüsü insanların hatta en yakınının bile tripleri yok yere ezmesi..... sinirlerim alt üst oldu Allah yardımcımız olsun:KK14::KK14::KK14:

allah yardımcınız olsun canım. Sabret canım gecicek insallah. Eminim cok zordur en kısa zamanda kendi evinize cıkarsınız insallah. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Fatmacım sağol canım... ama bilmiyorum neye doğru gittiğimizi herkes yapacağını yapıyo herşeyi benim üstüme yıkıyo sonrada hiçbirşey yok gibi konuşmaya gülmeye devam ediyo üstüne bide benden yine bişeyler istiyo.... en kötüsü herkesten önce eşim.... bilmiyorum sonumuz ne olacak boşanma noktasına kadar bile gelebilir gibi görünüyo artık.....

huriyecim durumun çok zor inşallah en kısa sürede kurtulursunuz.insan sıkıntı anında boşanmanın lafını açıyor ama çocuk var işte ya anneden ya babadan mahrum kalacak.inşallah kocan seni anlar ve hep senin yanında olur

Gül'cüğüm haklısın çocuk çocuk çocuk..... O masumun hiçbir suçu yok ve arada olan ona oluyor... inşallah dediğin gibi olur canım ama hiç anlamak için bi çabası yok... konuşmuyoruz zaten... hayırlısı olsun...

sorunsuz evlilik yoktur bu sorun ya iki kişi arasında yada 3.şahıslardan dolyıdır.her zaman için daha beter durumdaa olanları düşüneceğiz başka çare yok.çünkü artık ben yok biz yani başta evladımız var.herkesin zaman zamno anki kızgınlıkla aklına boşanma gelir ama evladının babasına sarılışını görünce onu bundan mahrum etmeye hakkı olmadığını anlar her gecenin sabahı vardır dünya imtihan dünyası unutmayalm inşallh
yorumladığım için kusura bakmayın rabbim sabır versin cümlemize

beyzanurecrin çok haklısın.... ama bunu babaya söylemek gerekiyo... çünkü benim eşim düşünüyo böyle birşeyi..... zaten yavrum olmasa hiçbirşeyi umursamazdım daaaaaa....... oğlummmmmm var rabbim acısını göstermesin... ama onun için ömür boyu herşeye susmak kabullenmek yada 3 gün kavga 4. gün yine boyun eğmekte gerçekten bir zaman sonra kabul edilmez birşey oluyor.......... rabbim bugünümüzü aratmasın napalım dediğin gibi dünya imtihan dünyası Allah'ım bugünümüzü aratmasın... inşallah herşey yoluna girer karşılıklı saygı sevgi versin rabbim....

günaydın kızlar
huriyecim durumuna çok üzüldüm ne boşanman hakkında nede boşanmaman hakkında bi yorum yapamayacağım sonuçta herşeyi yaşayan sensin ve bazen bir çocuğun öyle bir ortamda büyümesindense boşanmak daha mantıklı olabiliyor çünkü çocuklarımız çok akıllı ve herşeyi anlıyorlar biz her ne kadar daha bebekler desekte herşiyin hayırlı canım sizin için evladın için en hayırlısı neyse o olsun canım artık herşeyden önce çocuklarımız geliyor

kızlar ctesi Adayı sirke götürdüm çoook eğlendi ve mutluydu sabırla durdu dikkatle izledi ama başta ipe tırmananlar çıkınca bi korktu sonra hemen arkasından palyaçolar çıkınca çok mutlu oldu iyiki götürmüşüm kuzumu ve şunu anladım ki bizimki tiyatroda filan çok güzel durur ve izler zaman buldukça çocuk tiyatrolarınada götürücem bi saatlerini araştırıcam bakalım

beyzanurecrin oğlum iyi çok şükür... bu arada ismini bilmediğimden nickle hitap ettim kusura bakma...
Damlacım sağol canım... demişsin ya "bazen bir çocuğun öyle bir ortamda büyümesindense boşanmak daha mantıklı olabiliyor " çok haklısın çünkü gerçekten çocuklarımız çok akıllı ve herşeyi anlıyorlar... biz tartışırken buğrahanın odasına gidip bi köşede saklandığını biliyorum ben ve kendimden nefret ettim onu görünce... sonrasında biz şakalaşıyo bile olsak çocuk kavga ettiğimizi sanıp başka odalara saklanmaya başladı düşünün çocuklarımız nasıl etkileniyor... bizim sorunlarımızın çocuğumuzun hayatını olumsuzlaştırmasını istemiyorum:KK43:(( inşallah herşey düzelir Allah hayırlısını nasip etsin....

beyzanurecrin oğlum iyi çok şükür... bu arada ismini bilmediğimden nickle hitap ettim kusura bakma...
Damlacım sağol canım... demişsin ya "bazen bir çocuğun öyle bir ortamda büyümesindense boşanmak daha mantıklı olabiliyor " çok haklısın çünkü gerçekten çocuklarımız çok akıllı ve herşeyi anlıyorlar... biz tartışırken buğrahanın odasına gidip bi köşede saklandığını biliyorum ben ve kendimden nefret ettim onu görünce... sonrasında biz şakalaşıyo bile olsak çocuk kavga ettiğimizi sanıp başka odalara saklanmaya başladı düşünün çocuklarımız nasıl etkileniyor... bizim sorunlarımızın çocuğumuzun hayatını olumsuzlaştırmasını istemiyorum:KK43:(( inşallah herşey düzelir Allah hayırlısını nasip etsin....

önemli değil canım evet elimizden gelen sabrı göstermeliyiz kendi duygularımızdan hayallerimizden ödün vereblyorsun ama mesele çocuk olunca çok zor allah yardımcımız olsun

günaydın kızlar
moralim çok bozuk eşimin çocukluk arkadaşında beyninde ur vardı 3 sene önce ameliyat olmuştu şimdi gene hortladı ve dahada yayılmış daha 8 aylık bi kızı var durumu biraz ağır olmayan kişileri görmeye başlamış istanbul acıbadem hst.den haber bekliyorlar eğer olumlu olursa kapalı ameliyat yapacaklar eğer olumsuz olursa derhal açık ameliyata girmesi lazım çok dua ediyorum açıkta olsa kapalıda olsa işallah bişey olmadan kurtulur eşim çok üzgün kurdeşen dökmeye başladı benide çok sevdiğim bi arkadaşım daha çok genç 78 doğumlu allahım ne kadar zor bide ben onca şey başıma geldi diye üzülüyorum ama benim yaşadıklarım hiçbişey bunların yanında herşeyin başşı sağlık para pul hepsi olur yeter ki sağlığın yerinde olsun

kızzzzzlllaaarrrr günayyyyydddııınnnnn
nerlerdesinizzz yaaaaaa
kimsecikler yok offfff
bizler iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok kuzumla yoğun bi hafta sonu geçirdik biraz yorgunum ve belim tuttu gene korseyle geldim işe umarım bi aksilik cıkmaz haziran yedisine kadar müdürüm izinli yıllık izne çıktı ben tekim valla rapor felanda alamam umarım iyi geçer 1 ay
arkadaşıdanda haber bekliyoruz hastaneden büyük ihtimalle kapalı ameliyat olamıcak açık ameliyat olacak umarım iyi geçer ve kurtulur allah karasını kızına bağışlar onu

Allah şifa versin bende 2 çocuktan vakit bulamıyorum gireyim
kız durmadan popo aci diyip duruyordu dün doktora götürdm idrar ve kaka tahlili istedi ama yapmadı krem yazdı sağlık ocağında yaptırcam bakalım ne çıkcak

noolmuş topiğimize terkedilmiş sanki kimseler yok.
Damlacım geçmiş olsun canım. yine zorlu bir maraton seni bekliyor desene. arkadaşına da Allah şifasını versin.inşallah ameliyatı iyi geçer.
bizde grip olduk oğlumla. benimki şimdilik hafif de Anılın burnu çeşme oldu mendil yetişmiyo iki gündür. annecim burnum aktı silermisin deyip duruyo garibim.Allahtan enerjisi gayet yerinde kanepenin yan koluna oturuyo bide annecim korkma korkmaaaa diyo :)))))

günaydın bukettim geçmiş olsun canım size havalar çok bozuk valla bi bakıyorsun güneşli bi bakıyorsun çatıları kıracak şekilde yağmur yağıyor çok dengesiz çook
canım valla telaşlar hiç bitmiyor dün arkadaşım doğurdu normal doğum yaparken bebeğe kordon dolanmış ve boğmuş hemen ameliyata almışlar neyseki şimdi ikiside iyi hakandan da haber bekliyoruz ameliyat için işallah oda kurtulur
bunların dışında bizde bi yaramazlık yok çok şükür iş güç koşturuyoruz

evet canım havalar Anılı bozdu,bizde Anıldan kaptık. çok salgın zaten şuan. ev halkı komple grip olduk şimdi trajikomik bir halimiz var. ilaç içmeyide sevmiyoruz kendi haline bıraktık. yarın da yine Manisaya gidicez pazartesi dönücez. hasta hasta yolculuk,inşallah kayınvalideme bulaştırmayız.

kızlar günaydın nerelerdesiniz yaaa meraklanmaya başladım umarım önemli bişey yoktur
ESMA MERAL FATMA HURİYE ...... umarım sağlığınız iyidir kızlar

X