2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar slm çok özledim sizi.... ben annemlerdeydim o yüzden uzun süredir giremedim... bi süre daha olmayabilirim aranızda umarım herkes iyidir... damlacım arkadaşına Allah şifa versin Buketcim sizede geçmiş olsun Buğrahanda grip yavrum tıkanıyo bir an önce iyileşsinlar... bende iyiyim sanırım 2 haftaya kadar taşınacağız kızlar inşallah hayırlısıyla... hepinizi öptüm... bu arada topiğimize ne olmuş kimsecikler yok artık:26:

6 aylık olan oğlum kızımın dengesini bozdu resmen 5 martlı kızım uyurken ağzında emzik poposunda bez dili var ama konuştuğunu sadece biz anlıyoruz oda yarısını napmalyım havalar ısınsın diye bekliyorm bezden kurtlsn bakalım nolcak

kızlar kızımın ateşini düsüremiyoruz hastanede yatıyoruz dua edin nolur:KK5: bogaz enfeksiyonu olmuş

kızlar kızımın ateşini düsüremiyoruz hastanede yatıyoruz dua edin nolur:KK5: bogaz enfeksiyonu olmuş

canım çok geçmiş olsun buğrahandan çok çektim ben boğaz enfeksiyonu konusunda:KK43:(( rabbim yardımcınız olsun inşallah tez zamanda iyileşir moralini bozma:KK43:((

Anneler günümüz kutlu olsun evlatlarımızla sevdiklerimizle mutlu sağlıklı bi yaşam nasip etsin rabbim kızlar....

günaydın kızlar yorucu bi hafta sonundan sonra gene iş başı çok yorgunum yaa ve çok uykusuzzz

fatmacım çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsiniz işalllah

beyzanurecrin benim bir kızım var sadece ama bende çok düşünürüm acaba kardeşinden olumsuz etkilenir mi diye umarım sizde olumsuz şeyleri biran önce atlatırsınız canım kardeşini kıskanması çok normal

huriyecim sizede çok geçmiş olsun

hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlar iyiki onlar varlar ve bize bu duyguları yaşatıyorlar

sağol Damlacım.....
bu millet nereye gitti kızlar Esma uzun zamandır girmiyo sanırım bişey mi var acaba haber alan var mı???

slm kızlar anneler gününüz kutlu olsun arada giriyorum ama tam okuyamadan çıkıyorum işlerin çooooook yoğun bende oğlumda iyyiz sizleri kocaman öpüyoruuuummmm

merhaba kızlar
esmacım iyi olmanıza çok sevindim yeterki işten kaynaklı girmeyin hastalık çok zor valla

slm kızlar esmacım hoşgeldin... merak ettik ii olmanıza çok sevindim canım... buğrahanı doktora götürdük öksürük balgam geçmedi doktor önemli bişey yok allerjik olabilir dedi hava değişiminden dolayı hemen antibiyotik verdi sinir yaa... yavrum öksürmekten kendinden geçiyo oda hele gece çok oluyo:KK43:((

slm kızlar esmacım hoşgeldin... merak ettik ii olmanıza çok sevindim canım... buğrahanı doktora götürdük öksürük balgam geçmedi doktor önemli bişey yok allerjik olabilir dedi hava değişiminden dolayı hemen antibiyotik verdi sinir yaa... yavrum öksürmekten kendinden geçiyo oda hele gece çok oluyo:KK43:((

bu doktorlar öyledır canım ben cok gerek kalmadıkca ilaç kullanmıyorum ılık süte yarımcay kasıgı zencefıl bal katıyorum öksürüge ıyı gelıyor bu arada oglumda bademcık ıltıhabı oldu 6 tane penısılın vuruldu hatta bırını ben vurdum :KK59:sonra tam gectı derken ıltıhap bogaza yayılmıs birde antıbıyotık verdı cok zor bu cocukların hasta olması benım oglum konusamıyor bırde kıyamam ona melül melül bakıyo off ::::::::KK43:(((

bu doktorlar öyledır canım ben cok gerek kalmadıkca ilaç kullanmıyorum ılık süte yarımcay kasıgı zencefıl bal katıyorum öksürüge ıyı gelıyor bu arada oglumda bademcık ıltıhabı oldu 6 tane penısılın vuruldu hatta bırını ben vurdum :KK59:sonra tam gectı derken ıltıhap bogaza yayılmıs birde antıbıyotık verdı cok zor bu cocukların hasta olması benım oglum konusamıyor bırde kıyamam ona melül melül bakıyo off ::::::::KK43:(((

hımmm zencefilli bal verdimde hiç süte karıştırmamıştım bunu deneyeyim sağol canım buğrahanda çok boğaz enfeksiyonu geçirdi çok iğne kullandı yavrum... ben zaten doktorun verdiği şurubu kullanıyordum ek olarak antibiyotik ve balgam sökücüyü şurup yerine suda eriyen bi ilaç verdi... antibiyotik o kadar zararlıymış ki ama hiç düşünmeden veriyor doktorlar her gidişimizde... kullanmayı düşünmüyorum diğer ilaçlarını bir iki gün kullanacağım geçmezse öyle vereceğim.... oyyyy Allah sağlık versin bebişlerimizede bizede... herkese ii geceler öpüyoruz kuzucukları ve güzel annişleri....

slm kızlar nasılsınız
hurüyaciğim buğrahana geçmiş olsun canım o nasıl doktormuş ya hem alerjik olabilir diyo hemde antibiyötik veriyo yarabbim kimlerin eline kaldık:KK36:
sibelciğim merhaba
damlacığım sen nasılsın ada nasıl
deryacığım yiğitede geçmş olsun canım
kaçak mart anneleri gelin gariiiii

X