selam kızlar herkese. Bugrahan ve adaya geçmis olsun rabbim herkese saglık sıhhat versin hastalık cok zor hele çocuklar hasta olunca insanın dünyası duruyo resmen. Bizde kızımla iyiyiz tuvalet egitimıne henuz baslamadık. Bezliyiz halen. Spora basladım hafta ici gidiyorum kızımda spor merkezinin kresi var orda bakıyolar guzel ilgileniyorlar. İlk gun benden ayrılmak istemedi agladı 2. Gun onu almaya gittigimde gelmek istemedi
esim yarın ufak bır operasyon geciricek bobrek tası var onu alıcaklar. Bu aksam kayınvalidemler geliyor çok mesudum:2: kucuk basit bir operasyon olucak bikac saat icinde cıkıp evimize gelicez. Beni korkutan yanı 1 hafta 10 gun kayınvalideme katlanma olayı
korkutan degil geren yanı daha dogrusu.. Ptesi spora gidicem simdi eşim kızımı evde bırakmamı ıster bende kayınvalideye gram guvenmiyorum. Umarım badiresiz atlatırız.
cuma operasyon olup ctesi calısıcak eşim. Sabah 6 da ise gidıp gece 11 de falan eve geliyo yani kaynana kayınpeder basbasa evde oturucam. Umarım hemen gecer biter
aslında hafta sonu kardesim gelicekti erkek arkadasıyla ve nişan alısverisi yapıcaktık ama olmaz her planımı bozmazlarsa olmaz. Oof of. Bu arada cansude cok sevindim kızına kavusmana. Allah bidaha ayırmasın. Rabbim huzurumuzu bozmak isteyenleri bizlerden uzak etsin. Kimsenın agzının tadı kaçmasın herkes mutlu olsun huzurlu olsun.