Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm 2009 mart anneleri. bende o tarihlerde aktif olarak katılıyordum ama iş güç ikinci hamilelik derken dağıldım iyice. 23 mart 2009 doğumlu Kürşat Emin adında bi oğlum var belki hatırlarsınız. 20 nisanda da Allah Nasip ederse bi kızım olacak adını Gökçen İkra koymayı düşünüyoruz fikirlerinizi bekliyorum. belki benim gibi ikinci bebeğe aceleci davrananlar olmuştur aranızda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinir. ikinci gelince nelere dikkat edilmeli ilkler çok huy değiştiriyormu?
rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım... en güzeli aslında çok geç bırakmamak lazım 2. bebişi ama benim kocacığım hiç istemiyo kapıya koyarım dio
sen kendine aceleci mi diyorsun benim 5 mart doğumlu bir kızım ve 24 kasım 2010 doğumlu bir oğlum var.yani oğlum 4,5 aylık sen aceleciysen ben neyim bilmemslm 2009 mart anneleri. bende o tarihlerde aktif olarak katılıyordum ama iş güç ikinci hamilelik derken dağıldım iyice. 23 mart 2009 doğumlu Kürşat Emin adında bi oğlum var belki hatırlarsınız. 20 nisanda da Allah Nasip ederse bi kızım olacak adını Gökçen İkra koymayı düşünüyoruz fikirlerinizi bekliyorum. belki benim gibi ikinci bebeğe aceleci davrananlar olmuştur aranızda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinir. ikinci gelince nelere dikkat edilmeli ilkler çok huy değiştiriyormu?
sen kendine aceleci mi diyorsun benim 5 mart doğumlu bir kızım ve 24 kasım 2010 doğumlu bir oğlum var.yani oğlum 4,5 aylık sen aceleciysen ben neyim bilmem
günaydın kızlar biz gene hastayız sabaha kadar adanın başında nöbetteydim sürekli öksürdü sabah evden çıkarkende ateşi çıkmaya başlamıştı sabah hemen antibiyotiğe başladık umarım gene 40.6lara çıkmaz ateşi offf yaaa bide işteyim yanında da değilim
herkese günaydın...
Damlacım Fatmacım çok geçmiş olsun inşallah biran evvel iyileşirler... buğrahanda nezle bugün sabahta hafif öksürüğü vardı umarım ilerlemez...
geçmis olsun canım bizde hastayız bogazı iltihaplanmıs kızımın dun antibiyotige basladık. Tlfnumun alarmını yarım saat arayla kurdum aramızda yattı kızım hep kalkıp baktım dun ateslendi. Allah yardımcımız olsun. Havalar da bi soguyo bi ısınıyo yaz gelsin artık:2: allahım hastalık ne zor
herkese günaydın...
Damlacım Fatmacım çok geçmiş olsun inşallah biran evvel iyileşirler... buğrahanda nezle bugün sabahta hafif öksürüğü vardı umarım ilerlemez...
selam millet kulaklarım çınladı yine. biz hastalığı atlattık şükür.yeni şarkılar öğreniyoruz. ezberi baya kuvvetlendi tosbağamın.
Hasta kuzulara geçmiş olsun biran önce iyileşirler inşallah.
günaydın kızlar gene gece uyuyamadım adanın gene ateşi vardı çıkıcak diye çok korktum başında bekledim sürekli neyseki 38 üstüne çıkmadı
valla iş yerindede hiç tattuz yok bakalım sonumuzu allah hayretsin