2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar uzun zamandır gıremıyordum özledım hepınızı yıgıt çok yaramaz oldu tabı bende 2 dk oturamıyorum orayı topla burayı sıl yok bezı yok yemegı
bu arada bezı bırakan var mı ?

günaydın kızlar nasılsınız bizler çok şükür iyiyiz
emelcim hoşgeldin canım hakikaten uzun zaman oldu özledik valla seni biz hala bezdeyiz canı isterse tuvalete yapıyor ama kakasını yaptın sonrada olsa mutlaka söylüyor yaptım diye bazen bez bağlamak istemiyor tırım tırım kaçıyor sanırım az kaldı bırakmasına yazı bekliyorum bende yaz gelince bağlamıcam altını 1 hafta 10 günde öğrenir sanırım ama hassas bi konu olduğu için çok üstünede gitmek istemiyorum

Damlacım aynı yiğit gıbı kaka yapınca kaka gıttı çişini yapınca çiş gıttı dıyor gel degıstırelım dıyınce ok ok (yok yok ) dıyor ısın garıbı beyfendının canı ısterse anne kaka dıyor tuvalete gıdıyor

slm 2009 mart anneleri. bende o tarihlerde aktif olarak katılıyordum ama iş güç ikinci hamilelik derken dağıldım iyice. 23 mart 2009 doğumlu Kürşat Emin adında bi oğlum var belki hatırlarsınız. 20 nisanda da Allah Nasip ederse bi kızım olacak adını Gökçen İkra koymayı düşünüyoruz fikirlerinizi bekliyorum. belki benim gibi ikinci bebeğe aceleci davrananlar olmuştur aranızda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinir. ikinci gelince nelere dikkat edilmeli ilkler çok huy değiştiriyormu?

slm 2009 mart anneleri. bende o tarihlerde aktif olarak katılıyordum ama iş güç ikinci hamilelik derken dağıldım iyice. 23 mart 2009 doğumlu Kürşat Emin adında bi oğlum var belki hatırlarsınız. 20 nisanda da Allah Nasip ederse bi kızım olacak adını Gökçen İkra koymayı düşünüyoruz fikirlerinizi bekliyorum. belki benim gibi ikinci bebeğe aceleci davrananlar olmuştur aranızda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinir. ikinci gelince nelere dikkat edilmeli ilkler çok huy değiştiriyormu?

rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım... en güzeli aslında çok geç bırakmamak lazım 2. bebişi ama benim kocacığım hiç istemiyo kapıya koyarım dio:KK47:

rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım... en güzeli aslında çok geç bırakmamak lazım 2. bebişi ama benim kocacığım hiç istemiyo kapıya koyarım dio:KK47:

teşekkür ederim canım yaa. inşaalah güzel olur herşey. 2. çok garip bi duygu ama üzülüyorum ona çünki sürekli oğlumu düşündüğümü farkediyorum. ben doğuma gidince ne yapacak gelince ne yapacak vs. zor yani

:KK1:
sen kendine aceleci mi diyorsun benim 5 mart doğumlu bir kızım ve 24 kasım 2010 doğumlu bir oğlum var.yani oğlum 4,5 aylık sen aceleciysen ben neyim bilmem:KK1:

kızlar nerdesiniz bakıyorum bakıyorum kimsecikler girmiyo artık... esma damla funda meral buket muhterem........ uzar gider liste:)))

günaydın kızlar biz gene hastayız sabaha kadar adanın başında nöbetteydim sürekli öksürdü sabah evden çıkarkende ateşi çıkmaya başlamıştı sabah hemen antibiyotiğe başladık umarım gene 40.6lara çıkmaz ateşi offf yaaa bide işteyim yanında da değilim :KK14:

günaydın kızlar biz gene hastayız sabaha kadar adanın başında nöbetteydim sürekli öksürdü sabah evden çıkarkende ateşi çıkmaya başlamıştı sabah hemen antibiyotiğe başladık umarım gene 40.6lara çıkmaz ateşi offf yaaa bide işteyim yanında da değilim :KK14:

geçmis olsun canım bizde hastayız bogazı iltihaplanmıs kızımın dun antibiyotige basladık. Tlfnumun alarmını yarım saat arayla kurdum aramızda yattı kızım hep kalkıp baktım dun ateslendi. Allah yardımcımız olsun. Havalar da bi soguyo bi ısınıyo yaz gelsin artık:2: allahım hastalık ne zor:KK58:

herkese günaydın...
Damlacım Fatmacım çok geçmiş olsun inşallah biran evvel iyileşirler... buğrahanda nezle bugün sabahta hafif öksürüğü vardı umarım ilerlemez...

herkese günaydın...
Damlacım Fatmacım çok geçmiş olsun inşallah biran evvel iyileşirler... buğrahanda nezle bugün sabahta hafif öksürüğü vardı umarım ilerlemez...

size de geçmis olsun canım insallah çabucak iyilessinler. Hastayız ama kudurukluk hat safhada:KK1:

selam millet kulaklarım çınladı yine. biz hastalığı atlattık şükür.yeni şarkılar öğreniyoruz. ezberi baya kuvvetlendi tosbağamın.
Hasta kuzulara geçmiş olsun biran önce iyileşirler inşallah.

geçmis olsun canım bizde hastayız bogazı iltihaplanmıs kızımın dun antibiyotige basladık. Tlfnumun alarmını yarım saat arayla kurdum aramızda yattı kızım hep kalkıp baktım dun ateslendi. Allah yardımcımız olsun. Havalar da bi soguyo bi ısınıyo yaz gelsin artık:2: allahım hastalık ne zor:KK58:

herkese günaydın...

sağolun kızlar sizlerede çok geçmiş olsun umarım daha kötülemezler kuzular

selam millet kulaklarım çınladı yine. biz hastalığı atlattık şükür.yeni şarkılar öğreniyoruz. ezberi baya kuvvetlendi tosbağamın.
Hasta kuzulara geçmiş olsun biran önce iyileşirler inşallah.

buketim hastalığı atlatmanıza çok sevindim canım umarım tekrarlamaz gene maşallah anılıma hem harfleri biliyor hem şarkılar söylüyor negüzel valla :nazar::nazar:
bizimkide ay dedeyi ezberledi gece ninnilerimizi söylüyor bide ceviz adam diye bi şarkı var hareketli onu söylüyor yarım yamalak haa bide caillouya kendi çapında eşlik ediyor :KK9:

mrb kızlar geçmiişi okudum da çok özlüyom ya sizi takip etmeyi bu aralar bizim işler yoğunlaştı oyüzden görüşemedik.bizi gene üzmek için uğraşıyolar ama kim ne yaparsa kendine yapar ben artık onun inancındayım buarada yeni doğan bebekleri görünce bana çok küçük geliyolar kızımın okadar olduğunu hiç kabullenemiyom ya çok garip sizede oldumu

slm kızlar nasılsınız ben çok yoğunım okuyorum ama yazamıyorum
damla ve fatma canlarım miniklerinize geçmiş olsun

günaydın kızlar gene gece uyuyamadım adanın gene ateşi vardı çıkıcak diye çok korktum başında bekledim sürekli neyseki 38 üstüne çıkmadı
valla iş yerindede hiç tattuz yok bakalım sonumuzu allah hayretsin

günaydın kızlar gene gece uyuyamadım adanın gene ateşi vardı çıkıcak diye çok korktum başında bekledim sürekli neyseki 38 üstüne çıkmadı
valla iş yerindede hiç tattuz yok bakalım sonumuzu allah hayretsin

evet hayretsin damlacım ama bazen diyorum ki içinev hanımımı olsaydık onlara doya doya yetebilmek

kızlar 2009 annelerinin bazıları 2. bebişleri kucağına almış bile sanırım.... sizler 2. bebişi düşünüyor musunuz?? düşünüyorsanız ne zaman düşüüyorsunuz??? eşiniz ne diyor ne düşünüyor??? herkesten cevap bekliyorum:)))

ben istiyorum 2. bebişi eşim buğrahan okula başladığında 7-8 yaşındayken olacak diyor ona göre 2. olmasada olur.. ama ben çok istiyorum 2. bebeği:)) inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat daha nasip eder rabbim oğlum kardeşsiz kalmasın:))

Son düzenleme:
X