2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülcüm gözün aydın canım ne güzel alıştıysa odasına valla ben 2 aylıkken ayırdığım için bi sorunum olmadı o şekilde sen de iyi yapmışsın belli bi yaştan sonra ayırmak çok daha zor eltimin oğlu 5 yaşında ve hala onlarla yatar

batuşun serüvenlerine bayıldım.. thanderc (fatmamıydı canım adın unuttum yine) senin kızdanda ürktüm yaw. allah kolaylık versin.
anıl üç gündür hasta. ben grip oldum sonra ona geçti. sesi değişti,bide huysuzluğundan temelli bağırıyo iyice çatallaştı sesi.calpol ve perebron veriyoum. bugün huysuzluğu az gibi. ama dışarı çıkınca bişeyi kalmıyo.. ev hastalığı galiba gezmeye gidince iyileşiyo :))))
Damlam siz gelene kadar iyileşelim yoksa üzülürüz size bulaştırırız diye.

buketciğim geçmiş olsun canım kıyamam geçenlerde de batuhan atlattı ama yaz günü hemen iyileşiyorlar benim tavsiyem serum fizyolojiği bol bol damlat yada deniz suyu ne kullanıyorsan canım

aman şükür,alsın anne sütünü kuzunu parkta maşallah
çok iyi olur tabi oyun grubu bulabilirseniz.nerede bulunurki ama sebze meyve değilki pazara gidelim
geçende parkta bakındım ama hep büyük çocuklar ya,olmaz.bzim için en iyisi kreş gibi görünüyor bakalım.

Her doktor ayrı düşünüyor ayrı yorumluyor bunu anlamıyorum ben.
Bizim doktorun muayenanesinde gaaayyyu(alyaca) oyuncağı vardı,öneriyorsunuz mu demek bu demiştim bi gitmemizde.Çok yararlı ve içeriği çok güzel önerdiğim tek çizgi film demişti bizede.Ama saatlerce izletmek yerine günde en fazla yarım saatten 3 kere izletebilrisiniz demişti.

Bu manne olayı alyadada vardı
Geçenlerde babanneyi öğrettik ona kayınvalidemin bi hoşuna gitti tlfda.
Sizin acı bibebr sevdanıza da bayıldım:)))Ver turşuyu eline sen annesi yesin oğluşşşbayanssulusmile

hadi bakalım damlacım tatil dönüşü bomba gibi bekliyoruz seni,dönüşüm muhteşem oldu demeniopuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım benim
Alyada bu ara dondurmaya sardı babası bize büyük 5 kiloluk alıyor bir dondurma fabrikasından Samsunda meşhur.Ona bu ara sardı.Külaha koyup veriyorum bir top anında görüntü bitiriyor.Korkuyorum bişe olacak diye bana mısın demiyor sempatiksalakcinni
Kızıyorum vermiyorum ağlıyor ama nasıl bir ağlama,babası da ver peşine su içir diyor günde 4 top yiyordur rahat.HAsta olursa sorarım ben sana dedim en son alsanaalsanasmile

Günaydınlar canlar.Sabahın 7sinde süt geldi iyi mi,ağlıcam ya.Bu kadar erken ne diye gelir anlamam.Alyada uyuyordu zilin sesine uyandı.Gerçi şimdi uyyor gene kahvaltısını yapıp göçtü ama.Uyusaydı iyiydi biraz daha.
Akşama misafirim geliyor iftar sonrasına,bi yaş pasta yapıcam stümü kaynattım ılınmasını bekliyorum kreması için.Çerez,dondurma yaşpasta meyve hepsini getircem masaya self servis şeklinde.İftardan sonra bu kadar oluraklinialirimsmile

Damlacim cok gecmis olsun. Rabbim adaya uzun ömürler versin. Sizi hic ayirmasin insallah.

Rüya uyanicak sadece damlanin mesajini gördüm umarim herkes iyidir BIZ COK KÖTÜYÜz DAyanacak gücüm kalmadi gibi Rabbimden hergün sabir - güc diliyorum

Rüya iki hafta önce Süpürgenin üstünden düstü basini vurdu duvara ardindan hemen kustu hastaneye yatirdik 48saat göz altindaydi makinede durmak istemiyordu cok agliyordu hc uyumadi o üc gün .. Sali eve geldik Cuma günü asilarini yaptirmaya gittik eve geldik Cuma-Cumartesi gine uyumadi hep ateslendi hadi asilardandir dedim ama Cumartesi ve Pazar yemegi rededince gine distendir sandim elini tutup aciyo diyodu hep bi baktimki agzi - dili - damagi - disleri kaniyo hep yara olmus (( Pazartesi doktora götürdük ilac verdi ve ates düsürücü/agri kesici verdi. Kakasiyla iltihabi aticak dedi ama rüya kabizdi kaka yapmadi ilk üc gün NE UYKU - NE YEMEK vardi hepimize sabahlara kadar kucagimda agliyordu . Ates yok ama agrilari var ilacta etki yapmadi hic (( Su iki gündür kakasini bol bol yapmaya basladi ilac kullandim yapsin diye baska carem yok ne denediysem kabizligi gecmedi bi türlü! Su iki gündür daha iyi agzi ama bu seferde kakayla atttigindan iltihabi popisinde cikmaya basladi her cisini yaptiginda agliyor uykudan bagirarak kalkiyor dünden beride bu problem basladi. Krem aldik sürüyoruz. Pazartesi doktora götürücez Idrar yolu enfeksiyonu flnmi diye baksin bi ( Simdi iki hafta olucak yarin ne uyuyoruz ne yiyioruz hep agliyor . Bende agliyorum artik susturamiyorum,kucagimda kivraniyor, annne lütfen lütfen aciyo diyo sabahlara kadar. harab olduk, ne yapacagimizi sasirmis durumdayiz (((((((

her doktor farklı birinin dediğine öbürü yalan diyor kafalar iyice karışıyor..bizim doktorumuz calliuoya değil hepsine hayır dedi.bağımlılık açısından.haklıda bizimki gözünü kırpmıyor bakarken.ben yinede denk gelirsem günde 1kez falan açıyorum.

çok geçmiş olsun kuzular hasta olunca insanın neşesi kaçıyor hayattan zevk alamıyor.rüya en kısa sürede iyileşir inşallah.

adım-adım dergisine üye oldum bugün geldi 18.ayın seti daha göstermedim reyyana inşallah yararlı olur kızım için
reyyan bu aralar bana felaket düştü babası yanıma yanaşsa ittiriyor bana sarılıyor bide hadi baba bay bay diyor delikafadulden yanımdan kovuyor
sabah bi havuz sefaları vardı bizimki yıktı anne diye ben duymamazlıktan geldim benim koca 15 dk zor dayanmış.eve gelmiş anne dedi boynuma atladı canım kızım...

Son düzenleme:

allah yardımcınız olsun.. çok çok geçmiş olsn. allah en kısa zamanda unuttursun inş.

merhaba yorgun anişler umarım hepiniz iyisinizdir bizdeki son gelişmeler cuma günü bakıcı ablası sude yi sitenin bahçesinde oşarken yakalayamamış düşmüş burnu komple yara olmuştu sude bol bol kaldırıp kanattı sürekli stres etti bizi bu arada hasta bebişlere şifa annelerine sabır diliyorum.bide biz multitaps ın hap gibi olanından aldık hem iştah açıyomuş hemde demir falan varmış şeker gibi yedirmeye çalışıyoz ama bizimki uyuzlandı doktorada sormadan aldık ama aranızda kullanan varmı ya bi yararını gördünüzmü hepinize kolay gelsin

bize verdi doktorumuz canım.6gün oldu kullanalı yani açıldı sanki iştahı yani önce pek kahvaltı etmezdi şimdi biraz ediyor.yemeklerde daha iyi.ama biz diş çıkarıyorduk çıktıktan sonra kullanmaya başladık belki dişten yemiyordu çıkınca normal yemiştir yani vitamin tesadüf olabilişr

sibelciğim canım geçmiş olsun kıyamam kuzuma okurken içim gitti yavrum benim inşalalh hemen atlatırsınız eski uykusundan eski yemek yemesinden daha iyi bir halle dönüş yapar meleğimiz rabbim sanada dayanma gücü versin

uzun zamandır bakamıyordum kk ya neler olmuş neler ...
Damlacım çok geçmiş olsun canım, Allah ada ya uzun ömürler versin, demekki dünya da rızkı yokmuş diyelim di mi ? yine de üzülmemek elde değil tabii ki sabrlar diliyorum.

Sibel seni ne kadar iyi anlıyorum bir bilsen , benzer durumları 1 aydır aralıksız yaşıyorsum geçen hafta 3 tane azı dişi patladıktan sonra rahatladı. İnşallah en kısa zamanda geçer .

Herkese bebeğiyle birlikte sağlılklı, stressiz yaşamlar diliyorum...

hasta bebekleree geçmiş olsun diyerek başalayayım lafa nasılsınız bakalım güzel anneler ve bebekleri biz kızımla halen bir hareket bir aksiyon bir bogusma içindeyiz o tepelere cıkıyo ben indiriyorum kızmı dün doktora götürdüm hafif öksürük vardı ama son zaöanlarda biraz artmıştı. bogazında hafif kızarıklık varmış ilaç verdi doktorumuz. kızım büyümüş 2 ayda 600 gr alıp 4 cm uzamış. tamam ben artık cözdüm boya gidiyoruz:) 2 tane üstten azı patlatmıştı ama tam çıkmadı daha. alt azılar geliyomuş bu ara ishal huysuzluk ve nezle hali olma durumu normal dedi doktor amcamız. bizden haberler bunlar öpüyoruz kızımla hepiniziopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar,
hasta bebişlere acil şifalar diliyorum,
benim kuzum da dün aşısını oldu, gece ateşlendi. aşıları hiç ateş yapmamıştı bu zamana kadar. bayramda istanbula götüreceğim için gitmeden bi doktor görsün dedim, birazdan doktorda buluşacağız aşkımla.
çok hareketli ve çok enerjik bir cocuk oldu azra, korku sıfır. dilinde bi kookuyom lafı var ama hikaye : ) nere bulsa oraya çıkıyor : ) masa sandalye koltuk hiç farketmez : )
ben gerçekten korkuyorum ama.
bide babasını kullanmaya başladı,
baba kookuyom diyo, yanaklarını öpüyo sonra artık ne isterse o oluyo tabi : ))

dün aşımızı olduk ateş yapmadı şükür.
boyumuz 86 cm. olmuş. kilomuz 12,300 gr.
bayram sonrası sünnet olayı çıkabilir bize. pipimiz kapanıyo gibi....

maşalalh anıl paşaya valla bende istiyorum sünnet bakalım bayram sonrası izinliyim doktora götüreceğim lokal anestezi ile yaparsa yaptıracağım

Pipi nasıl kapanıyor Puketim.. darmıymı kanal ? Biz 7.ayımızda olduk atlattık sünnetimizi valla.
Maşallah Anıl'a kilosu boyu yerinde.

Bizde geçen hafta Pazartesi olmuştuk aşılarımızı. Bizim sanki hafif ateş yaptı calpol verdim.
Şimdi 2 yaşımıza kadar yok aşımız.
Alİ Tuna da 11.400 olmuş. Boyumuz da 88 cm olmuş. Kafa 46,5 cm
Yarın 19 aylık oluyoruz artık.
Bu aralar bizi de dişler mahvetti.

melekcim arada bir açtırıyordum ben pipisini. doktoru açtırma gerek yok dedi.bende o günden beri ellemiyordum. ama şimdi baktım baya kapanmış sıyrılmıyor. tekrar doktora götürdüm, sünnet gerekebilir yoksa çişini tam boşaltamaz o da zamanla kireçlenme yapabilir daha zor olur dedi. antibiyotikli bir krem verdi günde 3 kez sürüyorum bayramdan sonra tekrar bakacak bakalım.
2 yaşında ne aşısı var. ebesi okula kadar aşı yok artık dedi bana.. özel aşı mı ben daha su çiçeğini de yaptırmadım.

herkese bebişleriyle birlikte güzel mutlu sağlıklı nice bayramlar diliyoruz.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar nasılsınız
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum
tatil bitti ve gene iş başı valla alışmıştık kuzumla olmaya babaya ve bana çok düştü bakalım bugün bakıcısıyla napıcaklar valla şimdiden çok özledim onu
tatilimiz çok güzeldi çok eğlendik izmir bodrum kuşadası şirince didim .... bol bol gezdik havalar çok güzeldi deniz çok sıcaktı Ada bol bol yüzdü bayıldı denize eşimle artık iyice deniz kıyısına yerleşme fikrini kafamıza koyduk zaten vardı böyle bişey ama Adanın o mutluluğunu görünce kesinlikle yapmalıyız dedik bakalım hayırlısı Ada denizde çok gelişti boyu çok uzadı ve artık 3 kelimelik cümleler kuruyor ve beni çok mutlu ediyor çok kısa zamanda konuşacak gb duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…