aman şükür,alsın anne sütünü kuzunu parkta maşallahselam herkese çok şükür kızım dün tekrar emmeye başladı. hasta kuzum öksürüyo hafif hafif. bende haftada 3 gün 2 şer saat oyun grubuna başlatıcam annelerle birlikte tabiki. bizim hiç komsumuz arkadaşımız yok. kızımla ikimiz hep yanlızız eşimde çok yogun. hem çevre edinme hemde arkadaş grubu kurmak açısından iyi olacagını düşünüyorum. kızımda enerjisini atar bikaç arkadaşı olur
Her doktor ayrı düşünüyor ayrı yorumluyor bunu anlamıyorum ben.günaydın kızlar..
dün reyyanın kontrolü vardı doktora gittik kilomuz 9200sanırım bizden azı yok boy 79.5..bunlara takmıyorum artık kafayı yicem yoksa.
doktora calliou hastası olduğunu söyledim lütfen izletme bağımlılık yapıyor dedi..tam oyun çocuğu havuza indir dedi.bende site havuzlarının güvenli olmadığını düşündüğümü söyledim onu iyileştiririz ama ruhuna bişey yapamayız dedi.oyun grubuna götüreyim dedim erken daha dedi hastalık kapar dedi(bağışıklık sistemi tam gelişmediği için sanırım)..günde 2kez indir havuza dedi inelim şimdi iyi hoş ama orucum antalyanın 40derecelik sıcağında havuzda napayım..
şurup içmediği için multitabsın tabletini verdi..
vee en önemlisi akşam 9da uyudu 7de uyandı(arada 6kez kalktı)inşallah bu düzene alışırız.gerçi bende alışmışım 11e kadar yatmaya gözlerimi zor açıyorum..
tuvalet eğitimiyle ilgilide onun önemli bişey olduğunu anlamasın tutar tuvaletini kabız olur psikolojik problemler olur dedi.anam ne ince çocuklar var ufacık hatada hemen psikoloji bo
zuluyoreyvahedigeldismile
Bu manne olayı alyadada vardıevet batuhan artık babaannesi maanne diyo onada anne diyordu benimkiler tepeme geliyordu ama öğrendi bebeğim
ya kızlar banyo aşığı oldu sıpa yıkanıp çıkmak değil ama suda oyun oynamak istiyor elimden tutuyor banyoya götürüyor eğer geri dönersek basıyor ağıdı ağıtki ne ağıt erken girersek 1 saat sonra tekrar istiyor yıkanıp çıksak tamam ama yarım saat banyoda baklemekden bıktım o yüzden yatmadan girdiriyorum sonrada yatıyoruz tabi yatana kadar 3-4 sefer banyoya gidip geri dönüp ağlıyoruz
ayakkabısını çıkarınca ayakları çok terlemişoluyor bende çorabını çıkarınca kokluyor gibi yapıp üüüff kokmuş batu diyordum şimdi ayakkabısını çıkarır çıkarmaz ayaklarını kokluyo gülüyoo üffff diye çok komik bunlar yaaa hala bir acı biber sevdamız var nasıl seviyor vermiyoruz artık almasın diyede uzanamayacağı yerlere koyuyoruz birde batuhan bunu nerden aldıysan oraya koy bebeğim diyorum nerden aldıysa oraya götürüp koyuyor artık
hadi bakalım damlacım tatil dönüşü bomba gibi bekliyoruz seni,dönüşüm muhteşem oldu demeniopuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız
fatmacım ecrinyağmurcum ve gülşahcım hepinize çok teşekkür ederim şimdi biraz daha iyiyim yarın tatile gidiyoruz bana çok daha iyi gelecek 2 hafta yokum sizlerlede görüşemiyeceğim bayram sonunda burdayım işallah
esmacım canım valla bizimkiside su delisi hadi banyo yapalım diyorum hemen şapşapşap diyip banyoya koşuyor ve aynen Batuhan gb en az yarım saat duruyoruz bazen 1 saat oluyor bayılıyor suya hergün mutlaka banyomuz vardır
Geçmiş olsun canım benimbatuşun serüvenlerine bayıldım.. thanderc (fatmamıydı canım adın unuttum yine) senin kızdanda ürktüm yaw. allah kolaylık versin.
anıl üç gündür hasta. ben grip oldum sonra ona geçti. sesi değişti,bide huysuzluğundan temelli bağırıyo iyice çatallaştı sesi.calpol ve perebron veriyoum. bugün huysuzluğu az gibi. ama dışarı çıkınca bişeyi kalmıyo.. ev hastalığı galiba gezmeye gidince iyileşiyo :))))
Damlam siz gelene kadar iyileşelim yoksa üzülürüz size bulaştırırız diye.
Her doktor ayrı düşünüyor ayrı yorumluyor bunu anlamıyorum ben.
Bizim doktorun muayenanesinde gaaayyyu(alyaca) oyuncağı vardı,öneriyorsunuz mu demek bu demiştim bi gitmemizde.Çok yararlı ve içeriği çok güzel önerdiğim tek çizgi film demişti bizede.Ama saatlerce izletmek yerine günde en fazla yarım saatten 3 kere izletebilrisiniz demişti.
Damlacim cok gecmis olsun. Rabbim adaya uzun ömürler versin. Sizi hic ayirmasin insallah.
Rüya uyanicak sadece damlanin mesajini gördüm umarim herkes iyidir BIZ COK KÖTÜYÜzDAyanacak gücüm kalmadi gibi Rabbimden hergün sabir - güc diliyorum
Rüya iki hafta önce Süpürgenin üstünden düstü basini vurdu duvara ardindan hemen kustu hastaneye yatirdik 48saat göz altindaydimakinede durmak istemiyordu cok agliyordu hc uyumadi o üc gün .. Sali eve geldik Cuma günü asilarini yaptirmaya gittik eve geldik Cuma-Cumartesi gine uyumadi hep ateslendi hadi asilardandir dedim ama Cumartesi ve Pazar yemegi rededince gine distendir sandim elini tutup aciyo diyodu hep bi baktimki agzi - dili - damagi - disleri kaniyo hep yara olmus (( Pazartesi doktora götürdük ilac verdi ve ates düsürücü/agri kesici verdi. Kakasiyla iltihabi aticak dedi ama rüya kabizdi kaka yapmadi ilk üc gün NE UYKU - NE YEMEK vardi hepimize sabahlara kadar kucagimda agliyordu . Ates yok ama agrilari var ilacta etki yapmadi hic (( Su iki gündür kakasini bol bol yapmaya basladi ilac kullandim yapsin diye baska carem yok ne denediysem kabizligi gecmedi bi türlü! Su iki gündür daha iyi agzi ama bu seferde kakayla atttigindan iltihabi popisinde cikmaya basladi her cisini yaptiginda agliyor uykudan bagirarak kalkiyor dünden beride bu problem basladi. Krem aldik sürüyoruz. Pazartesi doktora götürücez Idrar yolu enfeksiyonu flnmi diye baksin bi ( Simdi iki hafta olucak yarin ne uyuyoruz ne yiyioruz hep agliyor . Bende agliyorum artik susturamiyorum,kucagimda kivraniyor, annne lütfen lütfen aciyo diyo sabahlara kadar. harab olduk, ne yapacagimizi sasirmis durumdayiz (((((((
Damlacim cok gecmis olsun. Rabbim adaya uzun ömürler versin. Sizi hic ayirmasin insallah.
Rüya uyanicak sadece damlanin mesajini gördüm umarim herkes iyidir BIZ COK KÖTÜYÜzDAyanacak gücüm kalmadi gibi Rabbimden hergün sabir - güc diliyorum
Rüya iki hafta önce Süpürgenin üstünden düstü basini vurdu duvara ardindan hemen kustu hastaneye yatirdik 48saat göz altindaydimakinede durmak istemiyordu cok agliyordu hc uyumadi o üc gün .. Sali eve geldik Cuma günü asilarini yaptirmaya gittik eve geldik Cuma-Cumartesi gine uyumadi hep ateslendi hadi asilardandir dedim ama Cumartesi ve Pazar yemegi rededince gine distendir sandim elini tutup aciyo diyodu hep bi baktimki agzi - dili - damagi - disleri kaniyo hep yara olmus (( Pazartesi doktora götürdük ilac verdi ve ates düsürücü/agri kesici verdi. Kakasiyla iltihabi aticak dedi ama rüya kabizdi kaka yapmadi ilk üc gün NE UYKU - NE YEMEK vardi hepimize sabahlara kadar kucagimda agliyordu . Ates yok ama agrilari var ilacta etki yapmadi hic (( Su iki gündür kakasini bol bol yapmaya basladi ilac kullandim yapsin diye baska carem yok ne denediysem kabizligi gecmedi bi türlü! Su iki gündür daha iyi agzi ama bu seferde kakayla atttigindan iltihabi popisinde cikmaya basladi her cisini yaptiginda agliyor uykudan bagirarak kalkiyor dünden beride bu problem basladi. Krem aldik sürüyoruz. Pazartesi doktora götürücez Idrar yolu enfeksiyonu flnmi diye baksin bi ( Simdi iki hafta olucak yarin ne uyuyoruz ne yiyioruz hep agliyor . Bende agliyorum artik susturamiyorum,kucagimda kivraniyor, annne lütfen lütfen aciyo diyo sabahlara kadar. harab olduk, ne yapacagimizi sasirmis durumdayiz (((((((
merhaba yorgun anişler umarım hepiniz iyisinizdir bizdeki son gelişmeler cuma günü bakıcı ablası sude yi sitenin bahçesinde oşarken yakalayamamış düşmüş burnu komple yara olmuştu sude bol bol kaldırıp kanattı sürekli stres etti bizi bu arada hasta bebişlere şifa annelerine sabır diliyorum.bide biz multitaps ın hap gibi olanından aldık hem iştah açıyomuş hemde demir falan varmış şeker gibi yedirmeye çalışıyoz ama bizimki uyuzlandı doktorada sormadan aldık ama aranızda kullanan varmı ya bi yararını gördünüzmü hepinize kolay gelsin