2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm allahım acil şifalar verir işallah biran önce geçer

muhteremcim çok sağol canım şimdi çok daha iyiyim tatilde çok iyi geldi allah yavrularımıza uzun ömürler versin onların acısını bizlere yaşatmasın kucağına alıp kaybetmek çok daha acı olurdu

fatmacım ve melekcim maşallah kuzularımıza nasılda büyüyorlar :nazar:

bu arada kızlar buketimle tanıştık Anılım maşallah çok ama çok tatlı ama ikimizde fotolarını çekmeyi unnuttuk :KK43: keşke daha çok kalsaydıkta görüşebilseydik
bu arada buketcim var mı Anılda bi gelişme sünnet işiniz ne oldu olacak mı?

HErkese selamla kızlar.
Buketcim ne durumda Anılın pipisi,bencede küçükken yaptır geçsin bacım rahatlık.
Az durun içimde,aslında kızacak bana konu sahibi ama kendim kadar ç.ok sevindim onada.
Bizden biri 2.ye hamile arkadalar:)Darısı isteyene inşallah yani banada diyelim.
Ben hala çok istiyorum ama Alyanın yemesi yani pütürlü olayı zor.O olmadan da başlayamıyorum:KK43:Yoksa çok istiyorum.
Tatilde babamız hep alyayla ilgilendi yemesi düzelsin diye.Ufaktan işte bisküvi atıyoruz ağzına ama ilerleme anlatılacak kadar değil yani:KK43:
Babada çok istiyor 2.yı bendeki bu takıntı onu sinir ediyor.
Sizlerde duurmlar nasıl?

ay kimmiş bu gizli hamiş neyse allah tamamına erdirsin evet bende senin gibi bütün yüreğimle istiyorum ama çalıştığım için bebeğimede bakıcı baktığı için ikinciside perişan olacakmış gibi geliyo yani evimizin kredisi bitsin inşallah sonra düşünüyorum tekrar anne olmak fikri bile heycanlandırıyor beni ya

aman aman bayramla beraber ne müjdeli haberler gelmiş buralara,
bizde istanbula gittik, azra yol yorgunu sanırım, dün gece hafif ateşi vardı, bugün tekrarlamış, dişide şişmiş, eskiden dişler hiç etkilemezdi, bu sıralar vuruyor böyle.
3 kelimelik cümle miiii, maşşallahhh kuzuya,
biz henüz cümle formatına geçmedik, anne süt, baba kalk sayılmazsa tabi
geç mi kaldık ki :KK43:(
ama o kadar güzel annanne diyorki anlatamam : )
edalı edalı nazlanarak söylüyor annemi mest etmek için,
bildiğin cilve yapıyor hatun, bi kere bile düz annanne demedi : ) uykusunda annanesi şortunu giydiriyordu -samsuna dönüyorduk : ( - gözlerini hafif araladı bi annanne dedi, sabah beri duran annem birden ağlamaya başladı : (
sarıböceğim, sen kızın eline bisküvi vermeye devam et, elinde yeme işiyle pütür işi hallolur ancak. ondan sonra da hayırlı haberlerini alırız inşallah : )

günaydın kızlar
gülşahcım çok güzel bi haber kim ki hamiş annemiz alkisalkisalkis allah tamamına erdirir işallah sağlıklıca kucağına alır yavrusunu :Saruboceq:

bu arada kızlar buketimle tanıştık Anılım maşallah çok ama çok tatlı ama ikimizde fotolarını çekmeyi unnuttuk :KK43: keşke daha çok kalsaydıkta görüşebilseydik
bu arada buketcim var mı Anılda bi gelişme sünnet işiniz ne oldu olacak mı?

sağsalim evine ulaşmışsın çok şükür Damlacım.. Ama ben Ada ma doyamadımki. neyse uzun bir tatilinizde daha rahat görüşürüz inşallah. fotoğraf makinesi de yanımdaydı aslında ama nasıl olsa yine buluşuruz diye çıkarmadım. keşke çekseymişim o zaman :))
Daha doktora gitmedik. bi gelişme yok gibi. cuma günü gideriz herhalde.

buketcim gerçektende doyamadık birbirimize annem gene kurbana kadar orada biz tekrar kurbanda gelirmiyiz emin değilim ama umut var belki ozamana kadar sen gelirsin buralara opuyorumnanaktan

inşallah gelirsiniz damlacım. o gün sen arayana kadar evdeydim,bekledim. sen yola çıktık deyince görüşemediğimiz için üzüldüm.ama dediğim gibi inşallah daha uzun süreli gelirsinizde görüşebiliriz.
benim yakın zamanda oraya gelme planım yok.

işallah buketcim valla sırf sizin için çok istiyorum umarım tekrar görüşürüz
ne oldu Anıl'ımın pipisi gittiniz mi doktora

Bebişler selam:2:

Yok söyleyemem beni yer ama gelir haberi bir haftaya sizede sanırımboshayallersmile
Nabersiniz canlar,nasılsınız?
Kız Annesininkuzusu görüşelim bir ara bebeleri alıp bi görim şu cadıyı nolur ya:)
Yeşilyurtta filan olabilir mesela.

Damlacım sen nasılsın canım adoş nasıl fıstığım.

günaydın bayanlar nasılsınız
dün Ada için kreş baktım ve bir tanesine karar verdim bakalım ptesi günü başlayacak haftada 3 gün 2-3 saat gidecek yapılan aktiviteler çok hoşuma gitti oldukça deneyimlilerdi sürekli pedagoglarıda olacak umarım kuzum için iyi olur gene bakıcımızada devam edicez sadece Ada birazda kendi yaşıtlarıyla zaman geçirmesi için istedim çocuklarla oynamaya bayılıyor bunun onu geliştireceğini düşünüyorum bakalım hayırlısı
gülşahcım canım ben daha iyiyim bazen dalıp gidiyorum ama olacak sanırım okadar da yaşananlar zor şeyler ki bide beni biliyordunuz istiyordum zaten ama bundada varmış bi hayır dün Adanın aşısı için sağlık ocağını aradım ebemizle görüştüm 'ooo damla hanım nerelerdesin kızımız nasıl kardeş geliyormuş ona hastaneden haber geldi' dedi ozaman kötü oldum ama geçicek bunlarda allah yavrularımıza uzun ömürler versin onların acısını bizlere yaşatmasın

damlacigim ne güzel sevindim adacik adina oyunlar oynar eglenir yavrucak
sende zamnla atlaticaksin canim cok zor yasadiklarin
allah yardimcin olsun
bende ardisi 2 yada 2 bucuk yasindan kinder gartene varmek istiyorum ögleye kadar, kursa gidicem bende bakalim pazartesi falan gidip sorucaz ne diyecekler
ardis cok yaramaz hatti hesabi yok kafayi siyiracak gibi oluyorum bazen
bizden bu kadar

kiz böcük cok merak etdim o hamisi yaa

selam kızlar bebişimin iştahı çok az sizde durumlar nasıl mesela gece uyandırıp süt veriyomusunuz biberonla falan bide keçi sütü kullanan varsa bilgilendirirseniz sevinirim öptüm hepinizi.

çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı özlemişim KKyı beee. başından kalkmazdım buranın . az bi hoş oldum üzüldüm eskiyi hatırlayınca.

günaydın arkadaşlar

şehnazcım canım çok sağol zamanla geçicek bakalım dediğin gb Adayada iyi olacak arkadaşlar edinip oyunlar oynayacak

damlacım canım hoşgeldin gerçekten uzun zaman oldu girmeyeli eeee nasılsınız Ozan nasıl bi yaramazlık yoktur işallah

cansudecim ben geceleri kaldırıp süt veriyorum hala biberonla içiyor günde yaklaşık 2 lt civarında süt içiyor keçi sütüde veriyorum anne sütüne en yakın olan o zaten muhallebisinin olsun yoğurdunun olsun lezzeti bi bambaşka oluyor köyde çalıştığım için burdan tedarik ediyorum kay keçi sütünü hiç kullanmadım biraz pahalı oluyor ama olsun hatta ve hatta bi aralar keçi alıyordum nerdeyse pazarlığınıda yaptım ama sonra benim bu olaylarım girince rapordu izindi derken kaldı burda bakacak kişiyi bile ayarlamıştım

teyzeleri benim sıpanın son halleri

Eklentiler

• $Fotoğraf0477.jpg
    $Fotoğraf0477.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $MYDC0058.jpg
    $MYDC0058.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 51
X