cayırlara saldaıkkendımızı
bakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cayırlara saldaıkkendımızı
günaydın kızlar
haftasonu hastalıklarla uğraştım Ada ctesi gece çok ateşlendi bi öksürüşü var görseniz sigara içiyor sanırsınız hiç uyumadım çok huysuz kuzum yaa nasıl üzülüyorum anlatamam o öksürdükçe içim parçalanıyor mafoldumben burnu dışarı akmıyor hep içine gidiyor hep oda balgam yapıyor ve midesini bulandırıyor sonrada kusuyor işallah en kısa zamanda atlatırız
günaydın kızlar
haftasonu hastalıklarla uğraştım Ada ctesi gece çok ateşlendi bi öksürüşü var görseniz sigara içiyor sanırsınız hiç uyumadım çok huysuz kuzum yaa nasıl üzülüyorum anlatamam o öksürdükçe içim parçalanıyor mafoldumben burnu dışarı akmıyor hep içine gidiyor hep oda balgam yapıyor ve midesini bulandırıyor sonrada kusuyor işallah en kısa zamanda atlatırız
günaydın kızlar
cnm gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinselam kızlar uzun zamandır bakıp kaçtım ama bugün verecek çok güzel bi haberim var. ablam doğum yaptı bi olumuz oldu.paylaşmak istedim görüşürüz..
bende nerelerde bu kız diyodum neyse artık akşamları görüşücez öpücükler buğrahancımaaltunumm Allah analı babalı büyütsün canım... kızlar ne zamandır giremiyorum evdeki neti iptal ettirdik eşimin dizüstü pcden girdim o evde oldukca girerim eve tekrar net bağlanana kadar... bu arada hava o kadar güzel ki Buğrahan sürekli gezmek istiyo dün bisikletiyle gezdirdim parka falan gittik çok eğlendik... tüm bebişleri öpüyorumopuyorumnanaktan
süpersiniz çok güzelsiniz maşallah prensle prenseseslm
kızlar nasılsınız bakalım
günaydın kızlar
Merhaba, Hasret'i gördüm ben de geldim 2010'dan :)
2009 annelerinden bebeği emmeyen oldu mu? Varsa nasıl beslediniz bebeğinizi? Benimki ısrarla emmiyor. Ağzına alıp 6-7 kere çekp bırakıyor. Suratını ekşitiyor ve çok fena ağlıyor. Her seferinde göğsümü yıkıyorum acaba terli miyim diye ama almıyor işte... Bu durum beni çok üzüyor...
günaydın arkadaşlar
tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim Ada biraz daha iyi en azından ateşlenmedi gece öksürüğümüz hala devam ediyor ama sürekli öksürmüyor
muhteremcim canım dediklerini yapmıştım ama banyoyu bende yaptırmayı çok istememe ramen bizimkiler olmaz katılar diyorlar yaptıramıyorum korkuyorum halbuki burnu bile açılır sıcaktan
burcucum güzel birgün geçirmenize sevindim canım opuyorumnanaktan
şehnazcım merhaba canım
nerelerdesiniz arkadaşlar yaa artık çoğu kişi girmiyor melek, emel, gülşah, buket, özge, derya... nerelerde
slm kızlar uzun zamandır kk giremiyordum...iyisinizdir umarım ...geçmişe henüz bakamadım..
nida nur'um biraz rahatsız.amip olmuş gene...ayrıca şuan üstden 2 tane alttan 2 tane 4 diş çıkartıyor..çok huzursuz..zor günler geçiriyoruz..bakalım inşallah en kısa zamanda düzelir..
slm kızlar uzun zamandır kk giremiyordum...iyisinizdir umarım ...geçmişe henüz bakamadım..
nida nur'um biraz rahatsız.amip olmuş gene...ayrıca şuan üstden 2 tane alttan 2 tane 4 diş çıkartıyor..çok huzursuz..zor günler geçiriyoruz..bakalım inşallah en kısa zamanda düzelir..