2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• $Görüntü076.jpg
    $Görüntü076.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 30
günaydın kızlar
haftasonu hastalıklarla uğraştım Ada ctesi gece çok ateşlendi bi öksürüşü var görseniz sigara içiyor sanırsınız hiç uyumadım çok huysuz kuzum yaa nasıl üzülüyorum anlatamam o öksürdükçe içim parçalanıyor mafoldumben burnu dışarı akmıyor hep içine gidiyor hep oda balgam yapıyor ve midesini bulandırıyor sonrada kusuyor işallah en kısa zamanda atlatırız

altuncum gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün

nurcum maşallah canım ne kadar güzeller maşallah

günaydın kızlar
haftasonu hastalıklarla uğraştım Ada ctesi gece çok ateşlendi bi öksürüşü var görseniz sigara içiyor sanırsınız hiç uyumadım çok huysuz kuzum yaa nasıl üzülüyorum anlatamam o öksürdükçe içim parçalanıyor mafoldumben burnu dışarı akmıyor hep içine gidiyor hep oda balgam yapıyor ve midesini bulandırıyor sonrada kusuyor işallah en kısa zamanda atlatırız

Damla çok geçmiş olsun ... Allah şifa verir de en kısa zamanda iyileşir kuzu ...
Sıcak sıcak banyo iyi geliyor dene istersen , bir de gögsüne viks sür üzerine sıcak mendil kadar havlu koy. Gerçi baban eczacıydı dimi o daha iyi bilir ama ben bunları yapıyorum ve etkisi oluyor rahatlamasında Efe'nin.

günaydın kızlar

günaydın arkadaşlar hepinize...

damlacım çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin deilerim en kısa zamanda güzelimiz sağlığına kavuşur...iyi haberlerini bekliyoruz, malesef bebişlerimiz hastalnıyor olmasa daha iyi ama..:KK43:(( allah yardımcın olsun canım...

meriçte öle hiç iştahı yok bi kaç gündür::KK43:((

günaydın kızlar

cnm gecmıs olsun en kısazamanda ıyılesır ınş.

Damlacım geçmiş olsun umarım çabucak atlatır iyileşir canım.

Nurcum maşallah ne kadar tatlılar maşallah

Altun gözünüz aydın Allah anneli ve babalı büyütsün

DAMLAcım çok geçmiş olsun hemencik iyileşir inşallah Ada.... Bebişlerimiz hasta olmasın:çok üzgünüm:

selam kızlar uzun zamandır bakıp kaçtım ama bugün verecek çok güzel bi haberim var. ablam doğum yaptı bi olumuz oldu.paylaşmak istedim görüşürüz..
cnm gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
altunumm Allah analı babalı büyütsün canım... kızlar ne zamandır giremiyorum evdeki neti iptal ettirdik eşimin dizüstü pcden girdim o evde oldukca girerim eve tekrar net bağlanana kadar... bu arada hava o kadar güzel ki Buğrahan sürekli gezmek istiyo dün bisikletiyle gezdirdim parka falan gittik çok eğlendik... tüm bebişleri öpüyorumopuyorumnanaktan
bende nerelerde bu kız diyodum neyse artık akşamları görüşücez öpücükler buğrahancıma
slm
kızlar nasılsınız bakalım
süpersiniz çok güzelsiniz maşallah prensle prensese
günaydın kızlar

damlacım çok çok geçmiş olsun yavruma kıyamam ya allah sağlık versin çok öpüyorum sizi

ii geceler güzeller ben gece kuşu birazdan yatıcam ama neyse güzel bi gün geçirdim çok yakın arkadaşım işe başladı bi süredir görüşmüyoduk onu ziyaret ettim sonra kuaföre gittim kaşım yüzüm pek gözel oldu birde kakül kestirdim çok değişik oldum ufacık bi değişk ama asya bile bi farklı bakıyo ama kendimi çok kötü hissediodum bi süredir kendime geldim sonra akşam arkadaşlarımızla yemek yedik gezdik daha az önce eve geldik asyada çok yoruldu artık yürümeyide bırakıp koşmaya başladı zilli iyi yoruyo bizi alışveriş merkezinde birde oyun parkından alamıyoruz her gittiğimizde ...hepinize tatlı rüyalar

Merhaba, Hasret'i gördüm ben de geldim 2010'dan :)

2009 annelerinden bebeği emmeyen oldu mu? Varsa nasıl beslediniz bebeğinizi? Benimki ısrarla emmiyor. Ağzına alıp 6-7 kere çekp bırakıyor. Suratını ekşitiyor ve çok fena ağlıyor. Her seferinde göğsümü yıkıyorum acaba terli miyim diye ama almıyor işte... Bu durum beni çok üzüyor...

selam yazini görüm yazmak istedim
benim oglum 3 hafta emdi emmedi gibi okadar cok ugrastikki anlatamam ne yolar denedim
hatta evimize ebe bile geldi 2 hafta boyunca onlada denedik yok emmedi
ebem artik fazla zorlama inadi inat bu cocuk emmez dedi
ama benim sütümden yoktu zaten sagsamda cok az cikiyodu doyyurmuyodu cocugu mecbur mama ile büyüd zavalli oglum ama boyu kilosu cok sükür cok iyidi her zamn ve cok saglikli
ama anne sütü en iyisi ins senin bebiste alisr ve senin sütü emer

ee nasilsiniz kizlar gecmisi fazla okuyamadim kusura bakmayin hepinize selamlarimiz var oglusumla

günaydın arkadaşlar
tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim Ada biraz daha iyi en azından ateşlenmedi gece öksürüğümüz hala devam ediyor ama sürekli öksürmüyor
muhteremcim canım dediklerini yapmıştım ama banyoyu bende yaptırmayı çok istememe ramen bizimkiler olmaz katılar diyorlar yaptıramıyorum korkuyorum halbuki burnu bile açılır sıcaktan
burcucum güzel birgün geçirmenize sevindim canım opuyorumnanaktan
şehnazcım merhaba canım
nerelerdesiniz arkadaşlar yaa artık çoğu kişi girmiyor melek, emel, gülşah, buket, özge, derya... nerelerde

slm kızlar uzun zamandır kk giremiyordum...iyisinizdir umarım ...geçmişe henüz bakamadım..
nida nur'um biraz rahatsız.amip olmuş gene...ayrıca şuan üstden 2 tane alttan 2 tane 4 diş çıkartıyor..çok huzursuz..zor günler geçiriyoruz..bakalım inşallah en kısa zamanda düzelir..

günaydın arkadaşlar
tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim Ada biraz daha iyi en azından ateşlenmedi gece öksürüğümüz hala devam ediyor ama sürekli öksürmüyor
muhteremcim canım dediklerini yapmıştım ama banyoyu bende yaptırmayı çok istememe ramen bizimkiler olmaz katılar diyorlar yaptıramıyorum korkuyorum halbuki burnu bile açılır sıcaktan
burcucum güzel birgün geçirmenize sevindim canım opuyorumnanaktan
şehnazcım merhaba canım
nerelerdesiniz arkadaşlar yaa artık çoğu kişi girmiyor melek, emel, gülşah, buket, özge, derya... nerelerde

merhaba cnm
nasilsin?
cocuklar büyüdü haliyle cok yaramazlastilar ben girsemde öylece acikn kaliyo msn face hepsi yaramazin pesinde kosturmakdan firsat bulamiyorum

slm kızlar uzun zamandır kk giremiyordum...iyisinizdir umarım ...geçmişe henüz bakamadım..
nida nur'um biraz rahatsız.amip olmuş gene...ayrıca şuan üstden 2 tane alttan 2 tane 4 diş çıkartıyor..çok huzursuz..zor günler geçiriyoruz..bakalım inşallah en kısa zamanda düzelir..

cok gecmis olsun en kisa zamnda atlatirsiniz ins

şehnazcım çok haklısın aslında çalışmasam bende giremem işte olduğum için bukadar sık girebiliyorum
nermincim merhaba canım çok geçmiş olsun 4 diş aynı anda çıkarması hem onu hem seni çok zorluyordur umarım biran önce incilerini çıkarabilir canım

selam arkadaşlar
nermincim geçmiş olsun canım, damlacım kuzunun biraz daha iyi olmasına çok sevindim canım

Nermin geçmiş olsun canım , çok üzüldüm amip olmasına inşallah geçer çabucak ...
Allah yardımcın olsun ... öptüm ikinizi de

X