2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

1 yaş aşısı yaşından 1 gün sonra olmak üzere 10 içinde herhangibir zaman sağlık ocağına götürerek ebenize vurdurabilirsin canım ama götürmeden yarım saat önce biz calpol içtik herzamanki gb ve ateşimiz filan olmadı

ayy meralcim ne güzel valla çok iyiymiş gerçi ben bakıcımıza çok güveniyorum ama ne bileyim yinede yazın belki günaşırı çıkacaklar belki hergün ee kadında hergün yanında birisini ister mi ne bileyim kafam karışık biraz benim için bi sakınca yok babam gitsin tabii bende isterim ama kadın işallah sorun yapmaz

arkadaşlar eczanelerde bu idrar tahlilleri için bebeklere özel kız ve erkek özel poşet aparat var yapıştırıyosunuz bebeğe sonra bezliyorsunuz çişi gelince beze kaçmıyo poşeye geçiyo tahriş etmeyecek bişi hem rahatça numune alabilirsiniz biz dr a gitmeden evde takıyoruz doktora gidene kadar o poşet dolmuş oluyo kolayca ve stressiz ve 1 tl

günaydın arkadaşlar

ilknurcum ne güzel bişeymiş o mutlaka bende alıp denemek isterim özel bi ismi filan var mı

arkadaşlar eczanelerde bu idrar tahlilleri için bebeklere özel kız ve erkek özel poşet aparat var yapıştırıyosunuz bebeğe sonra bezliyorsunuz çişi gelince beze kaçmıyo poşeye geçiyo tahriş etmeyecek bişi hem rahatça numune alabilirsiniz biz dr a gitmeden evde takıyoruz doktora gidene kadar o poşet dolmuş oluyo kolayca ve stressiz ve 1 tl

cnm o poşetlerden aldık bizde ama yapışkanlı olmasına ragmen 5 incide alabildik dün hallettik şükür sonuçlarıda temiz çıktı işte biraz kansızlık çıkıştı bir dahaki ay yine kan testi yapılacak

bir ismi vardır muhakkak ama ben erkek bebek için idrar tahlil poşeti diye istiyorum. valla ben bir tane yapıştırıyorum yolda giderkende çocuğu fazla oynatmadan araba koltuğuna oturtuyorum poşet kaymasın diye biz tuzladan gata ya gidene kadar o muhakkak çiş etmiş oluyo :)

mrb arkadaşlar.ben de yeni anne oldum,size danışayım dedim sütle ilgili..sütüm ne yaptım ne ettiysem şakır şakır gelmiyo,neler içiyorum bi bilseniz..11 günlük daha bebişim.memde uyuyup kalıyo 10 dk içinde.diğer memeyi veremiyorum bile.ama sonra elini,kıyafetlerini emmeye başlıyo..bzaen de huzurlu uyuyo..doymasa basar yaygarayı di mi?sürekli uyuyo ya,walla bebeğim oldugunu anlayamadım,uykusuz geceler filan derlerdi bi de.gayet rahatız maşallah:))bi tavsiyesi olan varsa bana özel msj atabilirmi?:kedi:

mrb arkadaşlar.ben de yeni anne oldum,size danışayım dedim sütle ilgili..sütüm ne yaptım ne ettiysem şakır şakır gelmiyo,neler içiyorum bi bilseniz..11 günlük daha bebişim.memde uyuyup kalıyo 10 dk içinde.diğer memeyi veremiyorum bile.ama sonra elini,kıyafetlerini emmeye başlıyo..bzaen de huzurlu uyuyo..doymasa basar yaygarayı di mi?sürekli uyuyo ya,walla bebeğim oldugunu anlayamadım,uykusuz geceler filan derlerdi bi de.gayet rahatız maşallah:))bi tavsiyesi olan varsa bana özel msj atabilirmi?:kedi:

hayırlı uğrulu olsun bebeğin sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini. bende ilk doğum yaptığım zamanlarda çok emmiyordu ben çok korkuyordum emziremeyeceğim diye çünkü ne anneannem ne annem ne teyzelerim hiç biri emzirememiş. ama çok şükür allaha sütüm geldi ama seninde dediğin gibi şakır şakır gelmedi. çocuk emdikçe çoğalıyo süt merak etme onun midesi şu anda fındık kadar iki damla içse doyuyo annesi. acıktıkça davranışlarından anlarsın muhakkak. ama sen fırsat buldukça daya memeyi o açsa emer emdikçe süt çoğalır hiiiiç merak etme. bu arada uykusuz geceler konusunda hiiiç aceleci olma:)))) hiç yaşamadım diyen muhakkak yaşamıştır diye düşünüyorum bunun aşılardaki ateşi vaar diş çıkartması vaar hiç acele etme böyle rahat gider inşallah :))) herkese anlatma nazar değmesin derdi annem sende anlatma :)) güle güle büyüt bebişini öpüyorum

:kahve:
1 yaş aşısı yaşından 1 gün sonra olmak üzere 10 içinde herhangibir zaman sağlık ocağına götürerek ebenize vurdurabilirsin canım ama götürmeden yarım saat önce biz calpol içtik herzamanki gb ve ateşimiz filan olmadı

ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM ADA BEBEĞİN ANNESİ SEN BİZİM SORULARIMIZI HEP CEVAPLADIN.SAĞLIKLA BÜYÜT ADA KUZUYU:icecream:

valla bizde o idrar torbalarından pek hayır görmedik :)))

cansudecim damlanın aşı konusunda dediklerine aynen katılıyorumc anım :)

merveege'cim bebebğin hayırlı olsun canım... ne güzel işte uyuyormuş :))) sen biraz büyüdkten sonra gör yayagarayı...

süt içinde önerebileceğim şeyler tavuklu çorbalar, sıcak muhallebiler ve bulgur pilavını önerebilirim, bana çok faydası oldu en azından...

bide sütüm yok gelmiyor falan deme canım, psikolojik olarakta süt gelmeyebiliyor, sürekli sütüm var de kendi kendine, saçma gelebilir ama benim bi ara gitmişti sütüm ki hollanda ineği gibiydim ben doğum yaptığımda :))) annem dedi sütüm yok deme hiç diye cidden yemeğimi bolca yedim psikoljik olarak baskı yapmadan kendimi telkin ettim geri geldi sütüm inşallah seninde bolca gelir miniğimiz güzelce emer sütünü

damlacım havalar ısındıkça canım adayı evde tutmakda zor olacak :) güvendikten sonra canım, bişey olmaz bence, zaten emanet gözü gibi bakar, aradada baban kontrole gider :))

slm kızlar kimseler yok sanırm havayı güzel gören dışarı attı kendini bende temizlik yapıorum misafirim var kızım bir yaş oldu bebek görmeye geliyolar eşimin iş yerinden arkadaşları komik insanlar neyse okula başlamadan geliolar enazındankaydirigubbakcemile3 akşama daha pasta börek işide var allah yardımcım olsun

selam kızlar uzun zamandır bakıp kaçtım ama bugün verecek çok güzel bi haberim var. ablam doğum yaptı bi olumuz oldu.paylaşmak istedim görüşürüz..

altunumm Allah analı babalı büyütsün canım... kızlar ne zamandır giremiyorum evdeki neti iptal ettirdik eşimin dizüstü pcden girdim o evde oldukca girerim eve tekrar net bağlanana kadar... bu arada hava o kadar güzel ki Buğrahan sürekli gezmek istiyo dün bisikletiyle gezdirdim parka falan gittik çok eğlendik... tüm bebişleri öpüyorumopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $Görüntü083.jpg
    $Görüntü083.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 23
X