- 14 Ocak 2009
- 716
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm damadım hastamı bilmiyordum yaa :1no2:oğluşumda bir iyileşseydi.. bugün tekrar gittik doktora kızarıklık çoğaldı vücudunda. takrar ilaç değiştirdik.. bir doktorun verdiği ilacı öteki doktor değiştiriyo... onu kullanma bunu kullan yok o dokunmuştur bırak... deneme tahtasımıyız biz ya.. hepsi aynı eğitimi almıyormu bunların pes yani.
canım ada ağlamıyor ama çok huysuzlanıyor sürekli dönüp kaçmak istiyor ben de eline oyuncak veriyorum biraz olsun işe yarıyor eşim evdeyse oyalamaya çalışıyor falan. çok geçmiş olsun canım ya evet kültür olması gerekiyor bende öyle biliyorum ne biçin dr muş oradaki de öyle klava:kızlar bebişinin altını alırken zorlanan var mımafoldumben ben her seferinde yarım saat uğraşıyorum o kadar çok ağlıyo ki bazen nefes alamayacak dereceye geliyo düşünün hareketlendiğinden beri böyle yani 4-5 aylıktan berimafoldumben hemen oturuyo ne yapacağım benn:uhm::uhm: bu arada dün tekrar idrar tahlili yaptırdık yine yüksek tahlil sonuçları bugün doktora göstereceğim öğleden sonra herhalde kültür ister bide... çişini yaptırmakta çok zor oluyo yapsın diye gözüne bakınca yapmıyokaydirigubbakcemile3 dua edin kızlar doktor iyi şeyler söylesin:çok üzgünüm:
canım geçmiş olsun tekraroğluşumda bir iyileşseydi.. bugün tekrar gittik doktora kızarıklık çoğaldı vücudunda. takrar ilaç değiştirdik.. bir doktorun verdiği ilacı öteki doktor değiştiriyo... onu kullanma bunu kullan yok o dokunmuştur bırak... deneme tahtasımıyız biz ya.. hepsi aynı eğitimi almıyormu bunların pes yani.
family cok gecmiş olsun yaa maalesef doktorların cogu böyle ya nasıl ınsanlarsa kıyamam ben bugrahana
Arda Kaan iyi ki doğdun canım.Ailenle birlikte nice güzel yıllara......
selam arda kaan doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere yakışıklı.
dün değil ondan önceki gün bizim kız gece uyanıp hüngür hüngür ağladı ateşi çıktı kötü oldu.çok zor bir geceydi.dün akşamda acildeydik.ateşi 39 oldu.çok ağladı çok.hiç ağlamadığı kadar.bu gece şükür iyi uydu.ağlamaktan yorulduya.2 de hastaneye götüreceğim.enfeksiyon çıktı ama bizimki idrarını yapmadı .diş mi yoksa ne öğreneceğiz.iyileşir inşallah bu hastalıklar ne kadar kötü birşey yaa!