2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aile arasında küçük bir doğum günü yaptık.
Pastamızı üfledik.
Ali Tuna huysuzdu o gün biraz.
Erken uyutmaya çalıştım uyumadı, sonra dedeler gelince hiç uyumadı.
Birde hastalığı yeni yeni düzeldi.

1 hafta boyunca kendi babamda kalacağım. Akşamları çok giremiyorum.
ışler de yoğun bu aralar. Ama sahalara döneceğim
Hepinizi öpüyorum

melek tekrar doğumgününüz kutlu olsun çok geçmiş olsun
arda kaan sana da geçmiş olsun.
bizimkinin 1 dişi bile yok

Şehnazım geçmiş olsun.
Çocukların hastalığı çok zor.
Ali Tuna'nın da dün ikinci dişi çıktı.

sehnazcimm cok gecmis olsun Arda Kaanaa ... cabucak atlatir insallah,, bizim cimcimedede tam gecicek derken hirilti ve öksürük basladi BITSIN BU KIS ARTIK YAA OFFFFFFFF....

günaydın arkadaşlar hasta bebişlerimize çok geçmiş olsunn acil şifalar diliyorum hepsinede

dün ben bişey öğrendim ve burda sizlerle paylaşmak istedim eğer bebişlerimizde sadece burun akıntısı varsa başka herhangibir grip hastalık belirtisi (ateş, öksürük..) yoksa burun akıntısının nedeni büyük olasılıkla alerjik herhangi birşeymiş gerçekten Ada da dikkat ettim bizimkinin birçok gıdaya allerjisi var ve büyük çoğunluğunda sürekli burun akıntımız başlıyor ama başka bişeysi yok gıda toz koku herşey olabilirmiş akıntıyı tetiklicek aklınızda bulunsun arkadaşlar opuyorumnanaktan

günaydııın

şehnazcım çok çok geçmiş olsun tatlım hemen iyileşir umarım yakışıklım benim :KK43:(

melekcim ali tunamın doğum günü kutlu olsun nice yeni yaşlara sağlıkla mutlulukla

süheyla nerlerdesin kı? bak ninesiyle dedesini istiyormuş demekki kuzucuk sen arada götür gezdir bak nasıl yürür :))

günaydın arkadaşlar hasta bebişlerimize çok geçmiş olsunn acil şifalar diliyorum hepsinede

dün ben bişey öğrendim ve burda sizlerle paylaşmak istedim eğer bebişlerimizde sadece burun akıntısı varsa başka herhangibir grip hastalık belirtisi (ateş, öksürük..) yoksa burun akıntısının nedeni büyük olasılıkla alerjik herhangi birşeymiş gerçekten Ada da dikkat ettim bizimkinin birçok gıdaya allerjisi var ve büyük çoğunluğunda sürekli burun akıntımız başlıyor ama başka bişeysi yok gıda toz koku herşey olabilirmiş akıntıyı tetiklicek aklınızda bulunsun arkadaşlar opuyorumnanaktan

Damla'cım bu bilgi hepimizin çok işine yarayacak... hemen yine grip belirtisi demeyeceğiz en azından... çok teşekkürleropuyorumnanaktan

kızlar bebişinin altını alırken zorlanan var mımafoldumben ben her seferinde yarım saat uğraşıyorum o kadar çok ağlıyo ki bazen nefes alamayacak dereceye geliyo düşünün hareketlendiğinden beri böyle yani 4-5 aylıktan berimafoldumben hemen oturuyo ne yapacağım benn:uhm::uhm: bu arada dün tekrar idrar tahlili yaptırdık yine yüksek tahlil sonuçları bugün doktora göstereceğim öğleden sonra herhalde kültür ister bide... çişini yaptırmakta çok zor oluyo yapsın diye gözüne bakınca yapmıyokaydirigubbakcemile3 dua edin kızlar doktor iyi şeyler söylesin:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
kızlar bebişinin altını alırken zorlanan var mımafoldumben ben her seferinde yarım saat uğraşıyorum o kadar çok ağlıyo ki bazen nefes alamayacak dereceye geliyo düşünün hareketlendiğinden beri böyle yani 4-5 aylıktan berimafoldumben hemen oturuyo ne yapacağım benn:uhm::uhm: bu arada dün tekrar idrar tahlili yaptırdık yine yüksek tahlil sonuçları bugün doktora göstereceğim öğleden sonra herhalde kültür ister bide... çişini yaptırmakta çok zor oluyo yapsın diye gözüne bakınca yapmıyokaydirigubbakcemile3 dua edin kızlar doktor iyi şeyler söylesin:çok üzgünüm:

dualarım seninle canım umarım atlatır kısa zamanda. ben dogdugundan beri altını alırken zorlanıorum. asırı hareketli kızım hele birde kaka yapınca valla oturup aglayasım gelio sinirden. giyinmek banyo yemek herşey bir mücadele bizdemafoldumben

dualarım seninle canım umarım atlatır kısa zamanda. ben dogdugundan beri altını alırken zorlanıorum. asırı hareketli kızım hele birde kaka yapınca valla oturup aglayasım gelio sinirden. giyinmek banyo yemek herşey bir mücadele bizdemafoldumben

aynen canım yaa çok zorlanıyorum bendeakannehir

Gecmis olsun dilekelriniz icin cok saolun
evet sibelya bitsin su kis artik biktim valla ya
düzeliyolar sonra gine hastalar offf

ayy yarin dogum günümüz 1 yasina giriyoruz oleyy
cok mutluyum ya

selam kızlarrrr
epeydir giremiyordum çünkü evi taşıdık öldüm vallahi ne kadar zormuş ev taşımak
netim de yoktu
geçmişi okuyamadım ama son sayfadan okuduğum kadarıyla ardim hastaymış galiba çok üzüldüm şehnazcım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Damla'cım bu bilgi hepimizin çok işine yarayacak... hemen yine grip belirtisi demeyeceğiz en azından... çok teşekkürleropuyorumnanaktan

rica ederim canım

valla canım bizimkide öyle kırk dereden su getiriyoruz valla altını değiştirirken mutlaka dikkatini bişeye çekmem gerekiyor yoksa kalkı veriyor dualarım seninle işallah hayırlı haberlerle gelirsin

fundacım hoşgeldin canım hayırlı olsun canım yeni eviniz güle güle oturun

mafoldumbenmafoldumben doktora gittik sonuç normal çıkmış dedi önceki tahlili gösterdim kültür testinde bi karışıklık var bence dedi.... kültürü buğrahanın kendi doktoru yaptırdı doğdu doğalı gidiyoruz ama şuan eşimin tayini nedeniyle taşındık tabi burda devlet hastanesine gittim doktor pek inandırıcı değil bu tahlil dedi madem inanmadın kültür iste doğru sonuç meydana çıksın demimafoldumben kendi doktorumuzu aradım öyle şey mi olur normal idrar tahlilinde çıkmayan bazı değerler kültür tahlilinde çıkıyor mutlaka yaptırın külütür dedi.. burdaki doktorda yapmıyo idrar tahlili normal kültüre gerek yok bence bu kültür karışmış yada yanlış bakılmış dedi ne yapacağım ben yaaamafoldumbenmafoldumben kendi doktorumuz üstüne basa basa yaptırın kültür idrar tahlilinde çıkmayan bazı değerler kültürde çıkıyor bunu doktorun bilmesi lazım herkes tarafından bilinen bişey bu dedimafoldumben

Son düzenleme:
arda kaan cokkk hasta :gitme:
cigerleri dolmus gine hir hir nefes aliyo
dün 40 dereceye kadar cikdi atesi
nasil korkduk anlatamam
hemn fitil verip hastaneye kosdurduk
hastaneye gidene kadar inmisdi atesi
dr bisi yok 40 i gecdimmi havale dedi
korkmayin dedi
son azi disi kaldi cikcak ondandr dedi
ama mahfolduk offfff[/B]QUOTE]
canımm geçmiş olsun minikkuşuma.kıyamam iyileşsin bir an önce.

bizim cimcimedede tam gecicek derken hirilti ve öksürük basladi BITSIN BU KIS ARTIK YAA OFFFFFFFF....
bencede bitsin artık çocuklar kurtulsun hastalıktan,temiz hava alsınlar,güneş görsünler,denize girsinler,hergün banyo yapsınlar...vs..
geçmiş olsun merinosuma.

paylaştığın iyi oldu canım.. aklımıza bulunsun.

valla benim oğlumda öyle hemen dönüyo altını değiştirirken..
geçmiş olsun canım çok kızıyorum şu tutarsız doktorlara. kime güvenicez biz..

selam kızlarrrr
epeydir giremiyordum çünkü evi taşıdık öldüm vallahi ne kadar zormuş ev taşımak
netim de yoktu
dünürüm güle güle otur yeni evinde. çağırsaydın gelirdik damadınla.. hasta bile olsa koşar gelirdi kuzum..

oğluşumda bir iyileşseydi.. bugün tekrar gittik doktora kızarıklık çoğaldı vücudunda. takrar ilaç değiştirdik.. bir doktorun verdiği ilacı öteki doktor değiştiriyo... onu kullanma bunu kullan yok o dokunmuştur bırak... deneme tahtasımıyız biz ya.. hepsi aynı eğitimi almıyormu bunların pes yani.

oğluşumda bir iyileşseydi.. bugün tekrar gittik doktora kızarıklık çoğaldı vücudunda. takrar ilaç değiştirdik.. bir doktorun verdiği ilacı öteki doktor değiştiriyo... onu kullanma bunu kullan yok o dokunmuştur bırak... deneme tahtasımıyız biz ya.. hepsi aynı eğitimi almıyormu bunların pes yani.

geçmiş olsun canım... aynen öyle deneme tahtası gibi kullanıyorlar işlerine gelene işlerine geldiği gibi bakıp geçiyorlar tıpkı bizde bugün olduğu gibi Allah şifa versin kuzucuklarımızamafoldumben

X