arda kaan cokkk hasta :gitme:
cigerleri dolmus gine hir hir nefes aliyo
dün 40 dereceye kadar cikdi atesi
nasil korkduk anlatamam
hemn fitil verip hastaneye kosdurduk
hastaneye gidene kadar inmisdi atesi
dr bisi yok 40 i gecdimmi havale dedi
korkmayin dedi
son azi disi kaldi cikcak ondandr dedi
ama mahfolduk offfff[/B]QUOTE]
canımm geçmiş olsun minikkuşuma.kıyamam iyileşsin bir an önce. bizim cimcimedede tam gecicek derken hirilti ve öksürük basladi BITSIN BU KIS ARTIK YAA OFFFFFFFF....
bencede bitsin artık çocuklar kurtulsun hastalıktan,temiz hava alsınlar,güneş görsünler,denize girsinler,hergün banyo yapsınlar...vs..
geçmiş olsun merinosuma. günaydın arkadaşlar hasta bebişlerimize çok geçmiş olsunn acil şifalar diliyorum hepsinede
dün ben bişey öğrendim ve burda sizlerle paylaşmak istedim eğer bebişlerimizde sadece burun akıntısı varsa başka herhangibir grip hastalık belirtisi (ateş, öksürük..) yoksa burun akıntısının nedeni büyük olasılıkla alerjik herhangi birşeymiş gerçekten Ada da dikkat ettim bizimkinin birçok gıdaya allerjisi var ve büyük çoğunluğunda sürekli burun akıntımız başlıyor ama başka bişeysi yok gıda toz koku herşey olabilirmiş akıntıyı tetiklicek aklınızda bulunsun arkadaşlar opuyorumnanaktan
paylaştığın iyi oldu canım.. aklımıza bulunsun. kızlar bebişinin altını alırken zorlanan var mımafoldumben ben her seferinde yarım saat uğraşıyorum o kadar çok ağlıyo ki bazen nefes alamayacak dereceye geliyo düşünün hareketlendiğinden beri böyle yani 4-5 aylıktan berimafoldumben hemen oturuyo ne yapacağım benn:uhm::uhm: bu arada dün tekrar idrar tahlili yaptırdık yine yüksek tahlil sonuçları bugün doktora göstereceğim öğleden sonra herhalde kültür ister bide... çişini yaptırmakta çok zor oluyo yapsın diye gözüne bakınca yapmıyokaydirigubbakcemile3 dua edin kızlar doktor iyi şeyler söylesin:çok üzgünüm:
valla benim oğlumda öyle hemen dönüyo altını değiştirirken..
geçmiş olsun canım çok kızıyorum şu tutarsız doktorlara. kime güvenicez biz..
selam kızlarrrr
epeydir giremiyordum çünkü evi taşıdık öldüm vallahi ne kadar zormuş ev taşımak
netim de yoktu
dünürüm güle güle otur yeni evinde. çağırsaydın gelirdik damadınla.. hasta bile olsa koşar gelirdi kuzum..