2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet buketim kaybettik sanirim :))

Kizlar dün gece rüyayi acilen hastaneye götürdük icim hic rahat etmiyordu hep gittiigmiz hastane birsürü ilacla geri gönderiyordu birde sözde COCUK HASTANESI ... Dün gittigimiz hastane cocuk bölümü var sadece herneyse nefes almasi baya bi zorlasinca götürdük Rüyayi ve doktor bronsit olmus dedi ... Tam vaktinde getirmissiniz , Inhalasyon aleti verdi... Rüya kendini yirtiyor adeta inhalieren yapinca artik o uyurken yapiyorum ama uyanmamasi icinde ne dualar ediyorum..

INSALLAH EN KISA ZAMANDA KÖTÜLESMEDEN ATLATIR.. offf yaaa
Bende cok hastayim, nefes alamiyorum, burnum gözlerim akiyor, bogazim agriyor, öksürüyorum off

RÜYA prensese çok geçmiş olsuna.s.

Kizlar dün gece rüyayi acilen hastaneye götürdük icim hic rahat etmiyordu hep gittiigmiz hastane birsürü ilacla geri gönderiyordu birde sözde COCUK HASTANESI ... Dün gittigimiz hastane cocuk bölümü var sadece herneyse nefes almasi baya bi zorlasinca götürdük Rüyayi ve doktor bronsit olmus dedi ... Tam vaktinde getirmissiniz , Inhalasyon aleti verdi... Rüya kendini yirtiyor adeta inhalieren yapinca artik o uyurken yapiyorum ama uyanmamasi icinde ne dualar ediyorum..

Bende cok hastayim, nefes alamiyorum, burnum gözlerim akiyor, bogazim agriyor, öksürüyorum off
geçmiş olsun siboşum.. kıyamam sırma saçlıma da sanada.. inşallah çabucak iyileşirsiniz.

bizde yavaş yavaş iyileşiyoruz... ben iyileştim. oğlumunda kızarıklıkları geçti. boğazında hırıltı var sadece. birazda burnu akıyo

günaydın arkadaşlar

geçmişe bi bakayım dedim herkes hasta tüm bebişlerimize ve annelerine çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

çok geçmiş olsun canım.bu kronik bir hastalık mı geçici mi?inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.acil şifalar.bu hastalık çok zor bişey.bebek bekmak zaten zor bir de hastalık tuzu biberi oluyor.sen hangi numarada yarışıyorsun?
bizde yavaş yavaş iyileşiyoruz... ben iyileştim. oğlumunda kızarıklıkları geçti. boğazında hırıltı var sadece. birazda burnu akıyo

çok sevindim iyileşmenize.acil şifalar
biz de bayağı iyileştik.ama kulağınaa dokundurmuyor.üstünü çıkarırken dikkat etmezsen bas bas bağırıyor.yazık.acıyor sanırım.bugün de idrarına bakılacak.
benimki hiç emeklemeyi sevmedi.biliyor emeklemeyi ama emeklemiyor.tutunup kalkıyor sıralıyor hep ayakta durmak istiyor.ben de tabi hep yerde oturmak durumunda kalıyorum.o da çok zor oluyor.sizinkiler arada düşüyor mu?ödüm kopuyor düşcek diye.
neyse kendinize iyi bakın.

canlarım hepinize merhabalar, iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum, hasta bebişlerimize geçmiş olsun...

bizde de bi değişiklik yok, Meriç iyi çok şükür, yürümede de bi geliişme yok sıralıyoruz hala.... doğumgünü yaklaşıyor o bi şeyin farkında deil ama ben çok heycanlıyım :))))

hepinizi öpüyorum bebişlerinize:))))

Merhab arkadaşlar aylar oldu herhalde yazmayalı, hepiniz ve kuzularınız iyisinizdir umarım. Miniğimin doğum günü için pasta tarifi ararken karşıma çıktı gene site ve buraya da uğramak istedim. martın 3 ünde 1 e girecek benimki, yürüme yok daha:)

Merhabalar bebeklerımıze gecmıs olsun.hemen duzelırler ınsaallah.herkesı opuyorum sevgılerle kalın

selam milleeeetttt....
sene 1979 ve ben 15 şubat perşembe sabah 04:15 te dünyaya gözlerimi açtımmm.... vayyy beeee koskoca 31 sene....
ama en dolu dolusu 2009 du.. en güzel duygularım, en mutlu anlarım, en yorgun günlerim, en uykusuz gecelerim,.... öyle güzel bir yıldı ki..
bundan sonraki yaşlarım hep farklı hep dolu dolu geçecek eminim. oğluşumun doğumgününe de 4 gün kaldı.
yaşına girecek inanamıyorum ne çabuk büyüdün tosun paşam sen.

selam milleeeetttt....
sene 1979 ve ben 15 şubat perşembe sabah 04:15 te dünyaya gözlerimi açtımmm.... vayyy beeee koskoca 31 sene....
ama en dolu dolusu 2009 du.. en güzel duygularım, en mutlu anlarım, en yorgun günlerim, en uykusuz gecelerim,.... öyle güzel bir yıldı ki..
bundan sonraki yaşlarım hep farklı hep dolu dolu geçecek eminim. oğluşumun doğumgününe de 4 gün kaldı.
yaşına girecek inanamıyorum ne çabuk büyüdün tosun paşam sen.

Canımmmmmm doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Oğlunla eşinle ailenle sevdiklerinle nice güzel sağlıklı mutlu yaşlarakaydirigubbakcemile5

Herkese günaydın bu arada arkadaşlar.
Ali Tuna hastalıkdan kurtulamadı tam düzeldi diyorum burnu yine akıyor yine tıkanıyor öksürükde var :KK43:

Herkese günaydın bu arada arkadaşlar.
Ali Tuna hastalıkdan kurtulamadı tam düzeldi diyorum burnu yine akıyor yine tıkanıyor öksürükde var :KK43:

canım geçmiş olsun sana ya. benimkide dün öksürmeye başladı burnu akıyo ama allaha çok şükür gece uyurken öksürmüyo. uyuyo. ben dedim burnu tıkanır ağlar sabaha kadar ama binlerce kez şükürler olsun uyuduk. dün doktora gittik ama yetişemedik çıkmış doktor yarın öğlen yine gideceğiz bir aksilik olmazsa. hem aylık kontrol için hemde öksürük için. ıhlamur ile elma kabukları kaynatıp içiriyorum ara ara sanki iyi geliyo öksürüğe. sana da acil şifalar

canım geçmiş olsun sana ya. benimkide dün öksürmeye başladı burnu akıyo ama allaha çok şükür gece uyurken öksürmüyo. uyuyo. ben dedim burnu tıkanır ağlar sabaha kadar ama binlerce kez şükürler olsun uyuduk. dün doktora gittik ama yetişemedik çıkmış doktor yarın öğlen yine gideceğiz bir aksilik olmazsa. hem aylık kontrol için hemde öksürük için. ıhlamur ile elma kabukları kaynatıp içiriyorum ara ara sanki iyi geliyo öksürüğe. sana da acil şifalar

canım sağol sizede geçmiş olsun. Bende alacağım bu akşam ıhlamur kaynatayım bakalım.
bizde yarın sabaha doktora randevu aldık

family arkadaşım yeni geldin sanırım. Tanışamadık seninle kaydirigubbakcemile5

canım sağol sizede geçmiş olsun. Bende alacağım bu akşam ıhlamur kaynatayım bakalım.
bizde yarın sabaha doktora randevu aldık

family arkadaşım yeni geldin sanırım. Tanışamadık seninle kaydirigubbakcemile5

yok MELEK'cim uzun süredir varım ben denkgelmemiştirolumunekankayizsmile geçen gün Ali Tuna'nın doğumgününü kutlamıştım o zaman yazıştık ama hatırlayamadın heraldea.s

X