Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım benim.. dün uyudu işte 4 saat o oldu sonra uyku yok... bugün yine sabahtan beri doğrudürüst uyumadı.. bakalım gece nasıl geçecek.. çok durgun kuzum hiç neşesi yok... ateş yine yükseliyor..Buketcim cok gecmis olsun canim, rüyada hasta oldugu zaman aynen araliksiz uzun uyuyordu ama geciyor canim, yürek dayanmiyor ama geciyor iste.. Acil sifalar diliyorum, cabucak atlatir insallah..
ben gece emziriyorum.. regl olduğum dönemler sütüm yetmiyor gece 150 lik mama veriyorum bir kere.. şimdiye kadar 150 yi pek geçmedim tek seferde..2-3 kere kalkıyor normalde.. son zamanlar sapıttı tabi 2 saatte bir bazende saat başı kalkıyor.. gerçi hasta olduğu içindir inşallah.kızlar bebişleri gece besliyormusunuz hala
mama kullananlar özellikle günlük kaç ccyi buluyor içtikleri mama
canım ya çok gçmiş olsun umarım yaşgününden önce iyileşir ......Günaydin herkese nasilsiniz??
arda kaan cokkk hasta :gitme:
cigerleri dolmus gine hir hir nefes aliyo
dün 40 dereceye kadar cikdi atesi
nasil korkduk anlatamam
hemn fitil verip hastaneye kosdurduk
hastaneye gidene kadar inmisdi atesi
dr bisi yok 40 i gecdimmi havale dedi
korkmayin dedi
son azi disi kaldi cikcak ondandr dedi
ama mahfolduk offfff
Ali Tunam iyiki dogdun bitanem
iyiki varsin yakisiklmim
ailenle nice nice senelere ins
ali tuna doğum günü çocuğu iiki doğdun doğum günü kutlu olsun
dogum günün kutlu olsun ali tuna iiki dogdunnna.s.
Doğum günün kutlu olsun ali tuna- nice güzel yıllara
Ali Tuna doğum günün kutlu olsun nice yıllaraa.s.
ay ne güzel doğum günlerimiz başladı.:1hug:
doğum gününüz kutlu olsun ALİ TUNA ve BİRİCİK ANNESİ opuyorumnanaktan annelerin2. doğumgünü oluyor bebişlerin doğdukları gün nede olsa:dance:
Ali Tunam mutlu yıllar yakışıklım.. Uzun sağlıklı ailenle birlikte nice mutlu senelerin olsun inşallah bebişim..
Ali Tunacım doğum günün kutlu ,ilk yaşın hayırlı olsun teyzecim. canım ailenle nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim.Melek msjı geç yazıyorum internet bağlantımızda sorun vardı kusura bakmayın.inşallah güzel bir gün geçirmişsinizdir
günaydın arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
buketcim canım geçmiş olsun kuzuma nasıl oıldu şimdi biraz daha iyi mi ateşi düştümü kıyamam ben ona yaa
özgecim sizede geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış canım triptonik arabalarda yaşanıyor bazen bu tür olaylar neyseki size bişey olmamış
melekcim canım tekrardan doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara ALİ TUNA'ma dün aradım ama ulaşamadım canım esk.de dün deprem oldu oyuzden hatlardanda olmuş olabilir çok yoğundu
Günaydin herkese nasilsiniz??
arda kaan cokkk hasta :gitme:
cigerleri dolmus gine hir hir nefes aliyo
dün 40 dereceye kadar cikdi atesi
nasil korkduk anlatamam
hemn fitil verip hastaneye kosdurduk
hastaneye gidene kadar inmisdi atesi
dr bisi yok 40 i gecdimmi havale dedi
korkmayin dedi
son azi disi kaldi cikcak ondandr dedi
ama mahfolduk offfff
Ali Tunam iyiki dogdun bitanem
iyiki varsin yakisiklmim
ailenle nice nice senelere ins
selamlar herkese.melekcim doğumgüünüz kutlu olsun.nice mutlu senelereAli Tunayla inşallah.ayy büyümüşlerde yaşlarına girerlermiş.çok duygulandım yaa :1rolleyes: bende bir aydır yoktum annemlere gittik.kızımı biraz daha büyüttüm.artık nihayet emekliyor.biraz biraz da tutunup kalkmaya çalışıyor.hayırlısı bakalım herhalde 2 yaşına gelince de yürür :roflol:
çok özledim burayı diyerek başlayayım...
Umarım hepiniz çok çok iisinizdir ve bebekleriniz sağlıklıdır...Hepsini çok özledimm..
Ali Tunamız yakışıklı prensimiz...nice yıllara.
Biz çook iyiyiz herşey yolunda Allaha şükür yaşımızada az kaldı hastalıksız ateşsiz maşallah:))
herkese merhaba arkadaşlar sizleri çok özledik batuhan bey çok iyi maşallah çok fena bir sıpa oldu hiç yerinde durmuyo cuma günü 1 yaşına gireceğiz inşallhh tabi bizden önce ali tuna ve arda kaan var ikisinde doğum günü kutlu olsun