- 17 Temmuz 2008
- 509
- 0
slm kızlar nasılsınız..hafta gene başladı..aynı tempo ile iyi haftalar diliyorum herkese..
canım 1 yaşından önce yasak zaten baharat çikolata bal.çilek bunların hepsi alerji yapar..bize drumuz 1 yaşına kadar vermeyin sonra verirsiniz demişti..
günaydın arkadaşlar nasılsınız çok şükür evime kavuştum çok özlemişiz kuzumla Ada dün geceye kadar gayet iyiydi dün gece akşam bizim yediğimiz yemekten suyuna banıpta vermiştim yemeği eşim yapmıştı domatesli biberli et kavurmuş içinede sarımsak kekik nane bide sumak koymuş çok lezzetliydi bende suyundan verdim azcık ayy vermez olaydım emi yemeği yedikten taş çatlasın yarım saat sonra ağlamaya başladı noluyoz diye şaşırdım altını bir açtım ki kuzumun kukusu kıpkırmızı ama öyle böyle değil baharatlara da allerjisi varmış meğer idrarı oldugu gb pişik yapmış hipokort krem kullandık bide şurup içti içtende kessin diye gece altını bağlamadım hiç uyumadım ama az önce bakıcımızla görüştüm gayet iyiymiş Ada hanım kızarıklığıda geçmek üzereymiş herşeye alerjimiz var bizimde yaa yumurta çikolata bahatrat bakalım daha bilmediğimiz neler var benim anlamadığım şey otelde bisürü şey yedi hiçbir şey olmadı da bunda mı oldu hiçmi otel yemeklerinde baharat yoktu
canım 1 yaşından önce yasak zaten baharat çikolata bal.çilek bunların hepsi alerji yapar..bize drumuz 1 yaşına kadar vermeyin sonra verirsiniz demişti..