2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar izleyin mutlaka. karnıma ağrılar girdi gülmekten yaa.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay evet ya bende izledim onu çok güldüm .
kadın diyo ya sanırsam bu çocukçince konuşacak ayşenur hanım
işde buna öldümaklinialirimsmile

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ya girremedim kk ya geçen haftadan beri. annem geldi izmirden 4 gün kaldı gitti yine nolduğunu anlayamadık valla :)

Selamlar kızlar,gelemedim hiç yanınıza.
Çok yoğun geçiyor çünkü.
Herkes iyidir umarım.
Hasta bebekde umuyorum yoktur.
Bu arada Alya da emeklemiyor hala:bbo:
11 yaşına girecek..Poposuyla gidiyor her yere.Bir komik görünüyor.Sanırım yaşında yürüyemeyecek.
Olsun hiç önemli değil bizim gündemimizde sadece pütürlü olarak yedirme var şu an.Önemli olan ona alışsın.Felaket zor ya:bbo:Herşey blenderdan geçiyor hanım öyle yiyor.

günaydın arkadaşlar nasılsınız
gülşahcım vallahi özlettin kendini Alya'mında iyi olmasına çok sevindim varsın olsun geç emeklesin hem belki direk yürür katı yiyeceklerle aranız iyi mi bari bizimki artık herşeyi yiyiyor doyduğundada verdiklerimi çıkarmaya başlıyor ama maşallah benden çok yiyiyor ama neresine gidiyor anlamıyorum sanırım boyu uzuyor ben hergün gördüğüm için pek farkedemiyorum

günaydın kızlar...gülşahcım bence alya direk yürüyecek...katı yiyeceklere geç geçmenin nedenlerinden biri alışamaması ondan...nida herşeyi rahatlıkla yiyor..oda erken geçti anne sütü alamadı bende ona çok üzüldüm...sağlıklı olsunlarda..önemli olan o..damlacım hergün gördüğünden farketmeyebilirsin..ama kocaman oldu pıtırcıklar..çok heyecanlıyım ben nasıl geçti bu kadar zaman hala anlamış değilim. 1 yaşına girecekler....

günaydın hanımlar acil durum!!!!
bebişimim sol gözünde hafif bi kanlanma var dün akşamdan beri,
başına gelen? doktora giden? var mı, varsa neler yaptılar? neden olabilir diyemiyorum çünkü benim yaramaz Allah bilir yerleri sildi sildi sonra aldı gözünü ovuşturdu.
uff ya, şimdi ben bunun gözüne damla nasıl damlatıcam! bezini zor değiştiriyorum :)

gülşah benim kızkardeşim de öyleydi, hiç emeklemedi, hep poposunun üstüne gitti ama yaşını karşıladı. hakikatende önemli olan katı gıdalar geçme olayı. eline elma versene. sende karşısında otur. onu kemirirken çiğneme hareketine alışabilir.

hoşgeldin g,lşahcım boşver yürümesin eninde sonunda yürüyecek hem hiç belli olmaz emeklemeyip bi anda kalkıp yürüyen çok tanıdık var belli mi olur alyaya da eder bir gün başlar yürümeye :)

damlacım evet biz hep yanında olduğumuz için farketmiyoruz dr a gidince farkediliyor :)

annesininkuzusu geçmiş olsun canım öyle bişey gelmedi benim başıma serum fizyolojik damlatmaya çalış bakalım toz falan kaçtıysa geçer.

bu arada günaydın hanımlar

başına gelen? doktora giden? var mı, varsa neler yaptılar? neden olabilir diyemiyorum çünkü benim yaramaz Allah bilir yerleri sildi sildi sonra aldı gözünü ovuşturdu.
uff ya, şimdi ben bunun gözüne damla nasıl damlatıcam! bezini zor değiştiriyorum :)

başımıza cumartesi günü geldiği için konuşabilirim....birde bizim çapaklanma vardır ki sorma gözlerine mil çekilmiş gibi açamıyordu....bu durumda yapabileceğin en zararsız ve en yararlı yöntem çayla pansuman yapmak...temiz bir tülbenti çayın yalnızca demine batırıp gözünü sil bunu 2 saatte bir yapmaya özen göster...2 gün içerisinde sonuç alırsın...muhtemelen mikrop kapmıştır gözü...geçmezse damla veriyorlar...

Geçmiş olsun canım. Annem ebe/hemşire, ılık çay banyosu tavsiye ediyor. (damlatsın kendi kendine aksın çay diyor.)

Son düzenleme:
çok teşekkür ediyorum ilginiz için hanımlar, doktora götürdüm, damla verdi, çok önemli değilmiş bizimki, çayla pansuman da yapabilirsin dedi. bakalım nası damlatacağız damlayı eyvahedigeldismile

bunu dediğim kızım, doktorda o kadar uslu durdu ki doktor 2 yaşından sonra yapılan muayeneyi de yapmaya kalkıştı, nasılsa duruyo diye. bu kızın benle bir zoru var heralde :)

MERHABA BACILAR; NETıMDE PROBLEM VARDI BUGÜN DÜZELDıK.BENıM KÜÇÜK KÖFTEMLE ıLGıLı GEÇEN HAFTA HıÇ BıŞı YAPMIYO DıE SıTEM ETMıŞTıMYA SıZE. ıNANILMAZ BıR HIZLA GELıŞMELER GÖSTERMEYE BAŞLADI TEYZELERı süprizzzzz HER ÖĞLE BABAMIZ YEMEĞE GELıR. ıKı GÜNDÜR BABASI GıDERKEN BY BY YAPMAYA BAŞLADI ÇOK MUTLU OLDUK ıKıMıZDE. ŞıMDıDE EVDE KEDıMıZ VAR ONA CıCı CıC YAPIYO KAFASINI OKŞUYO YAKALADIĞI YERDE Şeniz VE YERDE OTURURKEN BACAKLARIMIZA TIRMANMAYA ÇALIŞIYO. HıÇ BıRıNı YAPAMICAK GıBı GELıYORDU BANA. BıDE ŞU DıŞLER ÇIKSA RAHATLICAM

slm hanımlarr nasılsınız bakalım giremiyorum ne zamandır inşallah hasta falan yokdur varsada geçmiş olsun oğlumun dersleri ev işi kız derdken akşam olduuu çok bunaldım bu arada 15 tatilde kuşadasına annemlere gideceğim yani haftaya cuma benim kız iyice kudurgun oldu evde karışmadık ellenmedik yer kalmadı bi banyo ve tuvalet onunda kapısını kapalı tutuyorum girmesin diye abisinin arkadaşları geliyo hoopp oda onların yanında rahat vermiyo kapıyı kapatıyolar kapının önüne gidip kapıya vuruyo bağırıyo açın diye onlarda mecbur açıyolar tuttuğunu koparıyo
artık bizimle beraber yemek yemek istiyo biz ne yersek istiyo acı tatlı demiyo suyundan yiyo maşallah
mukuatları okadar çok ki saymakla bitmez ne yapcaz bilmem müzik çalınca bi kıvırıyo bi kıvırıyo anlatamam yaaaa çok zilli olcek eeeee anasına çekmiş annem öyle diyo neyse ben gene kaçdım benimki bağırmaya başladı oğlanında dersleri var yapılcak siz siz olun ikinciye çok ara vermeyin

valla herkes bir "cee" deyip çıkıyo artık..
nerde o eski günler hamileyken sayfalar dolardıda "az yazın" diye sopa gösterirdik birbirimize..
şimdi kuzular sağolsunlar fırsat vermiyorlar...
yakındada onlar yazışırlar birbirleriyle bakarsınız bebeler kulübü kurmuşlar....

neyse bende "cee" dediğime göre gideyim :))
ev ahalisi uyudu çoktan.
hepnize iyi geceler,tatlı uykular.

X