- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz hasta oldukmafoldumben buğrahan'ın burnu akıyo gece durmadı... benimde boğazlarım şiştimafoldumbenmafoldumben
merhaba arkadaşlar geçmiş olsun benimde boğazlarım şişti ya geçende kızımın burnu akıyodu o iyi şimdilik bakalım bu arada yeni katıldım aranıza kabul edermi siniz?
sağol canım sanada geçmiş olsun
:roflol: :roflol: :roflol:he bide benimki asla oyuncakla falan oynamıyor.buzdolabının içini karıştırmayı,çamaşır makinasının düğmeleriyle oynamayı,çekmeceleri boşaltmayı tercih ediyor.:bbo:
biz hasta oldukmafoldumben buğrahan'ın burnu akıyo gece durmadı... benimde boğazlarım şiştimafoldumbenmafoldumben
aynı dert bızdede var nezle olmus bebegım
geçmiş olsun arkadaşlar. ya yaz gelsin artık herkes hastamerhaba arkadaşlar geçmiş olsun benimde boğazlarım şişti ya geçende kızımın burnu akıyodu o iyi şimdilik bakalım bu arada yeni katıldım aranıza kabul edermi siniz?
:roflol: :roflol: :roflol:
geçmiş olsun arkadaşlar. ya yaz gelsin artık herkes hasta
ayşe melek hoşgeldin canım
günaydın millet yine kimseler yok herzamanki gibi
ya dün akşam alacakaranlık filmini izledim anca fırsat bulduk ama ilk filmini aman o ne güzel bi filmdi yahu :) yarın da 2. yi izleriz umarım