2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm bebeler ben geldim.dün başımıza jkötü bir kaza geldi marketten gelip kızı yatağımızın üstüne koymuştuk.emeklemediği içinde çok önemsemedim ama sanırım geri geri gitmiş.güüm diye bi ses duyduk koştuk bi de baktıkki bizimki yerde:KK43:fena düşmüş hemde laminantın üstüne :KK43:(( Allahtan bişey olmadı,ucuz kurtardık.

evet arkedeşler şimdi kızıma kısırla patlıcan turşusu yedirdim çok hoşuna gitti.gelin birlikte yiyelim diyo sizin bebiklere :)

arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler evle sürekli konuşuyorum iştahı hiç yokmuş ama kusmuyormuşta bende yemesi için çok zorlama dedim ama bol bol su ve sıvı gıdalar ver dedim çok su kaybetti çünkü
süheylacım sizede çok geçmiş olsun çok tehlikeliler çoook herşeyleri anlık valla çok dikkat etmek lazım neyseki bişyi yokmuş

arkadaşlar merak ettim.bebeğine şimdiden inek sütü veren var mı?veriyorsanız pastorize mi yoksa sarıkızın sütümü.yanırlarınızı bekliyorum.10 ayı bitecek acaba versem mi diye düşünüyorumCADIARZUCADIARZU

arkadaşlar merak ettim.bebeğine şimdiden inek sütü veren var mı?veriyorsanız pastorize mi yoksa sarıkızın sütümü.yanırlarınızı bekliyorum.10 ayı bitecek acaba versem mi diye düşünüyorumCADIARZUCADIARZU

ben iki gundur pinarin bebek sutunden veriyorum.
valla toz milupadan daha iyi imis gibi geliyor bana.
ben inek sutu ile buyumusum,
6. aydan beri sut veren arkadaslarim var.
kadir tugcuyu biliyorsan, o da verilmesini tavsiye ediyor.

ben iki gundur pinarin bebek sutunden veriyorum.
valla toz milupadan daha iyi imis gibi geliyor bana.
ben inek sutu ile buyumusum,
6. aydan beri sut veren arkadaslarim var.
kadir tugcuyu biliyorsan, o da verilmesini tavsiye ediyor.

Evet ben de kadir Tuğcu'nun yorumunu okuduktan sonra süt içirmeye karar verdim. Pınar'ın organik sütü olabilir diye düşünüyorum. Ama mamayı kesip sadece süt vermeye karşıyım. Çünkü mama birçok vitamin ve mineral içeriyor. Süt ise kalsiyum yönünden destekleyici olabilir.

Evet ben de kadir Tuğcu'nun yorumunu okuduktan sonra süt içirmeye karar verdim. Pınar'ın organik sütü olabilir diye düşünüyorum. Ama mamayı kesip sadece süt vermeye karşıyım. Çünkü mama birçok vitamin ve mineral içeriyor. Süt ise kalsiyum yönünden destekleyici olabilir.

pinarin organik sutu degilde,
6-12 ay icin bebek sutu diye bisey var,
mamalardaki tum besin ogelerini iceriyor, bir incele istersen

Selam kızlaaarrrr. Bir ceee deyip çıkacam yinee. Böyle ayrı kalmak hoşuma gitmiyor ama vakit ayıramıyorum buraya.. ınşallah herkes iyidir.. Biz turrrp gibiyiz çok şükür. Anıla geçirmeden atlattım gribimi.
Oğlum derdini anlatmaya başladı; emmek isteyince memme, karnı acıkınca mamma,sıkılınca anne...
Tek elinden tutup yürütebiliyorum artık.Yakında tek başına yürür..
Yine memm memm demeye başladı. Görüşürük kızlar kendinize iyi bakın emi. Öptüm hepinizi.

Son düzenleme:

ben sutu bıskuvılı verıyorum ama ıcırmedım tek olarak daha ıcırenler var herhelde

Süheylacim gecmis olsun canim ucuz atlatmissiniz
Gülsahcimm cook cook gecmis olsun canimmm acil sifalar diliyorum..

Kizlar ben Rüya 7aylik oldugundan beri cici bebeye veya eger icerse KECI sütünü veriyorum sabahlari oda biraz agir geldiginden genellikle bisküviye ekliyorum...

Ama burda Hippin 10.aydan itibaren olan sütleri var onlardan icirmeyi düsünüyorum haftaya 10.ayimiza girdikten sonra..

Sizleri cok özledim ama her geldigimde kimse olmuyor öyle bos bos yaziyormus gibi oluyorum o yüzden giresimde gelmiyor artik oysa eski KKyi özlemiyor degilim :KK43:(

Biz iyiyiz - kocis evdeydi arkadaslar geliyor sabahlara kadar oturuyoruz, biz gidiyoruz okey oynamalar - oturup konusmalar - dvd aksamlari fln eski sosyal hayatima kavusuyor gibiyim :)) Sagolsun kizimda geceleri beni fazla yormuyor , yataginda yattiginda bir kac kez kalkiyor ama emip uyuyor, yanimda yattiginda hic uyanmiyor sarilip yatiyor bana, masallah kizima :))

Bugün cokk güzellce Baba dedi uyandirmak icin bakti babasi uyanmadi gitti gögsünde uzandii cadii...
Kumanda-kasigi-biberonu kulagina tutup aloo dede aloo del del del diyor hihihi...
Bizim cadi biraz elektronik esya hastasida...
Bez verdigimde eline kendi mama sandalyesini siliyor hahaha...
Beni isirip sariliyor ve addee adddeee diyorr...
Yeni sözcügümüz: Vey haaha... ben hep veyy naptin diyorum oda benden kapti herhalde , elinden birsey düsünce yere bakip vey diyorr

IYIKI VARLAR BEBELERIMIZ YAA , HAYATIMIZA RENK - NESE KATTILAR NEKADAR BIZI ARA SIRA DELI ETSELERDE ...

RÜYADAN ÖNCE HICMIS ASLINDA HAYAT SIMDI BASLIYORRUM YASAMAYA...

herkese iyi geceler yani sabahlar biz gene uyandık belki uyur diye ayağımda sallıyorum yine diş çıkarıyoruz hemde2 tane köpek dişi paçamdan ayrılmıyo kimseyi istemiyo çookk yoruldum yaw

Ada'ma çok geçmiş olsun , bugünlerin hepsi geçiyor Damla sabırlı ol !!!
Nermin geçmiş olsun yengene . bebiş hemen düzelir inşallah. Allah sağlık versin.

Ben Efe'ye 6 . aydan itibaren Kadir Hoca tavsiyesi ile başladım, zaten Efe mamalarıda fazla sevmemişti sütüde :) Ben yine de sütten yanayım. Sütle muhallebi yapıyorum, cicibebeli , yoğurt yapıyorum. Yanı kullanıyoruz ve birşey olmadı. Ayrıca dışarda değilsem mecbur kalmadıkça, kesinlikle evde bebeyoğurdu filan vermiyorum.

kızlar uzun bi aradan sonra selam 4-5 aydır bilgisayarım çalındığı için girememiştim ay çok ölzlemişim ya

Rüyacıma tatlı dillimede maaşallah.Ver bi öpücük bakiim teyzene.

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

bugün annemlere gittim asure yapmisti kizlar ordan alisverise cikicaktik rüya ubahnda feryad ykti kucagima aldim bu seferde inmek isteyince binmek istemedi :S

cok agladi bende ciktim eve geldim ve simdi UYUYORRR AY DELIRCEMMMMM akannehir kafamçokkarıştı :1shok:

X