2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar dun yegenım Zeynep ın ılk yas gununu kutladık.
Veee Alı Tuna bugun ılk dısını cıkardı sag alttan..

Alya ma cok gecmıs olsun.. Emınım cok zordur Gulsahım. Ben de her gun Alı Tuna yı babaannesıne getırıp gotururken usutecem dıye cok korkuyorum

gözünüz aydın melek inşalah biz de görürüz şu dişi...

alyama geçmiş olsun kuzum iyileşir hemence inşallah...

slm kızlar bu arada.... biz iyi sayılırız biraz huysuzluk var diş yok emekleme yok ama oturarak geziyo hanfendi... alkış yapıyo zemuszemus arada sırada düşüyo babasıyla birbirimize giriyoruz o düşünce ben ona kızıyorum o bana...

aslım nerde yaa...

sut derken canım normal sutmu verıyorsun bende versemmı bırsey olurmukı

sütü soran arkadaşım ben de kızıma inek sütü ve keçi sütü veriyorum... ben okuldayken bakıcısı uyuturken içiriyo bir iki aydır veriyorum hiç bi zararını görmedim... ayrıca keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş...

çok teşekkürler ama benim kzım ıhlamur filan içmiyor.değişik tatlara hiç açık değil.midesi eşime ve babannesine benzemiş kokudan bile bir bebek öğürürmü;kendi kaka kokusuna öğürüyor düşünün durumun vehametini:bbo:
ben ilaç vermediğim zaman daha da kötü oluyor alya.o yüzden ilaçsız geçiremiyorum.bu sefer eşim sen çok biliyosun deyip kızıyor bana.yani anlayacağınız benim hiç tek başıma söz hakkım yok eşim alya konusunda felaket..

çok teşekkür ederim canım.öksürükle atacakmış işte özge o boğazında biriken akıntıyı bilmem neyi..hayırlısı.
kıyamam ben güzelime.diş mi çıkaracak acaba ada özge ya.
bu arada terletme kurban oliyim ben kayınvalidemde terlettim sanırım eltimin çocuklarıda hastaydı onlardan da geçince böyle bir şey oldu gibi geliyor bana.
ince giydir onların vucut ısıları bizden daha iyi.ter kurumasın inanaın 3 gecedir ayaktayız biz her saat terli üst değişiyoruz.

hayırlı olsun dişiniz canım niceleride gelsin inşallah..
canım made in kadir tuğcu üşümeyle bebek hasta olmaz diyor,takma kafanı.olmaz bir şey.

sut derken canım normal sutmu verıyorsun bende versemmı bırsey olurmukı
ben inek sütü veriyorum.mamayı bıraktık gibi bir şey biz.gece uyanınca hafiften sütü ısıtıyorum o şekilde veriyorum.
hatta sarı kızın sütünü alıyorum köyden gelen kadından.tek ineğin sütü olduğu için harika kıtma kullandığım içinde çorbalarında kansızlık durumu olmadı hiç.

alyaya gecmıs olsun hemen duzelır ınssallah cnm ya
çok teşekkür ederim sağolasın canım..

herkese günaydınlar..
biraz daha iyi gibi alya 3 gecedir uyumuyoruz doğru dürüst.inanılmaz terliyor sanırım terle atıyor üzerinden..
iyi olacak inşallah kuzum.çok zormuş bebek hastalığı yani doğdu doğalı mahvolduk..kışı sevmiyorum:mymeka:

günaydın arkadaşlar nasılsınız
ctesi sağ omzum tutuldu Adayı bile kucağıma alamadım babamları aradım gece geldiler ecz.cı olduğu için baban yükleme dozu yaptı bana annem bizde kaldı Adayla o ilgilendi büyük ihtimalle ters bi hareket yaptım çünkü gündüz bişeyim yoktu akşam üstü oldu pazar daha iyiydim ama buseferde gece saat 3 te Ada kusmaya başladı ama nasıl kusma anlatamam tün üstü başı yatak yorgan kusmuk içinde kaldı doğduğundan beri ilk kez kustu baktım geçmiyor duruyor duruyor kusuyor gene gece babamları aradım hemen geldiler bi fitil verdi babam Ada ya tam bakıcı geldı evden çıkıcam gene kusmaya başladı offf yaaa hem anne olmak hem çalışmak çok zor valla aklım hep evde devam ederse kusması yada ateş ve ishalde başlarsa izin alıp gidicem hemen

canım babanıza çok geçmiş olsun ameliyatıının iyi geçmesine çok sevindim allah acil şifalar versin

canım sanada çok geçmiş olsun

muhteremcim Efe'yede çok geçmiş olsun havluya filan alıştırmayın derler ama sırtana havlu filan koysan belki öksürünü biraz hafifletir annem abime çok koyardı öksürdüğünde ve iyi gelirdi

canım Alya'mada çok geçmiş olsun işallah daha fazla ilerlemez bende çok zorda kalmadıkça ilaç vermiyorum birazda bağışıklık sistemi güçlenmeli başa çıkmayı bilmeli

canım incileriniz hayırlı olsun

bak bu iyi fikir canım teşekkürler deneyeyim opuyorumnanaktan

hayırlı olsuuun melekcim incileriniz hepsini sıkıntısız çıkarır sağlıklı olur inşallah

canım adoşuma da sana da geçmiş olsun ya neden kusuyor acaba canım benim ya yediği bişey mi dokundu ki ( hemen düzelir inşallah haberdar et bizi

günaydın kızlar

8 de uyandık bugün birazdan uyucak tekrar ada ben de egzersiz yaparım biraz. dün hava çok güzeldi bugün kapalı yine çok sıkılıyorum böyle havaalrda ya içim sıkılıyo resmen

günaydın arkadaşlar...iyi haftalar diliyorum herkese..dün abimin eşi doğum yaptı..oğlumuz oldu...ama şuan yenidoğan bölümünde yatıyor..kan şekeri düşüyor sürekli en son 20 ye düşmüştü.yengemide eve göndermişler..ayrıca normal doğum yaptı..sütüde gelmiyor..offff moralimiz bozuk o yüzden.

niye kötü anne olacaksın canım benim..bütün bebeklerin başına geliyor..çok geçmiş olsun tekrar..iyileşir kısa zamanda merak etme..şu 3 ayı atlattıkmı rahatlarız..öptüm efeyide senide..

çok geçmiş olsun canım..bir an önce iyileşir alya..kendinede dikkat et stres olup sende hasta olma..sana ihtiyacı var bebeğinin...

ilk yaşı kutlu olsun canım yeğeninin...ilk dişinizde hayırlı olsun canım..

çok geçmiş olsun canım..sanada ada yada...noluyor mart bebişlerine nazarmı değidi ne...hepsi hasta...

günaydın canım...kolay gelsin......kaydirigubbakcemile2

nermincim hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün yiğenin işallah biran önce annesine kavuşur canım çok zor şimdiden ayrı kalması büyük ihtimalle ayrı oldukları için ve sitress yaptığı için sütü gelmemiştir kuzusuna kavuşsun gelir bol bol sütü olur işallah :Saruboceq:

inşallah hemencik düzelik nermincim ya ilk başta ada da yoğun bakımda yatmıştı 1 hafta benim de çok çok az geliyordu ama ada hastaneden çıkınca şarıl şarıl gelmeye başladı ada emmedi bu sefer o ayrı :)) bebişine kavuşsun gelir sütleri de

hepinize günaydın arkadaşlar.... melekcim ilk dişiniz hayırlı olsun canım, hadta olan bebişimizede geçmiş olsun...
nermincim yaşı uzun olsun canım Allah analaı babalı büyütsün...inşallah hemen çıkar hastaneden annesine kavuşur, damlanın dediğine katılıyorum stresten gelmemiş olabilir süt... Allah yardımcınız olsun canım, dualarım sizinle

gecmıs olsun canım karnını usutmustur belkı ınssallah ıyılesır hemen bı doktora gotur ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…