- 4 Ekim 2008
- 2.751
- 0
- 41
canım acil şifalar diliyorum umarım atlatır babanız. şimdi nasıl oldu merak ediyorum haberdar et bizimerhaba herkese. gecenin bu vaktinde uyku tutmadıeşim acil şehir dışına çıktı babası yarın sabah 7 de açık kalp ameliyatı olcak. 2 damarı tamamen tıkalı bir damarıda kopmak üzereymiş.... birkaçgün sonrada gelip bizi alıcak. kafam allak bullak ne düşünecegimi bilmiyorum. yine kızımla şehirler arası yolculuk yine kızım hasta olucak yine istahı kapanıp uykusuzluklar başlıycak benim kızım evin dışında hiçbir yerde yemek yemiyo tam toparlandık yine yolculuk allahım kimseyi babasız bırakmasın.. kim sevmezki babasını... kızım uyuyor benimse yataga giresim yok çünkü yatagın bir tarafı bomboş..... offf allahım içim sıkılıo kaçgündür kabuslar görüyodum ve içimin sıkıntısından patlıycaktım demek buna çıkacakmış. kızlar nolur dua edin eşimin babasına bişey olmasın kimse babasız kalmasın. allah kimseyi sevdiklerinin acısıyla sınamasınmafoldumben
geçmiş olsun tatlım ya bu öksürük çok fena ben de ada da hala öksürüyoruzoffffffffffffffffffffffffffff bizim yakamızı öksürük bırakmıyor yaaaaaaaaaaa(((
1 hafta iyi Efe 10 gün kötü, çabucak yaz gelsin diye dua etmeye başladım Düntekrar öksürmeye başladı bazen kuru kuru bazen balgamlı( Limon zencefil bal işe yaramıyor artık ( napacağımı şaşırmış durumdayım
geçmiş olsun canım sana da karakuzumun resimleri varsa ekle annesi özledik yahu :))merhabalar kızlar nasılsınız?
biz iyi olmaya çalışıyoruz ben gene faranjit oldum durup durup tekrarlıyor yahu. oğlum baya büyüdü acayip derecede hızlı sürünüyor bir yerlere tutunup kalkıyor ama adım atmıyor diş hala yok ama olsun nasılsa yürüycek nasılsa dişleri çıkacak. kuzucuklarınızı ve sizleri çooook öpüyorum. kendinize ve meleklerinize iyi bakın.
geçmiş olsun muhteremcim onlar hasta olunca bizde kötü oluyoruz ya.
offffffffffffffffffffffffffff bizim yakamızı öksürük bırakmıyor yaaaaaaaaaaa(((
1 hafta iyi Efe 10 gün kötü, çabucak yaz gelsin diye dua etmeye başladım Düntekrar öksürmeye başladı bazen kuru kuru bazen balgamlı( Limon zencefil bal işe yaramıyor artık ( napacağımı şaşırmış durumdayım
ya bal adaya alerji yapmıştı ama 1,5 - 2 ay önceydi bi daha denesemmi acaba şimdi
Teşekkürler arkadaşlar, limonlu bal veıhlamur deniyoruz ama faydası olmuyor. zaten kuru kuru boğazında gıcık varmış gibi öksürüyor. Valla Nermin kendimi çocuk bakamayan kötü anne gibi hissediyorum(( Halbuki ne üstüne titriyorum ne de çok başıboş bırakıyorum ama işte oluyor. Ev kaloriferli ve çok sıcak oluyor, terliyor ince giydirmeme rağmen. Bir de geceleri üzerini açarak uyuyor. Sürekli kontrol edip örtüyorum ama yinede üşütüyor demekki. Bu gibi durumlarda çok ilaç da kullanılmaz napacağımı bilmeden geçiriyoruz günleri...
Herkese günaydınlar.
Hasta bebeklere geçmiş olsun.
Bizde çok hastayız.Zatürre başlangıcı dedi doktor.Şu an tedavideyiz.Önce ciğerlerine balgam inmiş dedi pazartesi günü gittiğimizde.ciğer filmi filan çekinmiştik.antibiyotik ve balgam söktürücü şurup vermişti.cuma günü tekrar kötü olunca alya apar topar tekrar götürdük antibiyotiğe karşı vucut antikor üretmiş ilerlemiş hastalıkta.Zatürre başlangıcına çevirmiş anlayacağınız.İlaç değişikliği ve buhar tedavisi aldık hastanede.
Şimdi daha iyi gibi.Azıcık da olsa farketti.
Kızlar benden söylemesi öksürüğünü kesmeyin bebeklerinizin.Öksürüğünü keserseniz size balgam birikintisi olarak geri dönüyor.Ben tüm öksürük şuruplarını çöpe attım.
Dediğiniz ballı limonlar öksürüğünü kesmeye yönelik kullanmayın derim..
ben de kolsuz uyku tulumu giydiriyordum bizimki küçük gelmeye başladı şimdi bi süveteri var üstüne onu giydiriyorum gece 12 gibi ama ne giydirirsen giydir sabah deli gibi yakıyorlar kaloriferleri ve illaki terliyor