2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar kızlar nasılsınız?
biz iyi olmaya çalışıyoruz ben gene faranjit oldum durup durup tekrarlıyor yahu. oğlum baya büyüdü acayip derecede hızlı sürünüyor bir yerlere tutunup kalkıyor ama adım atmıyor diş hala yok ama olsun nasılsa yürüycek nasılsa dişleri çıkacak. kuzucuklarınızı ve sizleri çooook öpüyorum. kendinize ve meleklerinize iyi bakın.
geçmiş olsun muhteremcim onlar hasta olunca bizde kötü oluyoruz ya.

canım acil şifalar diliyorum umarım atlatır babanız. şimdi nasıl oldu merak ediyorum haberdar et bizi

geçmiş olsun tatlım ya bu öksürük çok fena ben de ada da hala öksürüyoruz

geçmiş olsun canım sana da karakuzumun resimleri varsa ekle annesi özledik yahu :))

selaaam

geçen gece adanaya gittik bugün sabaha karşı geri döndük değişiklik oldu ama çok yorulduk ve adanın uyku saati şaştı biraz. neyse değdi gibi :) dün akşam avatara gittik çok güzeldi tavsiye ederim. ben gidip yatayım en iyisi öyle yorgunumki kafamı kaldıramıyorum

ameliyatımız başarılı geçti ama daha kendine gelmedi babamız. dün akşam kızımda bende uyuyamadık. ben çok gergindim sanırım kızımda bunu hissetti ve çok sık kalktı. kötü bir gece geçirdim gergin ve kabuslarla dolu. eşimin sesi kulaklarımda çınladı bütün gece babamı kaybettim dermiş gibi. ama şükürki sabah babamın ameliyatı ii geçti diye aradı. allah babasını eşime bagışladı.. çok şükür allahım. ben babamın babasını haytımda sadece 1 kez görebildim kızımda dedesini göremiycek diye çok korkmuştum.. neyseki ii artık hayırlısıyla birde narkozdan çıkarsa daha ii olucaz

bizim doktorumuz sekrol diye bir ilaç vermişti baya faydasını gördük balgam sökücü öksürük şurubu. geçmiş olsun canım bu arada

geçmiş olsun muhterem valla bu efenin hali nolacak böyle..bir iyi bir kötü..üşütüyor demekki ..dikkat et canım...

ya bal adaya alerji yapmıştı ama 1,5 - 2 ay önceydi bi daha denesemmi acaba şimdi

bize dr.1 yaşına kadar..bal vermeyin dedi.. CADIARZU..alerji yapar tabi..

Teşekkürler arkadaşlar, limonlu bal veıhlamur deniyoruz ama faydası olmuyor. zaten kuru kuru boğazında gıcık varmış gibi öksürüyor. Valla Nermin kendimi çocuk bakamayan kötü anne gibi hissediyorum (( Halbuki ne üstüne titriyorum ne de çok başıboş bırakıyorum ama işte oluyor. Ev kaloriferli ve çok sıcak oluyor, terliyor ince giydirmeme rağmen. Bir de geceleri üzerini açarak uyuyor. Sürekli kontrol edip örtüyorum ama yinede üşütüyor demekki. Bu gibi durumlarda çok ilaç da kullanılmaz napacağımı bilmeden geçiriyoruz günleri...

herkese merhaba hasta bebi
şlereçokgeçmiş olsun sibelciğim damlacığım sizlerede geçmiş olsun
nolduk mart anneleri iyice koptuk valla

bize gelince
idil iyice çıldırdı allahım durdurana aşk olsun
dmediği laf yok
bide kızmaya başladı ddededdıdıd kızıyor bende diyetteyim lahana çorbası diyetinde içim dışım lahana oldu ama değiyor 4 kilo verdim 6 kilo fazlam kaldı
allahım tığ gibi hissediyorum kendimii
ee sizlerde ne var ne yok

valla ne tıgı aldıkca alıyorum ben kıloyu dogumdan sonra katladı gıttı ıyıce ne yapacam bılmıyorum bu gıdıslede veremem herhalde...

muhteremcim öyle düşünme canım ya senin de dediğin gibi bizim ev de kaloriferli gece yakmıorlar soğuyor ev sabah 6 gibi yakıyorlar ama cayır cayır. gece üşüyor diye kalın giydiriyorum sabah sırılsıklam oluyor terden derken hep hastayız ya çok kötü (

deryacım evet ya herkes koptu bikaç kişi kaldık konuyu takip eden. hayırlı olsun veriyorsun bak kiloları :))

canım şeker balın yerini tutarmı ki

gece üstünü açma problemine kolsuz uyku tulumuyla çözüm bulduk biz canım. tavsiye ederim. bizimkini bir arkadaş hediye etti. ceylan bebe markası. ama ikeada falan da görmüştüm. içine yelek giydirmezsen ne terliyor ne de üşüyor. tabii sabah uyanır uyanmaz mızıklamaya başlıyor çıkarın beni burdan diye :)

Herkese günaydınlar.
Hasta bebeklere geçmiş olsun.
Bizde çok hastayız.Zatürre başlangıcı dedi doktor.Şu an tedavideyiz.Önce ciğerlerine balgam inmiş dedi pazartesi günü gittiğimizde.ciğer filmi filan çekinmiştik.antibiyotik ve balgam söktürücü şurup vermişti.cuma günü tekrar kötü olunca alya apar topar tekrar götürdük antibiyotiğe karşı vucut antikor üretmiş ilerlemiş hastalıkta.Zatürre başlangıcına çevirmiş anlayacağınız.İlaç değişikliği ve buhar tedavisi aldık hastanede.
Şimdi daha iyi gibi.Azıcık da olsa farketti.
Kızlar benden söylemesi öksürüğünü kesmeyin bebeklerinizin.Öksürüğünü keserseniz size balgam birikintisi olarak geri dönüyor.Ben tüm öksürük şuruplarını çöpe attım.
Dediğiniz ballı limonlar öksürüğünü kesmeye yönelik kullanmayın derim..

ben de kolsuz uyku tulumu giydiriyordum bizimki küçük gelmeye başladı şimdi bi süveteri var üstüne onu giydiriyorum gece 12 gibi ama ne giydirirsen giydir sabah deli gibi yakıyorlar kaloriferleri ve illaki terliyor

gülşahcim çok çok geçmiş olsun canım ya biran önce iyileşir inşallah alyam:Saruboceq: çok üzüldüm ya kıyamam ona ben evet bizim dr da söylemişti öksürüğü kesmeyin diye de ada çok kötü öksürünce ben bi düşünmüştüm. aman en iyisi öksürsün çocuk ciğerlerine ineceğine.

bu arada günaydın arkadaşlar ben hala yorgunlupu atamadım üstümden adanın da uykusu şaştı yine akşam oturdu sabah 8 de kalktı ama nasıl uykusu var zor zapdettim 10 a kadar. eski gündüz uykularına dönsün hiç olmazsa. yoksa hiç başa çıkamıcam. bende de geniz tıkanıklığı başladı napsam da açsam ya çok sinir bişey..

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir bebişin. ben de Can hasta olduğunda neredeyse hiç ilaç kullanmadım. Sadece ateşi yükseldiğinde Calpol verdim. onun dışında biberon biberon ıhlamur içirdim bence burnu tıkanınca kullandığımız spreyler ve damlalar da çok balgam yapıyor. burnu açılıyor ama dışarıya değil içeriye gidiyor içindekiler. ben de her damladan sonra mutlaka üzerine su ya da ıhlamur içirmiştim.en azından tuzlu suyu temizlesin diye. ama bir hafta boyunca hırıltı geldi göğsünden.

ben de kolsuz uyku tulumu giydiriyordum bizimki küçük gelmeye başladı şimdi bi süveteri var üstüne onu giydiriyorum gece 12 gibi ama ne giydirirsen giydir sabah deli gibi yakıyorlar kaloriferleri ve illaki terliyor

Canım yattığı odadaki peteği biraz kıs çok soğuk olmuyorsa geceleri ya da peteğin üzerine havlu küçük battaniye gibi birşey koy. En azından sabah sen uyanmadan önce kalkarsa terlememiş olur. uyku tulumundan çıkardıktan sonra açarsın tekrar. Ben genelde uyku tulumunu çıkarıp yeleğini giydirince yükseltiyorum kombinin derecesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…