Arkadaşlar nihayet Thudguard Koruyucu Bebek Kaskı konusunda bir sonuca ulaşabildik. Linke tıklayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
sevgiyle kalın.....
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/336008-bebeginiz-sik-sik-dusuyor-thudguard-sadece-kk-uyelerine-ozel.html
canım yaa bak sen şu drları görüyormusun neler yapıyorlar ya bilinçli biri olmasakta verdiğiyle kalsak yazık yaa çok kızıyorum bu drlara bazen abuk subuk davranıyorlar bende hamileyken acile gitmek zorunda kalmıştım kendi drum şehir dışndaydı ve eğer acildeki dr verdiği ilacı kendi drma sormadan alsaymışım düşük yapmaya kadar gidermişklava: klava:
vall akatılıyorm kızlar ya burda insan sağlığının hiçbi önemi yokValla pes o doktoru dövecem ben.. 10 güne kalmaz geçer inşallah.
merhaba bizim bebekler de öyle. gece düzgün uyuyan yok gibi. benim kızım ayağa kalkmayı beceremiyor ama uyanır uyanmaz ya emeklemeye çalışıyor ya da oturuyor hemen sonra kendi de şaşırıyor tabii :))merhaba ben nisan annesiyim bi sorum olucak yanıtlarsanız çok sevinirim çook uykusuz geceler geçiriyoruz da
kızım neredeyse 9 aylık ve gece uykuları çok bozuldu..nette araştırınca bu aylarda bebeklerin gündüz yaptıkları yeni hareketleri gece de yapmak istedikleri için geri uykuya dalmakta güçlük çektikleri yazıyo ve benim kızımda uyanır uyanmaz emekleme pozisyonuna ordan da parmaklıklardan ayağa kalkıyo ve geri inemeyince tamamen uyanıyo..sizlerde bööle bi problemi olan var mı başka kimseden duymadım da ,şimdiden teşekkürler
damlacım maaşallah adacığıma ne güzel yiyor biraz bizimki de örnek alsa iyi olcak galiba son 2 haftadır nerdeyse hiçbişey yemiyor dr zorlama dedi zorlamıyorum 2 gündür bakalım nolcakgünaydın arkadaşlar nasılsınız
fatmacım Ada 9da kahvaltı yapar 10.30 gb meyve yer 12-12.30 gb çorbasını içer 3 gb yoğurttur meyvedir artık ne varsa yer 6 gb muhallebi veriyorum oda meyveli oluyor genelde de havuç rendeliyorum yada nar 7-7.30 gb biz yemege oturduğumuzda biz ne yiyorsak azcıcıkta ondan veriyorum ama abartmadan sonrada 8-8.30 gb yatar tabii bu arada sabahtan 1 öğleden sonra 1 defa olmak uzere gun içerisinde 2 uykumuz var bu uykulardada mama içer uyurken
merhaba ben nisan annesiyim bi sorum olucak yanıtlarsanız çok sevinirim çook uykusuz geceler geçiriyoruz da
kızım neredeyse 9 aylık ve gece uykuları çok bozuldu..nette araştırınca bu aylarda bebeklerin gündüz yaptıkları yeni hareketleri gece de yapmak istedikleri için geri uykuya dalmakta güçlük çektikleri yazıyo ve benim kızımda uyanır uyanmaz emekleme pozisyonuna ordan da parmaklıklardan ayağa kalkıyo ve geri inemeyince tamamen uyanıyo..sizlerde bööle bi problemi olan var mı başka kimseden duymadım da ,şimdiden teşekkürler
ben çözemedim inanın, uyumuyor :))) bi yeri mi ağrıyor desem yok ağlamıyorda, oturup oynamak istiyor, hoplatıp zıplatayım istiyor :))))
alkisalkisalkis aferin ona :roflol: çok fena bunlar çoookmerhabalar herkese biz kızımla yine aksiyon dolu bir günü yaşamaktayız. baş rolde kızım herzamanki gibi. ilk yaramazlıgını yaptı. muz bulmuş soymus ve üzerinde güzelce tepinip halıya yapıştırmışmuz aromalı halıyı temizliycez şimdizemuszemus
Nermin kesin dişleri zorluyodur Nida'yı aynı sorunlar Efe diş çıkarırken de vardı. Birde gaz :) bir bırtlaya bilse çocuklar mışıl mışıl uyuyacak da :))))