2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar nasılsınız

fatmacım Ada 9da kahvaltı yapar 10.30 gb meyve yer 12-12.30 gb çorbasını içer 3 gb yoğurttur meyvedir artık ne varsa yer 6 gb muhallebi veriyorum oda meyveli oluyor genelde de havuç rendeliyorum yada nar 7-7.30 gb biz yemege oturduğumuzda biz ne yiyorsak azcıcıkta ondan veriyorum ama abartmadan sonrada 8-8.30 gb yatar tabii bu arada sabahtan 1 öğleden sonra 1 defa olmak uzere gun içerisinde 2 uykumuz var bu uykulardada mama içer uyurken

arkadaşlar bu arada luffee yani betülle bu konu hakkında ben daha öncedende görüşmüştüm ben Adaya bir tane alıcam çok yararlı olacagını düşünüyorum sonuçta en tehlikeli zamanları şimdi onların hergun bir kaza olacak diye ödüm kopuyor
sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda

merhaba ben nisan annesiyim bi sorum olucak yanıtlarsanız çok sevinirim çook uykusuz geceler geçiriyoruz da
kızım neredeyse 9 aylık ve gece uykuları çok bozuldu..nette araştırınca bu aylarda bebeklerin gündüz yaptıkları yeni hareketleri gece de yapmak istedikleri için geri uykuya dalmakta güçlük çektikleri yazıyo ve benim kızımda uyanır uyanmaz emekleme pozisyonuna ordan da parmaklıklardan ayağa kalkıyo ve geri inemeyince tamamen uyanıyo..sizlerde bööle bi problemi olan var mı başka kimseden duymadım da ,şimdiden teşekkürler

Damla Ada nın menüsüne maşallah . Efe bunun 3'te 1 ini yiyor o da nazlanarak. Yani ben Efe'nin yemek vakti geldiğinde bile terliyorum diyebilirim :)
Efe sabah muhallebi yer zorla. Sonra biz kahvaltı yaparken az az yumurta ve peynir. Uyur 11 gibi. 12.30 da çorba yada yoğurt yer . Öğleden sonra meyve tekrar uyur akşamda yine muhallebi yiyor meyveli filan . Yatarkende süt içer 200 cc bu kadar. ınan bunların hepsi zorla tıkılıyor ağzına acıkıp ağladığını görmedim ben daha. Yani yiyen çocuk duyunca da maşallah demeden edemiyorum :)

Valla pes o doktoru dövecem ben.. 10 güne kalmaz geçer inşallah.
vall akatılıyorm kızlar ya burda insan sağlığının hiçbi önemi yok

merhaba bizim bebekler de öyle. gece düzgün uyuyan yok gibi. benim kızım ayağa kalkmayı beceremiyor ama uyanır uyanmaz ya emeklemeye çalışıyor ya da oturuyor hemen sonra kendi de şaşırıyor tabii :))

damlacım maaşallah adacığıma ne güzel yiyor biraz bizimki de örnek alsa iyi olcak galiba son 2 haftadır nerdeyse hiçbişey yemiyor dr zorlama dedi zorlamıyorum 2 gündür bakalım nolcak

evet canım.malesef aynı dertten muzdaripiz.benimkide ayağa kalkıp beşiğinde oradan oraya yürüyüp duruyo.zaten düzensiz olan uykumuz şimdilerde daha da bozuldu.allah hepimize kolaylık versin

günaydın arkadaşlar nasılsınız

kuzum için geçen gün annem yıl başı ağacı almış bende ona süsler aldım ayy Ada kudurdu resmen nasıl mutlu oldu anlatamam yalnız süslerden ağaç gözükmüyor kaydirigubbakcemile3 bu kızımızla gireceğimiz ilk yıl başı olacak ayyy yaa geçen sene bu zamanlar hepimiz hamileydik doğdu doğmadı derken zaman ne çabuk geçti büyüyorlar yaaa

özgecim ve muhteremcim teşekkür ederim maşallah güzel yiyiyor ama bazen bana sanki az yiyiyormuş gb geliyor :kedi:

merhabalar herkese biz kızımla yine aksiyon dolu bir günü yaşamaktayız. baş rolde kızım herzamanki gibi. ilk yaramazlıgını yaptı. muz bulmuş soymus ve üzerinde güzelce tepinip halıya yapıştırmış muz aromalı halıyı temizliycez şimdizemuszemus

günaydın arkadaşlar....çok uykum var..benim kızımla çok işim var......uyumuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................gece bu şekilde yuvarlanıp duruyor:1no2:

günaydın nermincim.... (( bu çocuklar neden uyumazlar neden neden..... inan aynen meriçte öle, toplamda belki 3 saat uyuyorumdur ara ara uyanıyor çünkü 12 de uyuyor :))))))))))))))))))))))

günaydın meralcim ve nermincim yaaavvv bu uykusuzluk hepsinde var anacım benimde canıma okuyor valla

ben çözemedim inanın, uyumuyor :))) bi yeri mi ağrıyor desem yok ağlamıyorda, oturup oynamak istiyor, hoplatıp zıplatayım istiyor :))))

alkisalkisalkis aferin ona :roflol: çok fena bunlar çoook

selam kızlar nabersiniz

ada çok fena oldu ya yerinde durmuyor sıpam iyileşmeye de başladı bıraktığım yerde kesinlikle bulamıyorum biraz önce salonda yerde uyutmuştum bi bakayım dedim hala uyuyormu diye açtım kapıyı odada yok sağa sola bakıyorum yok e kapı da kapalı bizimki masanın altında konsolun yanına gitmiş ama gözükmüyor orası sen nasıl girdin oraya sıpa hiç sesini soluğunu da çıkarmıyor :)))

Nermin kesin dişleri zorluyodur Nida'yı aynı sorunlar Efe diş çıkarırken de vardı. Birde gaz :) bir bırtlaya bilse çocuklar mışıl mışıl uyuyacak da :))))

Nermin kesin dişleri zorluyodur Nida'yı aynı sorunlar Efe diş çıkarırken de vardı. Birde gaz :) bir bırtlaya bilse çocuklar mışıl mışıl uyuyacak da :))))

canımya dişin biri patladı diğeri işte az kaldı..evet süreklide gaz çıkartıyor,belki öncesinde sancı yapıyordur. ondanda olabilir..
kafayı yicem ya..gece birden bire uyanıyor..oturuyor sonra kalkıyor....1 haftadır 3 yada 4 saat uykuyla işe geliyorum...-tatlicadiarzu-efenin şuan uyku düzeni nasıl..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…