- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damla Ada nın menüsüne maşallah . Efe bunun 3'te 1 ini yiyor o da nazlanarak. Yani ben Efe'nin yemek vakti geldiğinde bile terliyorum diyebilirim :)
Efe sabah muhallebi yer zorla. Sonra biz kahvaltı yaparken az az yumurta ve peynir. Uyur 11 gibi. 12.30 da çorba yada yoğurt yer . Öğleden sonra meyve tekrar uyur akşamda yine muhallebi yiyor meyveli filan . Yatarkende süt içer 200 cc bu kadar. İnan bunların hepsi zorla tıkılıyor ağzına acıkıp ağladığını görmedim ben daha. Yani yiyen çocuk duyunca da maşallah demeden edemiyorum :)
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir bebişin. ben de Can hasta olduğunda neredeyse hiç ilaç kullanmadım. Sadece ateşi yükseldiğinde Calpol verdim. onun dışında biberon biberon ıhlamur içirdim bence burnu tıkanınca kullandığımız spreyler ve damlalar da çok balgam yapıyor. burnu açılıyor ama dışarıya değil içeriye gidiyor içindekiler. ben de her damladan sonra mutlaka üzerine su ya da ıhlamur içirmiştim.en azından tuzlu suyu temizlesin diye. ama bir hafta boyunca hırıltı geldi göğsünden.
çok teşekkür ederim canım.öksürükle atacakmış işte özge o boğazında biriken akıntıyı bilmem neyi..hayırlısı.gülşahcim çok çok geçmiş olsun canım ya biran önce iyileşir inşallah alyam:Saruboceq: çok üzüldüm ya kıyamam ona ben evet bizim dr da söylemişti öksürüğü kesmeyin diye de ada çok kötü öksürünce ben bi düşünmüştüm. aman en iyisi öksürsün çocuk ciğerlerine ineceğine.
kıyamam ben güzelime.diş mi çıkaracak acaba ada özge ya.bu arada günaydın arkadaşlar ben hala yorgunlupu atamadım üstümden adanın da uykusu şaştı yine akşam oturdu sabah 8 de kalktı ama nasıl uykusu var zor zapdettim 10 a kadar. eski gündüz uykularına dönsün hiç olmazsa. yoksa hiç başa çıkamıcam. bende de geniz tıkanıklığı başladı napsam da açsam ya çok sinir bişey..
hayırlı olsun dişiniz canım niceleride gelsin inşallah..Selam kızlar dun yegenım Zeynep ın ılk yas gununu kutladık.
Veee Alı Tuna bugun ılk dısını cıkardı sag alttan..
Alya ma cok gecmıs olsun.. Emınım cok zordur Gulsahım. Ben de her gun Alı Tuna yı babaannesıne getırıp gotururken usutecem dıye cok korkuyorum
ben inek sütü veriyorum.mamayı bıraktık gibi bir şey biz.gece uyanınca hafiften sütü ısıtıyorum o şekilde veriyorum.sut derken canım normal sutmu verıyorsun bende versemmı bırsey olurmukı
çok teşekkür ederim sağolasın canım..alyaya gecmıs olsun hemen duzelır ınssallah cnm ya
merhaba herkese. gecenin bu vaktinde uyku tutmadı eşim acil şehir dışına çıktı babası yarın sabah 7 de açık kalp ameliyatı olcak. 2 damarı tamamen tıkalı bir damarıda kopmak üzereymiş.... birkaçgün sonrada gelip bizi alıcak. kafam allak bullak ne düşünecegimi bilmiyorum. yine kızımla şehirler arası yolculuk yine kızım hasta olucak yine istahı kapanıp uykusuzluklar başlıycak benim kızım evin dışında hiçbir yerde yemek yemiyo tam toparlandık yine yolculuk allahım kimseyi babasız bırakmasın.. kim sevmezki babasını... kızım uyuyor benimse yataga giresim yok çünkü yatagın bir tarafı bomboş..... offf allahım içim sıkılıo kaçgündür kabuslar görüyodum ve içimin sıkıntısından patlıycaktım demek buna çıkacakmış. kızlar nolur dua edin eşimin babasına bişey olmasın kimse babasız kalmasın. allah kimseyi sevdiklerinin acısıyla sınamasınmafoldumben
merhabalar kızlar nasılsınız?
biz iyi olmaya çalışıyoruz ben gene faranjit oldum durup durup tekrarlıyor yahu. oğlum baya büyüdü acayip derecede hızlı sürünüyor bir yerlere tutunup kalkıyor ama adım atmıyor diş hala yok ama olsun nasılsa yürüycek nasılsa dişleri çıkacak. kuzucuklarınızı ve sizleri çooook öpüyorum. kendinize ve meleklerinize iyi bakın.
geçmiş olsun muhteremcim onlar hasta olunca bizde kötü oluyoruz ya.
offffffffffffffffffffffffffff bizim yakamızı öksürük bırakmıyor yaaaaaaaaaaa (((
1 hafta iyi Efe 10 gün kötü, çabucak yaz gelsin diye dua etmeye başladım Düntekrar öksürmeye başladı bazen kuru kuru bazen balgamlı ( Limon zencefil bal işe yaramıyor artık ( napacağımı şaşırmış durumdayım
Herkese günaydınlar.
Hasta bebeklere geçmiş olsun.
Bizde çok hastayız.Zatürre başlangıcı dedi doktor.Şu an tedavideyiz.Önce ciğerlerine balgam inmiş dedi pazartesi günü gittiğimizde.ciğer filmi filan çekinmiştik.antibiyotik ve balgam söktürücü şurup vermişti.cuma günü tekrar kötü olunca alya apar topar tekrar götürdük antibiyotiğe karşı vucut antikor üretmiş ilerlemiş hastalıkta.Zatürre başlangıcına çevirmiş anlayacağınız.İlaç değişikliği ve buhar tedavisi aldık hastanede.
Şimdi daha iyi gibi.Azıcık da olsa farketti.
Kızlar benden söylemesi öksürüğünü kesmeyin bebeklerinizin.Öksürüğünü keserseniz size balgam birikintisi olarak geri dönüyor.Ben tüm öksürük şuruplarını çöpe attım.
Dediğiniz ballı limonlar öksürüğünü kesmeye yönelik kullanmayın derim..
Selam kızlar dun yegenım Zeynep ın ılk yas gununu kutladık.
Alya ma cok gecmıs olsun.. Emınım cok zordur Gulsahım. Ben de her gun Alı Tuna yı babaannesıne getırıp gotururken usutecem dıye cok korkuyorum
bak bu iyi fikir canım teşekkürler deneyeyim opuyorumnanaktanCanım yattığı odadaki peteği biraz kıs çok soğuk olmuyorsa geceleri ya da peteğin üzerine havlu küçük battaniye gibi birşey koy. En azından sabah sen uyanmadan önce kalkarsa terlememiş olur. uyku tulumundan çıkardıktan sonra açarsın tekrar. Ben genelde uyku tulumunu çıkarıp yeleğini giydirince yükseltiyorum kombinin derecesini.
hayırlı olsuuun melekcim incileriniz hepsini sıkıntısız çıkarır sağlıklı olur inşallahSelam kızlar dun yegenım Zeynep ın ılk yas gununu kutladık.
canım adoşuma da sana da geçmiş olsun ya neden kusuyor acaba canım benim ya yediği bişey mi dokundu ki ( hemen düzelir inşallah haberdar et bizigünaydın arkadaşlar nasılsınız
ctesi sağ omzum tutuldu Adayı bile kucağıma alamadım babamları aradım gece geldiler ecz.cı olduğu için baban yükleme dozu yaptı bana annem bizde kaldı Adayla o ilgilendi büyük ihtimalle ters bi hareket yaptım çünkü gündüz bişeyim yoktu akşam üstü oldu pazar daha iyiydim ama buseferde gece saat 3 te Ada kusmaya başladı ama nasıl kusma anlatamam tün üstü başı yatak yorgan kusmuk içinde kaldı doğduğundan beri ilk kez kustu baktım geçmiyor duruyor duruyor kusuyor gene gece babamları aradım hemen geldiler bi fitil verdi babam Ada ya tam bakıcı geldı evden çıkıcam gene kusmaya başladı offf yaaa hem anne olmak hem çalışmak çok zor valla aklım hep evde devam ederse kusması yada ateş ve ishalde başlarsa izin alıp gidicem hemen
Teşekkürler arkadaşlar, limonlu bal veıhlamur deniyoruz ama faydası olmuyor. zaten kuru kuru boğazında gıcık varmış gibi öksürüyor. Valla Nermin kendimi çocuk bakamayan kötü anne gibi hissediyorum (( Halbuki ne üstüne titriyorum ne de çok başıboş bırakıyorum ama işte oluyor. Ev kaloriferli ve çok sıcak oluyor, terliyor ince giydirmeme rağmen. Bir de geceleri üzerini açarak uyuyor. Sürekli kontrol edip örtüyorum ama yinede üşütüyor demekki. Bu gibi durumlarda çok ilaç da kullanılmaz napacağımı bilmeden geçiriyoruz günleri...
Herkese günaydınlar.
Hasta bebeklere geçmiş olsun.
Bizde çok hastayız.Zatürre başlangıcı dedi doktor.Şu an tedavideyiz.Önce ciğerlerine balgam inmiş dedi pazartesi günü gittiğimizde.ciğer filmi filan çekinmiştik.antibiyotik ve balgam söktürücü şurup vermişti.cuma günü tekrar kötü olunca alya apar topar tekrar götürdük antibiyotiğe karşı vucut antikor üretmiş ilerlemiş hastalıkta.Zatürre başlangıcına çevirmiş anlayacağınız.ılaç değişikliği ve buhar tedavisi aldık hastanede.
Şimdi daha iyi gibi.Azıcık da olsa farketti.
Kızlar benden söylemesi öksürüğünü kesmeyin bebeklerinizin.Öksürüğünü keserseniz size balgam birikintisi olarak geri dönüyor.Ben tüm öksürük şuruplarını çöpe attım.
Dediğiniz ballı limonlar öksürüğünü kesmeye yönelik kullanmayın derim..
Selam kızlar dun yegenım Zeynep ın ılk yas gununu kutladık.
günaydın arkadaşlar nasılsınız
ctesi sağ omzum tutuldu Adayı bile kucağıma alamadım babamları aradım gece geldiler ecz.cı olduğu için baban yükleme dozu yaptı bana annem bizde kaldı Adayla o ilgilendi büyük ihtimalle ters bi hareket yaptım çünkü gündüz bişeyim yoktu akşam üstü oldu pazar daha iyiydim ama buseferde gece saat 3 te Ada kusmaya başladı ama nasıl kusma anlatamam tün üstü başı yatak yorgan kusmuk içinde kaldı doğduğundan beri ilk kez kustu baktım geçmiyor duruyor duruyor kusuyor gene gece babamları aradım hemen geldiler bi fitil verdi babam Ada ya tam bakıcı geldı evden çıkıcam gene kusmaya başladı offf yaaa hem anne olmak hem çalışmak çok zor valla aklım hep evde devam ederse kusması yada ateş ve ishalde başlarsa izin alıp gidicem hemen
günaydın kızlar
8 de uyandık bugün birazdan uyucak tekrar ada ben de egzersiz yaparım biraz. dün hava çok güzeldi bugün kapalı yine çok sıkılıyorum böyle havaalrda ya içim sıkılıyo resmen
günaydın arkadaşlar nasılsınız