selam kizlarrr
nasisliniz?
gecmisi okuyamadim?
anca bi kac gündür kendime gelebildim.. Rüyaya mama yedirirken elini gözüme koydu ve mama fln kacti herhalde hemen yikamama ragmen iltihap tuttu kör dolastim bir hafta kadar :S
gülmeyin sakin ha düverim hihihihi
umarim herkes coooooook iyidirrrr
nermincim ada diş çıkarırken ağlayarak uyanıyodu bi de diş jeli sürüyorduk yatarken o zaman daha rahat uyuyordu bi dene istersen. adanın da uyku düzeni çok bozuldu haftalardır uyku yok bize(
nermincim Ada nında dişleri çıkarken çok huysuzdu bi günü bi gününe uymuyordu napıcağımı şaşırıyordum uykusu düzensizdi yemesi desen öylesini allaha şükür şimdi iyi ama bizimde 4 dişimiz çıktı durdu ne şişen diş eti var ne de başka bişey sizlerdede öyle mi oldu bi yerden sonra duruyor mu acaba
selam kizlarrr
nasisliniz?
gecmisi okuyamadim?
anca bi kac gündür kendime gelebildim.. Rüyaya mama yedirirken elini gözüme koydu ve mama fln kacti herhalde hemen yikamama ragmen iltihap tuttu kör dolastim bir hafta kadar :S
gülmeyin sakin ha düverim hihihihi
umarim herkes coooooook iyidirrrr[/QUOT
geçmiş olsun canım..bunlar parmak sokmaya bayılıyorlar valla...kaydirigubbakcemile3
bizz uykusuz uykusuz günler geçiriyoruz...işte idare ederiz canoo
bende geldım aranıza benım kızımda 9 .5aylık adı inci ve suanda dişi cıkıyo onu rahatlatmak ıcın neler yapıyım huzsuzda bugnlerde
hoşgeldin paylaşım...aynı dertten muzdaribim...kelin merhemi olsa kendi başına sürer ya..ben yardımcı olamayacağım...:umursamaz:allah kolaylık versin...zor
şimdi bende DR.unu aradım..1 haftadır böyle dedim..belki doymuyordur gece mamalarından kaşık maması olanından ver dedi..bende sanki dişiyle ilgili gibi dedim.ağrı kesici ver dedi yatmadan..eğer devam ederse 3,4 gün daha görim dedi...bakalım inşallah düzelir..diş jeli dr umuz pek önermiyor...
canım doktorunuz neden önermiyor diş jelini bi zararı mı varmış ben de kullanmayayım eğer öyleysekızlar az önce eşim aradı nida 2.dişini patlatmış..............inşallah..bu gece rahat uyuruz ailecek..............:Saruboceq:
..biranönce eve gitmek istiyorum..kızımı öpecemmmmmmmmmm
canım doktorunuz neden önermiyor diş jelini bi zararı mı varmış ben de kullanmayayım eğer öyleyse
bu arada heyırlı olsun dişiniz benim için de öp opuyorumnanaktan
günaydın........merhaba kızlar günaydın nasılsınız
sibelcim çok geçmiş olsun canım Rüya biraz cadı olacak galiba gerçi bizimkide öyle ayyy çok yaramazlar bunlar yaa
nermincim hayırlı olsun canım incileriniz demek yaramazlığı uykusuzluğu ondanmış
Merhaba Nermin Efe nin uyku düzeni iyi , akşam 10.30 11 gibi uyuyup sabah 7 de kalkıyor . 1 haftadır geceleride süt içmeye başladı :) Bizim tek sorunumuz gündüzleri bişey yememesi ya da zoraki(( Bende iştahsızlık ve zayıflıktan muzdaribim . Kilo 8500 hala ((