2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nermincim ada diş çıkarırken ağlayarak uyanıyodu bi de diş jeli sürüyorduk yatarken o zaman daha rahat uyuyordu bi dene istersen. adanın da uyku düzeni çok bozuldu haftalardır uyku yok bize (

bende geldım aranıza benım kızımda 9 .5aylık adı inci ve suanda dişi cıkıyo onu rahatlatmak ıcın neler yapıyım huzsuzda bugnlerde

nermincim Ada nında dişleri çıkarken çok huysuzdu bi günü bi gününe uymuyordu napıcağımı şaşırıyordum uykusu düzensizdi yemesi desen öylesini allaha şükür şimdi iyi ama bizimde 4 dişimiz çıktı durdu ne şişen diş eti var ne de başka bişey sizlerdede öyle mi oldu bi yerden sonra duruyor mu acaba

selam kizlarrr
nasisliniz?
gecmisi okuyamadim?
anca bi kac gündür kendime gelebildim.. Rüyaya mama yedirirken elini gözüme koydu ve mama fln kacti herhalde hemen yikamama ragmen iltihap tuttu kör dolastim bir hafta kadar :S

gülmeyin sakin ha düverim hihihihi

umarim herkes coooooook iyidirrrr

bak sen cimcimeye :))) geçmiş olsun canım, bunlara alışmamız gerekecek sanırım artık, afacanlar büyüyorlar

nermincim ada diş çıkarırken ağlayarak uyanıyodu bi de diş jeli sürüyorduk yatarken o zaman daha rahat uyuyordu bi dene istersen. adanın da uyku düzeni çok bozuldu haftalardır uyku yok bize (

şimdi bende DR.unu aradım..1 haftadır böyle dedim..belki doymuyordur gece mamalarından kaşık maması olanından ver dedi..bende sanki dişiyle ilgili gibi dedim.ağrı kesici ver dedi yatmadan..eğer devam ederse 3,4 gün daha görim dedi...bakalım inşallah düzelir..diş jeli dr umuz pek önermiyor...

Offf offf bir an önce bari bütün dişler çıksın bir seferde çekelim..sonra huzura erelim diyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar az önce eşim aradı nida 2.dişini patlatmış..............inşallah..bu gece rahat uyuruz ailecek..............:Saruboceq:
..biranönce eve gitmek istiyorum..kızımı öpecemmmmmmmmmm

Son düzenleme:

kızlar az önce eşim aradı nida 2.dişini patlatmış..............inşallah..bu gece rahat uyuruz ailecek..............:Saruboceq:
..biranönce eve gitmek istiyorum..kızımı öpecemmmmmmmmmm
canım doktorunuz neden önermiyor diş jelini bi zararı mı varmış ben de kullanmayayım eğer öyleyse

bu arada heyırlı olsun dişiniz benim için de öp opuyorumnanaktan

merhaba kızlar günaydın nasılsınız

sibelcim çok geçmiş olsun canım Rüya biraz cadı olacak galiba gerçi bizimkide öyle ayyy çok yaramazlar bunlar yaa

nermincim hayırlı olsun canım incileriniz demek yaramazlığı uykusuzluğu ondanmış

canım doktorunuz neden önermiyor diş jelini bi zararı mı varmış ben de kullanmayayım eğer öyleyse

bu arada heyırlı olsun dişiniz benim için de öp opuyorumnanaktan

günaydın öncelikle --tşk ederim canım...kimyasal olduğu için önermiyor..onun hafiflettiği kadar ağrı kesicide rahatlatıyor..

günaydın........

sağol canım..tşk ederim..şuan için rahatladı sanırım 2 diş..görünürde başka yok gibi..bu gece geç uyuttum uyusun diye 23,30 gibi..gece 4 de uyandı...mama yedirdim..ayağımda salladım..4,5 gibi uyudu şükür...sabahda gözümü bir açtım 6,45 de ayağa kalkmış bizi izliyor..yanımıza aldık..hep birlikte uymuşuz.7,3 kadar....inşallah eski düzenimize döneriz..:Saruboceq:

Son düzenleme:
işallah canım valla çok zor uykusuzluk insanı mahfediyor en kısa zamanda düzelir

canımya dişin biri patladı diğeri işte az kaldı..evet süreklide gaz çıkartıyor,belki öncesinde sancı yapıyordur. ondanda olabilir..
kafayı yicem ya..gece birden bire uyanıyor..oturuyor sonra kalkıyor....1 haftadır 3 yada 4 saat uykuyla işe geliyorum...efenin şuan uyku düzeni nasıL ?
Merhaba Nermin Efe nin uyku düzeni iyi , akşam 10.30 11 gibi uyuyup sabah 7 de kalkıyor . 1 haftadır geceleride süt içmeye başladı :) Bizim tek sorunumuz gündüzleri bişey yememesi ya da zoraki (( Bende iştahsızlık ve zayıflıktan muzdaribim . Kilo 8500 hala ((

sağlıklı olsunda canım kilosu önemli değil.bak geceleri süt içmeye başlamış...demekki bir gelişme var..zemuszemusöpüyorum seni efeyide

merhabalar benım kızda uyumuyor 1 haftadır ust dısı acayıp sısmıs altyanlar desen aynı halde o yuzden uyumuyor herhalde onda uykusu bozuktur demı.

slm mart anneleri bende nisan annesiyim ahh o dişler hepimizn derdi bizimde üst dişi 2 önce patladı birisi tabi şimdi 2. yolda altlar kolay çıkmıştı ama üstlerde 1 aydır uyumuyoz nerdeyse
dün gece uyudu oğlum bende uyudum bugün mutlu bi gün yaşadık
allahtan iştahı fena değil herşeyden yiyo sebzede tavuk köftede
ama çok değil 8700 kg dı 1 ay olcak nerdeyse emmeye devam bizde
herkesin bebeğine sağlıklar dilerim bu arada

merhaba herkese. gecenin bu vaktinde uyku tutmadı eşim acil şehir dışına çıktı babası yarın sabah 7 de açık kalp ameliyatı olcak. 2 damarı tamamen tıkalı bir damarıda kopmak üzereymiş.... birkaçgün sonrada gelip bizi alıcak. kafam allak bullak ne düşünecegimi bilmiyorum. yine kızımla şehirler arası yolculuk yine kızım hasta olucak yine istahı kapanıp uykusuzluklar başlıycak benim kızım evin dışında hiçbir yerde yemek yemiyo tam toparlandık yine yolculuk allahım kimseyi babasız bırakmasın.. kim sevmezki babasını... kızım uyuyor benimse yataga giresim yok çünkü yatagın bir tarafı bomboş..... offf allahım içim sıkılıo kaçgündür kabuslar görüyodum ve içimin sıkıntısından patlıycaktım demek buna çıkacakmış. kızlar nolur dua edin eşimin babasına bişey olmasın kimse babasız kalmasın. allah kimseyi sevdiklerinin acısıyla sınamasınmafoldumben

offffffffffffffffffffffffffff bizim yakamızı öksürük bırakmıyor yaaaaaaaaaaa (((

1 hafta iyi Efe 10 gün kötü, çabucak yaz gelsin diye dua etmeye başladım Düntekrar öksürmeye başladı bazen kuru kuru bazen balgamlı ( Limon zencefil bal işe yaramıyor artık ( napacağımı şaşırmış durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…