özgecim hala geçmedimi yaa offffselam arkadaşlar tünaydın herkese
biz çok fenayız dün gece sabaha kadar ağladı adoşum hemde ne ağlama ve 1 dk bile durmadı en son acile götürdük kulaklarında adkıntı var dedi dr 4 tane şurup verdi. dışarı çıkarmayın dedi. ama acil dr u benim içime sinmedi yarın uzman dr a götürcez. eve gelince ağrı kesici fitil koydum rahatladı şükür biraz uyudu. nedir bizim bu hastalıklardan çektiğimiz bilmiyorum ya daha gribi atlatamadık bu çıktı zaten öksürük var(
buket 10, ayınız kutlu olsun canım. bizde valla çok aktifiz. dün süpürge yaptık kızımla. kızımla diyorum çünkü arkama geçti donuma tutundu bir adım bir adım ilerleyerek tüm evi süpürdük. birde ben hızlanınca kızıyo hanfendiye ayak uydurduk. offf offf valla kuduruk benim kızım yaw:) birde şimdi ocagın dügmelerini çevirmeyi ögrendi valla gazı açması an meselesi bende yukardan kapatıyorum. çekmeceler dolaplar fırın ve bulaşık makinası hepsini açıyo valla şaşkınım vede çok yorgun. ayyy prizleri yalıo ya ellemiyo yalıo delircem. çöpe döktüğüm çorbayı parmaklayıp yedi yaw valla şaştım kaldım allahtan çabuk farkettim ama artık mayalandı yiyince:bbo:
kızlar birşey soracağım..hamileyken tetenoz aşısı vurulduk 2 doz..hamilelik sonrası 3 doz var..
benim zamanım gelmiş...17,12,09..aşı kartında yazıyor müsait olup gidemedim.pazartesi vurulurum artık..siz vuruldunuzmu....??
selam kızalr hamarat hatunlar maşaallah size ben daha tam gıremıyorum eveAli tunaya maşaallah benım oglanda boya gıdıyoo tombiş olsun ıstıyorum ama olmuyo napalımm selvı boylu olacaklar inş. biz gaz sancısı cok cektıgımız ıcın doktor ozamanlar spasmo panalgıne fıtıl verdı kızlar dırek uyutuyo valla hemde kesıntısız 5_6 saat Süheyla kopardın kız benı gece geceee :roflol: benım oglumu sorarsanız herkesten korkuyo yaa sünnet psikolojısını atlatamadı bırı konussa hemen baslıyo aglamaya gecen hastaneye gıttım her konusa agladı hemde ne aglama ınletıyo hastaneyı napcam bılmıyorumm en yakın arkadasımdan bıle korkuyoo ( yavrummm kızlar yaa bu tavuk köfte falan nasıl yedırıyosunuz ben ezdım köfteyı sulandırdım hep bogazına takıldı bende vermedım artık nasıl alıstırcamm YARDIMM :):):): bu arada dünürcüm maşaallah sana azmin hiç bitmesinnnn BUKETTT ekinlerın kuruycak kız nezaman toplıcen yenı bişeyler ek artık bunları calamıyomm :)
selam arkadaşlar tünaydın herkese
biz çok fenayız dün gece sabaha kadar ağladı adoşum hemde ne ağlama ve 1 dk bile durmadı en son acile götürdük kulaklarında adkıntı var dedi dr 4 tane şurup verdi. dışarı çıkarmayın dedi. ama acil dr u benim içime sinmedi yarın uzman dr a götürcez. eve gelince ağrı kesici fitil koydum rahatladı şükür biraz uyudu. nedir bizim bu hastalıklardan çektiğimiz bilmiyorum ya daha gribi atlatamadık bu çıktı zaten öksürük var(
buket 10, ayınız kutlu olsun canım. bizde valla çok aktifiz. dün süpürge yaptık kızımla. kızımla diyorum çünkü arkama geçti donuma tutundu bir adım bir adım ilerleyerek tüm evi süpürdük. birde ben hızlanınca kızıyo hanfendiye ayak uydurduk. offf offf valla kuduruk benim kızım yaw:) birde şimdi ocagın dügmelerini çevirmeyi ögrendi valla gazı açması an meselesi bende yukardan kapatıyorum. çekmeceler dolaplar fırın ve bulaşık makinası hepsini açıyo valla şaşkınım vede çok yorgun. ayyy prizleri yalıo ya ellemiyo yalıo delircem. çöpe döktüğüm çorbayı parmaklayıp yedi yaw valla şaştım kaldım allahtan çabuk farkettim ama artık mayalandı yiyince:bbo:
Sağol canımmm. Ah o çekmeceler-dolaplar.. Ben mutfak tarafına kalın minderlerden set çektim geçemiyor şimdilik. Ama bir yürüsün engel tanımayacak belli.canım 10. ayınız kutlu olsun o kuzucuğu yerim yerim ısırırım birsürü. ama aynı dediğin gibi ada da öyle yürüteçte duruyor ama direkt çekmecelere saldırdığı için artık ben bindirmiyorum
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk geçer. Kıyamam çok zo kulak ağrısı.. Bu gece rahat uyusun inşallah.biz çok fenayız dün gece sabaha kadar ağladı adoşum hemde ne ağlama ve 1 dk bile durmadı en son acile götürdük kulaklarında adkıntı var dedi dr 4 tane şurup verdi. dışarı çıkarmayın dedi. ama acil dr u benim içime sinmedi yarın uzman dr a götürcez. eve gelince ağrı kesici fitil koydum rahatladı şükür biraz uyudu. nedir bizim bu hastalıklardan çektiğimiz bilmiyorum ya daha gribi atlatamadık bu çıktı zaten öksürük var(
bu arada kızlar.dr kontrolümüz vardı bugün..dr.umuz nidanın gelişimi için...süper dedi..çok güzell bakmışsınız dedi.teşekkür aldık....özellikle şu son aylarda çok iyiymiş(...tabi ilk aylarda rahatsızlıkları olmuştu.....))serpilmiş güzelleşmiş.dedi..ama dr. muayne ederken ağladı üzdü drunu....
dişi patlamış dedi..alt dişleri kabarmıştı..bir tanesi patlamış.görünüyor dedi...
herşey miniklerimiz için......babaannemize bakımı konusunda katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz kızımla.....
.
Bu arada 10 ayımız bitmiş dolu dolu.. Daha nice 10 senelerinide görelim inşallah
selam arkadaşlar tünaydın herkese
çok sağolun kızlar doktordan geliyoruz sağ kulağında varmış akıntı. acil doktoru çok ağır ilaçlar vermiş yaşına göre adoşun iyiki gittik bugün. ama yine antibiyotik kullanıcaz. 10 gün sonra tekrar gelin dedi bakalım geçer inşallah ama keyfi yerine geldi biraz daha iyi
Sağol bebişimmmBuketimm kutlu olsun 10. ayınızzz..paşam kocaman abi oldu :))))))
Geçmiş olsun canım.. Kuzular hasta olmasın yaa kıyamıyoruz onlara.. O dilini yiyim ben fıstığımın.canlar gunaydın nasılsınz
biz sümüklüyüz durmadan kuzumun burnu akıyor bıde onları yalamıyormu deli oluyorum dil hem dudagının ustunde suraklı yıkıyorum burnunu yara olmasından korkuyorum artık valla
Valla pes o doktoru dövecem ben.. 10 güne kalmaz geçer inşallah.çok sağolun kızlar doktordan geliyoruz sağ kulağında varmış akıntı. acil doktoru çok ağır ilaçlar vermiş yaşına göre adoşun iyiki gittik bugün. ama yine antibiyotik kullanıcaz. 10 gün sonra tekrar gelin dedi bakalım geçer inşallah ama keyfi yerine geldi biraz daha iyi