2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim hala geçmedimi yaa offff (
canım kıyamam ben kuzuma kimbilir canı nasıl yanıyorsa o kadar ağlamış büyük insan bile kulak ağrısına dayanamıyor o nasıl dayansın minicik
çok geçmiş olsun canım gecede aklımdan geçtiniz uyuyorlardır herhalde dedim meğerse nöbet tutmuşsunuz
inş. bu son olur canım biran önce iyileşir cimcimem

saol fundacım ya dedim ya daha kötü oluyor diye bi de kulak çıktı başımıza yarın randevu aldım 10da tekrar gidicez doktora. ya şu şehirde bi adam gibi dr bulamadım ya ona yanıyorum kaç kere değiştirdik ama uufff canım çok sıkılıyo ya face e yazmışsın da yetişemedim sana çıkmıştın ben gördüğümde

GeÇmıŞ olsun ozgem ya su kuzunun Çektıklerıne Çok uzuluyorum vallahı ınsallah hemen ıyılesır

ay çok güldüm yaw.yani halimiz gülermisin,ağlarmısına döndü.benim oğlumda makinanın üstüne oturuyor öyle ev süpürüyoruz.ben bulaşık makinasını dolduruyorum o tekrar boşaltıyor.onunla iş yapmaya kalkınca bir yer toparlanırken bir yer dağılıyor.ama bu halleri çok tatlı çoookk.hem en tatlı hem en zor zamanları sanırım.:roflol:

bu arada iyki bbu siteye üye olmuşum harika bir ortam yaaa.yüzlerce benden var sanki.sizlerle aynı şeyleri yaşadığımı bilmek,paylaşmak çok hoşuma gidiyor.bağımlısı oldum yaww.iş güç kalıyo valla

anaaam ben onları unuttum yaaaa.yaptırmasam olmaz mı acep.:uhm:

kız o ne fitili bende atsam uyurmu acaba oğluşum.sen ne için kullanmıştın.bide merak ettim sen ne zaman sünnet ettirdin bebişi senin kide mart doğumlu dimi.bende düşünüyorum ama çok hareketli,yerinde durmuyo acır pipiciği oğlumun.keşke daha önce yaptırsaydım

canım ya çok geçmiş olsun, bebeklerin hasta olmasına kıyamıyorum keşke onların yerine biz hasta olsak...

Sağol canımcım..

Valla senin kız tam mutfak faresi olmuş. Allah kolaylık versin.. Aman dikkatli ol kaşla göz arasında neler yapıyorlar.

Sağol canımmm. Ah o çekmeceler-dolaplar.. Ben mutfak tarafına kalın minderlerden set çektim geçemiyor şimdilik. Ama bir yürüsün engel tanımayacak belli.

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk geçer. Kıyamam çok zo kulak ağrısı.. Bu gece rahat uyusun inşallah.

Özgeeee geçmiş olsun Adoşumaa..hasta olmasalar keşke yaaaa(((((((((
Buketimm kutlu olsun 10. ayınızzz..paşam kocaman abi oldu :))))))

canlar gunaydın nasılsınz
biz sümüklüyüz durmadan kuzumun burnu akıyor bıde onları yalamıyormu deli oluyorum dil hem dudagının ustunde suraklı yıkıyorum burnunu yara olmasından korkuyorum artık valla

çok sağolun kızlar doktordan geliyoruz sağ kulağında varmış akıntı. acil doktoru çok ağır ilaçlar vermiş yaşına göre adoşun iyiki gittik bugün. ama yine antibiyotik kullanıcaz. 10 gün sonra tekrar gelin dedi bakalım geçer inşallah ama keyfi yerine geldi biraz daha iyi

canım çok sevindim maşallah Nida'mıza böyle guzel haberlerini aldıkca bebişlerimizin cok mutlu oluyorum

Bu arada 10 ayımız bitmiş dolu dolu.. Daha nice 10 senelerinide görelim inşallah

kankicim hayırlı ugurlu olsun 10. ayınız canım yerim ben onu

canım yaa en laftan anlamadıkları hayır dedıkce yaptıkları zaman valla bende şaşırıyorum evde nerde tehlikeli şeyler var gidip onu buluyor valla çok dikkatli olmamız lazım çoooookk

canım çok geçmiş olsun yaa kıyamam ben ona kim bilir nasıl ağrımıştır şimdi nasıl oldu götürdünmü dr tekrardan

canım yaa bak sen şu drları görüyormusun neler yapıyorlar ya bilinçli biri olmasakta verdiğiyle kalsak yazık yaa çok kızıyorum bu drlara bazen abuk subuk davranıyorlar bende hamileyken acile gitmek zorunda kalmıştım kendi drum şehir dışndaydı ve eğer acildeki dr verdiği ilacı kendi drma sormadan alsaymışım düşük yapmaya kadar gidermiş klava: klava:

Buketimm kutlu olsun 10. ayınızzz..paşam kocaman abi oldu :))))))
Sağol bebişimmm

Geçmiş olsun canım.. Kuzular hasta olmasın yaa kıyamıyoruz onlara.. O dilini yiyim ben fıstığımın.

Valla pes o doktoru dövecem ben.. 10 güne kalmaz geçer inşallah.

Naayırrrr hasta olmak istemiyorum yaaaa..
Boğazım bir tuhaf,hapşuruyorum ve sesim değişti pöfff. Ama yinede iyiyim şimdilik.. Oğluşa geçirmeden bi atlatabilseydim.

adalar size geçmiş olsun önceliklea.s. bende kızımı yatırdım ama her tarafım dökülüo yatmadan bir bakayım dedim. bişey sorucam bu arada bebişlere kaç ögün yediriosunuz arkadaşlar. benim kızım 11,30 da kahvaltı edio 3 gibi sebze püresi 5,30 gibi yogurt 8,30 tarhana çorbası 11 de muhallebi yiyip yatıo aradada meyve suyu veriyorum kahvaltı sonrası. azmı sizce? vicdanım sızlıo az gibi gelio kaç ögün vermek gerekki? acaba ögünleri azaltıp miktarımı çogaltsam:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…