2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar.dr kontrolümüz vardı bugün..dr.umuz nidanın gelişimi için...süper dedi..çok güzell bakmışsınız dedi.teşekkür aldık....özellikle şu son aylarda çok iyiymiş(...tabi ilk aylarda rahatsızlıkları olmuştu.....))serpilmiş güzelleşmiş.dedi..ama dr. muayne ederken ağladı üzdü drunu....
dişi patlamış dedi..alt dişleri kabarmıştı..bir tanesi patlamış.görünüyor dedi...
herşey miniklerimiz için......babaannemize bakımı konusunda katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz kızımla.....

.

maaşallah canım nidaya dişiniz de hayırlı olsun

canım benım oglan zaten yaglatmıyodu kendını basıyodu cıglıgı hiç yaglamıyodum ben onu diz kapagında sert cıktı böyle kabuk gıbı beyaz o korkuttu benı sedefe benzıyo gercekten ama 2 gun sonra bı baktım dıger dız kapagında orda sadece beyazlık var pul pul derı sonra göbek sonra ayak bebanthene sürdüm suan gectı gıbı sertlıkte yumusadı sedef olsa sanmam bukadar cabuk dagılsın hem göbekte pek cıkmıyo baslangıcı olsa bıle yazvas yavs ilerlemesı lazım cildiye doktoru dedı 50 yasında falan ben bu yasıma geldım 9 aylık bebekte görmedım sedef dedı kuruluk gıbı dedı ama kesın bişey dıyemem dedı aılede varmı dedı annemde var ama daha 3 yıl falan oldu yenı cıktı hemde sadece dizde var küçüçük yok dedı o etkılemez bugun baktım ayakları da baslamıs pul pul olmaya ama sertlık yok kuruluktur inşaallah cunku aılemde öyle hiç görmedım böyle bişiey hadı sedef olsa bıle bukadar cabuk yayılmazkı inş. degıldır bakalım bı daha cıkarsa burdakı cildiyeyede göturcem saglık gibisi yokmuş hersey anlık valla önce Saglık gerisi yalan

günaydın herkese....deryacım..sende diyorsun hiç yağlamıyormuşsun..kuruluktan olmuştur..kuru cilt soğuktan olur öyle...benim cildimde kuru.nemlendirmessem oluyor bendede egzama gibi....çığlıkta atsın ağlasın..kaç dakika sürüyor sanki sen banyodan sonra yağla bebeğini...dediğin gibi sağlık gibisi yok..daha minnacık bebek o..allahım korusun onu....içini ferah tut.allahın izniyle bişi çıkmıcak..

benim kızım balık burcu...oldukça güleç muzip yaramaz hareketli ve inatçı....

anladım canım çok haklısın allah sana kolaylık versin.

canım hiç sanmıyorum sedef olduğunu, acaba emeklediği için dizleri tahriş olmuş olmasın?

kızlar hasta bebıslere geçmıs olsun bız ıyıyız beyfendı ıle ugrasıyoruz mutfak ve utu odasından gelmıyo bana mı çektı bu sıpa ne bugun dış doktoruma gıttım emel dısler gıtmıs dedı bırde yıgıt ıçın floru sordum dısı çıkmadıysa verme dedı dısı çıkınca kullanmaya basla dedı

lazanya,teşekkürler cnm cvp için.saçma bi soru sordum evet biliyorum:kedi:ama sıkıldım ya burç muhabbetinden milletin :) ne burcu olursa olsun masum yavrucak hepsi.öpüyorum yaramaz bebişini.

Şu günleri uzatmanın bir imkanı yokmudur acep?? Zira bana yetmiyor... Hele ki kuzucuğum hiç durmuyor. Yürüteç beni kurtarıyordu ama şimdi onuda istemiyor.. Yere bırakıyorum,oyuncaklarıyla oynuyor,5 dakikaya kalmıyor hemen dön-yere yapış-sürün-kanepeye tutun-sırala... Sürekli ayakta durmak istiyor,müzik çalınca döt sallıyor resmen tempolu :)) müzik kulağı var bu çocukta.
Birde bana çok düştü arkamı döndürmüyor sürekli yanında olayım ya da kucağımda olsun.... derken bana zaman yetmiyor işte..
Ama çok tatlılaştı çooookkkkk.
anne, baba, dede, hadi, atta, tay tay, aba,disss... her gün yeni kelime geliştiriyoruz..

buket 10, ayınız kutlu olsun canım. bizde valla çok aktifiz. dün süpürge yaptık kızımla. kızımla diyorum çünkü arkama geçti donuma tutundu bir adım bir adım ilerleyerek tüm evi süpürdük. birde ben hızlanınca kızıyo hanfendiye ayak uydurduk. offf offf valla kuduruk benim kızım yaw:) birde şimdi ocagın dügmelerini çevirmeyi ögrendi valla gazı açması an meselesi bende yukardan kapatıyorum. çekmeceler dolaplar fırın ve bulaşık makinası hepsini açıyo valla şaşkınım vede çok yorgun. ayyy prizleri yalıo ya ellemiyo yalıo delircem. çöpe döktüğüm çorbayı parmaklayıp yedi yaw valla şaştım kaldım allahtan çabuk farkettim ama artık mayalandı yiyince:bbo:

ne güzel işte sana yardım eder :)) diş olayına üzüldüm canım ya çok önemli dişler gittimi de gelmiyor

canım 10. ayınız kutlu olsun o kuzucuğu yerim yerim ısırırım birsürü. ama aynı dediğin gibi ada da öyle yürüteçte duruyor ama direkt çekmecelere saldırdığı için artık ben bindirmiyorum

hahahahaha çok güldüm canım ya prizleri yalamasına allahım ne şebeklikler buluyo bu çocuklar :roflol:

selam arkadaşlar tünaydın herkese

biz çok fenayız dün gece sabaha kadar ağladı adoşum hemde ne ağlama ve 1 dk bile durmadı en son acile götürdük kulaklarında adkıntı var dedi dr 4 tane şurup verdi. dışarı çıkarmayın dedi. ama acil dr u benim içime sinmedi yarın uzman dr a götürcez. eve gelince ağrı kesici fitil koydum rahatladı şükür biraz uyudu. nedir bizim bu hastalıklardan çektiğimiz bilmiyorum ya daha gribi atlatamadık bu çıktı zaten öksürük var (

arkadaşlar Can'a yemek yaparken sebzeler hep artıyor. doğranmış ve çiğ halde dondursam vitaminleri çok kaybolur mu acaba? kendimiz dondurulmuş gıda yiyoruz ama bebek olunca kafamda soru işareti oluştu. sevgiyle kalın....

çok geçmiş olsun canım. inşallah bir an önce iyileşir bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…