2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızıldeniz geçmiş olsun canım inşallah yanlış teşhis koymuşlardır bebeğine, dualarımız seninle allahım şifa versin bebeğine....

sibelciğim sana ve eşine çok geçmiş olsun...inşallah rüyaya bulaşmaz.

damla adaya da geçmiş olsun. çok özel olmazsa birşey soracam, neden işyerin evine bu kadar uzak, evini taşıma imkanın yok mu canım?

deryacım idil konuşmaya başlamış yerim ben onu

melekciğim ali tuna hiç zayıf değil canım gayet normal maşallah ona..

özgeciğim çok hoşsun canım, bu modeller hep böyle, sanırım değiştirme yapmıyolar:))))

merhaba herkese hasta bebeklere annelerine ve dee babalarına geçmiş olsun. biz kızımla savasıyoruz kızım kuduruyo ben çaresiz izliyorum. valla çöpçü balıgı gibi bu kız yaw bayılıo çöpü kurcalamayalmaz: delirtio resmen beni. uykularımız iştahımız keyfimiz allak bullak 1 tane dişimiz baş verdi bitaneside patlamak üzere. bu arada yaklaşık 1,5 aydır falan inek sütünü sulandırıp kullanıyorum ben. muhallebisini inek sütünü sulandırıp yapıyorum. birde tarhanasını sütle pişiriyorum yarı süt yarı su yanizemuszemus şimdi gideyim kızımın sütlü tarhanasını pişirip kızıma yedireyim öpüyorum herkesiopuyorumnanaktan

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

canım ben köyde çalışıyorum ve hergün gitgel 140 km yol yapıyorum burda çalıştığım yerin hemen üstünde lojman var ama Ada için gelemiyorum şehirde tüm imkanlar var ama burda hastane yok sağlık ocağı çok yetersiz en yakın hastanede doğru düzgün dr yok allah göstermesin bişey olsa şehre gitmek 1 saat oyuzden göze alamıyorum birde eşimde sürekli şehir dışına çıkıyor bi gittimi 1 hafta gelmiyor işi dolayısıyla gitmek zorunda kendisinin bölgesi var oda zor olacaktı bizim için

nazar yiğenin çok tatlıymış allah bağışlasın

idil konuşuuyormu diyorsunuz susyormuki hiç dün elinde bir yiğecek var hadi babaya ver dedim
baba del diyor ağzına veriyor
yavaş yavaş sıralmayada başladı çırpı bacak yakjında yürür galiba
geçen eltime diyorum bende idili yatıracam eldimin ismi zeynep dedep idil eee eee ee diyor
şok olduk ama
işte böyle siiznkiler nasıl

günaydın kızlar nasılsınız
maşallah canım ıdil'e daha ne olsun valla resmen seninki konuşmaya başlamış anladığım kadarıyla bilinçli konuşuyor bizde daha ancak baba anane dede bazende anniiii diyoruz ama öyle çok değil nadir diyor ayakları üstünde hiçbir yere tutunmadan durabiliyor bikaç adım atıp oturuyor :)

bütün güzel mart annelerini ve onların tatlı bebişlerini öpüyoruz meriç beyle ben :))))) hepinize güzel günler, sağlıklı neşeli hafta sonları diliyorum şimdiden.......

çok sis var konyada, kampüste daha doğrusu :)))) nasıl gidicem bakalım öğlen, rüyada gider gibi

meraba kızlar gecmiş olsun dıleklerınız için tesekkurler nasılsınız biz gittik cildiyeciye tam teşhis için biyopsi gerekıyo dedı onun içinde daha küçük dedı sedef yok dıyemem ama dedı var da dıyemem dedı ılk defa bu kadar küçük bebekte göruyorum dedı kuruluk gıbı geldı bana dedı krem verdı 1 ay kullanıcam sonra bırdaha gıdıcez Allahım inşaallah gecerr dua edın kızlar Allahım bütün hastalara şifa versinn Derya bu arada benım yegenım annesıne anne demeden Derya derdı bana kolay gelıyo galıba bebeklere benım oglan konusmuyo daha cok bagırıyo :) babababa dıyo ama bilinçli oldugunu sanmıyorum maşaallah sizin beişlere

mrb kızlaropuyorumnanaktanbebişlerin çogu balık burcu dimi bu başlıktaki:) martta geliyo benim bebiş.ay millet taktı,ayyy balık mı olacak koç mu olacak diye,tasası bastı millete.balık olmasın yaa diyolar,oldu canım söylerim bebişe.çok hassas,ağlak oluyo balıklar diye.çok saçma ama beni de etkiliyolar.bebişlerinizin belirgin huyu var mı balık burcu olanlardan?öpüyorum tüm bebişeriŞeniz

ya benim görümcemin oğlundada vardı böyle vücudunda kuruluklar daire şeklinde sizinkide öylemi o ingilterede sonra ordaki doktorlar bir krem vermiş ti 6- 7 kullandı ve şimdi yokmuş
iyice araaştır derim ben
nasıl bi anlatsana yara gibimi onun bütün vücudunda vardı ama 9 aylık felandı başladığında şmdi
geçti
cildi çok kuru demişti onada doktor

özgeciğim çok hoşsun canım, bu modeller hep böyle, sanırım değiştirme yapmıyolar:))))
fabrika hatası var yahu :))

yerim kız ben onu cimcimeye bak

canım umarım yoktur bişey geçer hemen.

kızlar birşey soracağım..hamileyken tetenoz aşısı vurulduk 2 doz..hamilelik sonrası 3 doz var..
benim zamanım gelmiş...17,12,09..aşı kartında yazıyor müsait olup gidemedim.pazartesi vurulurum artık..siz vuruldunuzmu....??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…