kızıldeniz geçmiş olsun canım inşallah yanlış teşhis koymuşlardır bebeğine, dualarımız seninle allahım şifa versin bebeğine....
sibelciğim sana ve eşine çok geçmiş olsun...inşallah rüyaya bulaşmaz.
damla adaya da geçmiş olsun. çok özel olmazsa birşey soracam, neden işyerin evine bu kadar uzak, evini taşıma imkanın yok mu canım?
deryacım idil konuşmaya başlamış yerim ben onu
melekciğim ali tuna hiç zayıf değil canım gayet normal maşallah ona..
özgeciğim çok hoşsun canım, bu modeller hep böyle, sanırım değiştirme yapmıyolar:))))
yiğenine maşallah nazarcım çok şekermiş
ya benim görümcemin oğlundada vardı böyle vücudunda kuruluklar daire şeklinde sizinkide öylemi o ingilterede sonra ordaki doktorlar bir krem vermiş ti 6- 7 kullandı ve şimdi yokmuşmeraba kızlar gecmiş olsun dıleklerınız için tesekkurler nasılsınız biz gittik cildiyeciye tam teşhis için biyopsi gerekıyo dedı onun içinde daha küçük dedı sedef yok dıyemem ama dedı var da dıyemem dedı ılk defa bu kadar küçük bebekte göruyorum dedı kuruluk gıbı geldı bana dedı krem verdı 1 ay kullanıcam sonra bırdaha gıdıcez Allahım inşaallah gecerr dua edın kızlar Allahım bütün hastalara şifa versinn Derya bu arada benım yegenım annesıne anne demeden Derya derdı bana kolay gelıyo galıba bebeklere benım oglan konusmuyo daha cok bagırıyo :) babababa dıyo ama bilinçli oldugunu sanmıyorummaşaallah sizin beişlere
fabrika hatası var yahu :))özgeciğim çok hoşsun canım, bu modeller hep böyle, sanırım değiştirme yapmıyolar:))))
yerim kız ben onu cimcimeye baknazar yiğenin çok tatlıymış allah bağışlasın
idil konuşuuyormu diyorsunuz susyormuki hiç dün elinde bir yiğecek var hadi babaya ver dedim
baba del diyor ağzına veriyor
yavaş yavaş sıralmayada başladı çırpı bacak yakjında yürür galiba
geçen eltime diyorum bende idili yatıracam eldimin ismi zeynep dedep idil eee eee ee diyor
şok olduk ama
işte böyle siiznkiler nasıl
canım umarım yoktur bişey geçer hemen.meraba kızlar gecmiş olsun dıleklerınız için tesekkurler nasılsınız biz gittik cildiyeciye tam teşhis için biyopsi gerekıyo dedı onun içinde daha küçük dedı sedef yok dıyemem ama dedı var da dıyemem dedı ılk defa bu kadar küçük bebekte göruyorum dedı kuruluk gıbı geldı bana dedı krem verdı 1 ay kullanıcam sonra bırdaha gıdıcez Allahım inşaallah gecerr dua edın kızlar Allahım bütün hastalara şifa versinn Derya bu arada benım yegenım annesıne anne demeden Derya derdı bana kolay gelıyo galıba bebeklere benım oglan konusmuyo daha cok bagırıyo :) babababa dıyo ama bilinçli oldugunu sanmıyorummaşaallah sizin beişlere