Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar geçmiş olsun dileyen herkese teşekkürler adanın gün gece yine ateşi çıkmıştı çok uzun sürmedi çok şükür düşürdük ama hala hasta öksürüyor ve burnu akıyor sürekli ayrıca da felaaakkkeeeeen huysuz. ben daha iyiyim yada öyle sanıyorum adayla ilgilenmekten :) geçmişi tam okuyamadım sıpa ağlıyor iyi bakın kendinize
kızlar moralım cok bozuk bugun oglumun sedef hastası oldugunu ögrendım yıkıntıdayım 2 gün önce ayagında sert kabuklu beyaz bişey cıktı kuruluk sandım ama bugun bı baktım nasıl dagılmış dıger dizine göbegıne baldırına cok kötüyüm cok tedavısı olmayan devamlı tekrarlayan bı hastalık ve hızla yayılıyo bugun doktora göturdum sedef dedı yarında eskısehıre götürcem bilecıktekı doktorlara pek guvenemıyorum dua edın kızlar nolur en azından yayılması dursun daha cok minik benım oglummmmsenağlama
canlarım günaydın yeni bi haftaya daha başladık herkesin güzel bir hafta geçirmesi dileğiyle..
arkadaşlar babaannem için tüm geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim babaannem biraz daha iyi gb sonuçta 84 yaşında yaşlılığın etkisiyle organlar iflas ediyor ama çok dirençli maşallah hafta sonu gördüm konuşabiliyordu biraz lafladık ama çok yorgun görünüyordu bunada şükür ogün hastanedeyken çok kötüydü
ctesi günü kuzumu doktora götürdüm hem kendi drmuza gittik hemde göz drna götürdüm kendi drmuz Adanın 1 yaşındaki gb olduğunu söyledi maşallah gelişimi filan çok iyiymiş kilosu 10,600 kg boyuda yaklaşık 74-75 cm civarlarında sıpam rahat durmadığı için çok net ölcemedi göz doktorumuzda bundan iyisi olamazdı dedi çok sevindim herşeyimiz çok şükür iyi çıktı
saol tatlım fitil verdim ateşi çıkınca ya bi de 10 dk içinde 39 oldu çocuğun ateşi korktum havale falan geçircek diye gece yatarken biz uyku tulumu giydiriyoruz. ada da bişey örttürmüyor üstüne uyku tulumu iyi oluyor.çok çok geçmiş olsun canım.nasıl düşürdün ateşini? bizimki de hasta.üstünü örtmüyor ondan oluyor.bir de çarşıya götürmüştüm hava soğuktu o da tetikledi tabi.demek ki bundan sonra nille çarşı olayı bitmiştir.:1hug:
ya canım çok geçmiş olsun neden oldu acaba ya sedef stresten oluyor benim bildiğim ve okuduğum bu çocukta ne stresi var ki ama uzun da sürse tedavisi var tatlım hem daha küçü olduğu için daha kolay iyileşir daha kolay derisi kendini yeniler üzülme canım benimkızlar moralım cok bozuk bugun oglumun sedef hastası oldugunu ögrendım yıkıntıdayım 2 gün önce ayagında sert kabuklu beyaz bişey cıktı kuruluk sandım ama bugun bı baktım nasıl dagılmış dıger dizine göbegıne baldırına cok kötüyüm cok tedavısı olmayan devamlı tekrarlayan bı hastalık ve hızla yayılıyo bugun doktora göturdum sedef dedı yarında eskısehıre götürcem bilecıktekı doktorlara pek guvenemıyorum dua edın kızlar nolur en azından yayılması dursun daha cok minik benım oglummmmsenağlama
bendeeeeHava berbat.. Böyle havalarda bende neşesiz oluyorum.. Helede az önce elektrikde kesikti ,oğluşda huysuzdu çıldıracaktım. Pöffffff.
canım çokgeçmiş olsun umarım gecer yada doktor yanılıyordurkızlar moralım cok bozuk bugun oglumun sedef hastası oldugunu ögrendım yıkıntıdayım 2 gün önce ayagında sert kabuklu beyaz bişey cıktı kuruluk sandım ama bugun bı baktım nasıl dagılmış dıger dizine göbegıne baldırına cok kötüyüm cok tedavısı olmayan devamlı tekrarlayan bı hastalık ve hızla yayılıyo bugun doktora göturdum sedef dedı yarında eskısehıre götürcem bilecıktekı doktorlara pek guvenemıyorum dua edın kızlar nolur en azından yayılması dursun daha cok minik benım oglummmmsenağlama
bal neden yasak acepgeldik doktordan iyiyiz çok şükür kilomuz az ama canımı sıkmıyorum :)))
Damlacım kaynatmadan inek sütü asla dedi doktor...3 şeyden uzak duruyoruz dedi BAL-YUMURTA BEYAZI-KAYNAMAMIŞ İNEK SÜTÜ
Deyacım geçmiş olsun Yiğite..endişelenme annesi iyiye yor beden sağlığı çok şükür yerinde.. hem artık bu tarz deri rahatsızlıklarında tedavi mümkün lütfen kendini üzme...öperim yiğidimii..
canım gecmiş olsun ailecekkkselam kizlarrr
hasta olan bebislere gecmis olsun, fazla tutamadim aklimda deryacim yigit iyilesicek aslininda dedigi gibi artik her derde bir care ciktiii nolur üzülme güclü ol biraz ...
bize gelince cok hastayim kzlarrr
esim orta kulak iltihabi antibiyotikle ayakta duruyo agri kesicilerle - kulagi cok kaniyoduu (( doktor antibiyotik bitir gecicek dedi yarinda is basi yapmali sefi gel artik yoksa cikartirim demis oda gidiyor isteee. mecburiyetlik olmasa degil mi???
bende dün birden titreme geldi ayaklarimi hissedemedim resmen yaa titriyorduu ....
gözlerim - burnum akiyodu . yutkunmamak icin dua ediyordum ay cok feciydiii yorganin altindan elimi cikartmak istemiyodum okdr kötüydü esim okdr cok cay cesitleri yaptiki - rüyayla ilgilendi sagolsun hasta olmasina ragmen artik cay görünce migdem bulaniyo... ama daha iyi gibiyim basim biraz agriyor - dizlerimde derman yok biraz ve bogazim yutkunurken düne dairr cokkk iyiii ...
INSALLAH RÜYA HASTA OLMAZDA ... yaklasmiyayim diyorum agzimin icine giriyo yaaa ((
selam arkadaşlar, meriç bi kaç gündür arkamdan mızırdanıyor (((((((((((((((((((( offf çok zor onu bırakıp gelmek, ağlamak üzereyim ya... ne kadar zaman geçerse geçsin alışamıyorum işte ((
kızlar moralım cok bozuk bugun oglumun sedef hastası oldugunu ögrendım yıkıntıdayım 2 gün önce ayagında sert kabuklu beyaz bişey cıktı kuruluk sandım ama bugun bı baktım nasıl dagılmış dıger dizine göbegıne baldırına cok kötüyüm cok tedavısı olmayan devamlı tekrarlayan bı hastalık ve hızla yayılıyo bugun doktora göturdum sedef dedı yarında eskısehıre götürcem bilecıktekı doktorlara pek guvenemıyorum dua edın kızlar nolur en azından yayılması dursun daha cok minik benım oglummmmsenağlama
geldik doktordan iyiyiz çok şükür kilomuz az ama canımı sıkmıyorum :)))
Damlacım kaynatmadan inek sütü asla dedi doktor...3 şeyden uzak duruyoruz dedi BAL-YUMURTA BEYAZI-KAYNAMAMIŞ İNEK SÜTÜ
Deyacım geçmiş olsun Yiğite..endişelenme annesi iyiye yor beden sağlığı çok şükür yerinde.. hem artık bu tarz deri rahatsızlıklarında tedavi mümkün lütfen kendini üzme...öperim yiğidimii..
Canım cok sevındım herseyın ıyı olmasına.. Bızımde Alı Tuna'yı kayınvalıdem dun saglık ocagına goturmus. 10 ay 9 Gunluk kılomuz 8700 mus.. boyunu olcmemısler ama bır ay once 75 cm.di. Bebek yasına geldıgınde dogum kılosunun en az 3 katı agırlıga ulasması gerekıyormus. Alı Tuna 2740* dogdu. Sımdıden ulastı ama yıne de cok zayıf
Ama halımıze sukredıyorum artık saglıklı olsunlarda
selam kizlarrr
hasta olan bebislere gecmis olsun, fazla tutamadim aklimda deryacim yigit iyilesicek aslininda dedigi gibi artik her derde bir care ciktiii nolur üzülme güclü ol biraz ...
bize gelince cok hastayim kzlarrr
esim orta kulak iltihabi antibiyotikle ayakta duruyo agri kesicilerle - kulagi cok kaniyoduu (( doktor antibiyotik bitir gecicek dedi yarinda is basi yapmali sefi gel artik yoksa cikartirim demis oda gidiyor isteee. mecburiyetlik olmasa degil mi???
bende dün birden titreme geldi ayaklarimi hissedemedim resmen yaa titriyorduu ....
gözlerim - burnum akiyodu . yutkunmamak icin dua ediyordum ay cok feciydiii yorganin altindan elimi cikartmak istemiyodum okdr kötüydü esim okdr cok cay cesitleri yaptiki - rüyayla ilgilendi sagolsun hasta olmasina ragmen artik cay görünce migdem bulaniyo... ama daha iyi gibiyim basim biraz agriyor - dizlerimde derman yok biraz ve bogazim yutkunurken düne dairr cokkk iyiii ...
INSALLAH RÜYA HASTA OLMAZDA ... yaklasmiyayim diyorum agzimin icine giriyo yaaa ((