Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ikincileri ne zaman yapacaksınız?hatta üçüncüleri beşincileri.ben sıkıldım yinemi hamiş olsak ne? kaydirigubbakcemile3
günaydııın
biz hasta olduk yataklara düştük ama ben hala pc başındayım ne varsa burda tarla takka ek biç işim gücüm yok bunlarla uğraşıyorum hep sizin suçunuz sırnaşık şey ha bire davet gönderiyosunuz. süheyla sen şimdi bi de kafe belası açtın başıma ona taktım delikafadulden
ada sabaha kadar ağladı ya canı yanıyo gibi neden ağladı anlamadım yediği herşeyi de kusuyo su bile içmiyor içse de boğuluyor gibi oluyor ateşiii çktı 39 lara. gece acile gitmek istemedik uzman dr olmaz diye. bugün düşmezse ateşli polikliniğe gidicez bakalım
bütün bebeklere büyük geçmiş olsun bizde bugün büyük bi olay atlattık.oğlum beşiğinden düştü. çok korktum elim ayağam kesildi allahtan eşim yanımdaydı yoksa bende yıkılacaktım eşim zor tuttu beni.ciğerim gitti.kalbim duracaktı.mertimi hemen hastaneye götürtük röngenin çektiler bişey çıkmadı.çok şükür.vücudunu kontrol etti.hiç bişeyi yok dedi.yavrumu melekler korudu. şimdi evdeyiz.o kadar üzgünüm ki.sizinle paylaşmak istedim.herkesi çok öpüyorum.allahım bütün bebekleri korusun.
herkese merhabalar. hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun diyorum. biz geldik bursadan bi kaç gün oldu ama hiç giremedim. kızım çok huysuz vede nezlemafoldumben odayı ayıralım diye düşünürken aynı yatakta yatmaya başladık. bayramdan beri o kadar çok şehirler arası yolculuk yaptık ve beraber yattıkki artık kızım kendi yatagında yatmıo bu arada bir tane dişimiz patladı başı görünüo ikincide baş vermek üzere ama kızım hiç dokundurtmadıgı için şebekli,k yapıp güldürerek bakmaya çalışıyoruz. ramazan bayramında babanesi vurarak s4evdiydi kızımı ve kıyameti koparmıştım. bu gidişimizde baya bi nezaket bürümüş her yanını şaştım kaldım. ya hac da imana geldi yada tavrım ilşe yaradı. kızımda çok sümüklü oldu yakaydirigubbakcemile3 kuruyo akıpta burnundaŞeniz tatlı kusum yaa ay bide çok istahsız ve hep paçamda hiç babasında falan durmuyo paçamı çekiştirip donumu indirio aşşagı işin garip yanı her zaman yapıo ee yabancıların yanındada donların aşagı düşmesi hoş diil tabi:bbo: kendimi programlıycam sadece gece eşim evdeyken tuvaletim gelsin ve karnım acıksın çünkü kızım bana bişi yaptırmıo. ay çok uzun oldu öptüm herkesi. emda sanırım senin babanen hastaydı allah yardımcısı olsun geçmiş olsun tatlım..
kızlar bebişi uyutmayarak uyku düzeni oluşturmaya çalışıyorum bu şekilde yapıp başarılı olan var mı? bide hiç mi uyutmamak lazım 1 saat uyudu yinede dayanamadı.. bilenler yardım ederse sevinirimm...
slm herkese
BIZ 10 AYLIK OLDUKKK kaydirigubbakcemile2
koca adam olduk ya dogum günümüze iki aydanda az kaldi artik yasasinnn
kizlar bu arada arda kaan yürüyo sanki ayakda tek basina duruyo ve adim atiyo oleyy
canım benim yerim ben onu çok şeker olmuştur şimdi çok da akıllı maaşallah opuyorumnanaktanbize gelince okuyup okuyup çıkıyorum sadece öyle haşarı oldu ki aman allahım tam bi afet hiç yerinde durmuyo abisiyle koridorda yakalambaç oynuyo salonun kapısını açık gördümü çığlık atarak salona doğru koşuyo sanki ama emekliyo yürütece binmiyo ayağa kalkıp iktiriyo bindirince kıyamet kopuyo geçen gün gezmeye giddik orda 1.5yaşında 17 aylık bi kız vardı öyle güzel saçları vardı ki bizim saçımız olmadığı için kıskandık veeeeee çığlık atarak kızın saçlarına yapıştı zor kurtardık sonra kızın elinde biberon vardı su içiyodu ecrinde istedi verdim kızın elindeki biberonu aldı kendi biberonunu verdi tam bi cadı ya onun biberonu daha güzeldi ama haklı kız şimdi babaya söyledik bizde öyle istiyoz diye yani bunlar daha hiçbişey bütün gün mahvediyo beni tam bir cadı anlıyacağınız bazen gülüyorum bazen kızıyorum ama yinede çoookkkk seviyorummmmm
saol tatlım. kayınvalidenin akıllanmasına çok sevindim iyi yaptın tavır koymakla.inciniz de hayırllı olsun şimdi çok kıymtlidir onun ağzı dokundurmaz kimseye ada da öyle yapıyordu ilk çıktığında kaydirigubbakcemile3herkese merhabalar. hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun diyorum. biz geldik bursadan bi kaç gün oldu ama hiç giremedim. kızım çok huysuz vede nezlemafoldumben odayı ayıralım diye düşünürken aynı yatakta yatmaya başladık. bayramdan beri o kadar çok şehirler arası yolculuk yaptık ve beraber yattıkki artık kızım kendi yatagında yatmıo bu arada bir tane dişimiz patladı başı görünüo ikincide baş vermek üzere ama kızım hiç dokundurtmadıgı için şebekli,k yapıp güldürerek bakmaya çalışıyoruz. ramazan bayramında babanesi vurarak s4evdiydi kızımı ve kıyameti koparmıştım. bu gidişimizde baya bi nezaket bürümüş her yanını şaştım kaldım. ya hac da imana geldi yada tavrım ilşe yaradı. kızımda çok sümüklü oldu yakaydirigubbakcemile3 kuruyo akıpta burnundaŞeniz tatlı kusum yaa ay bide çok istahsız ve hep paçamda hiç babasında falan durmuyo paçamı çekiştirip donumu indirio aşşagı işin garip yanı her zaman yapıo ee yabancıların yanındada donların aşagı düşmesi hoş diil tabi:bbo: kendimi programlıycam sadece gece eşim evdeyken tuvaletim gelsin ve karnım acıksın çünkü kızım bana bişi yaptırmıo. ay çok uzun oldu öptüm herkesi. emda sanırım senin babanen hastaydı allah yardımcısı olsun geçmiş olsun tatlım..
maaşallah adoşuma annesi opuyorumnanaktancanlarım günaydın yeni bi haftaya daha başladık herkesin güzel bir hafta geçirmesi dileğiyle..
arkadaşlar babaannem için tüm geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim babaannem biraz daha iyi gb sonuçta 84 yaşında yaşlılığın etkisiyle organlar iflas ediyor ama çok dirençli maşallah hafta sonu gördüm konuşabiliyordu biraz lafladık ama çok yorgun görünüyordu bunada şükür ogün hastanedeyken çok kötüydü
ctesi günü kuzumu doktora götürdüm hem kendi drmuza gittik hemde göz drna götürdüm kendi drmuz Adanın 1 yaşındaki gb olduğunu söyledi maşallah gelişimi filan çok iyiymiş kilosu 10,600 kg boyuda yaklaşık 74-75 cm civarlarında sıpam rahat durmadığı için çok net ölcemedi göz doktorumuzda bundan iyisi olamazdı dedi çok sevindim herşeyimiz çok şükür iyi çıktı
fatma umduğun kadar kötü geçmemesine sevindim ama kızını hasta olmasına üzüldüm canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum[/QUOTE
teşekkürler canım evet sandıgım gibi kötü geçmedi demekki anlayacakları dilden konuşmak lazımmışkötükedihüsoklava:
yerim ebn onun parmaklarını annesi :)kızımda bişeyler yazsın size teyzeleri çok kudurdu JHJ KKKK C ZZZZZZZZA< DD 6BI78XD nNNNNNNNNNNNNNNNNNNB
canım ben de daninoya ısınamadım neden bilmem bişey falan daduymadım ama ben de yedirmiyorum sadece babymix var ya sütaşın ondan veriyorum o da kendim beceremediğim için yoğurt yapmasını. onun da sadesini veriyorum belki elmalısında katkı maddesi vardır diye.arkadaşlar gecen bursaya gittigimizde kızıma danino kahvaltı keyfi diye hazır küpler varya onlardan aldım. siz hiç yedirdinizmi danino danette vb tarzda bişeyler. daha aldıgımı vermeyede cesaret edemedim üstündede bişi yazmıyo ne dersiniz?